Komentari na vest

Očajna Baskonija vezala peti poraz pred Partizan: Povredili se Hauard i Moneke!

G

Gg3+

pre 6 meseci

Realno imaju cigani pravo, zaista imamo mnogo sreće zbog povreda protivnika.
m

milaneze

pre 6 meseci

Molicu navijace fmp-a da se fokusiraju na svoj tim, sad docekuju Bayern a imace I priliku da vide neke stvari iz bogate istorije kluba koje do sad nisu imali prilike da vide AHHAHAHAHAHAHHA. (citaj) Uskoro ponovo u pioniru.
s

standardno

pre 6 meseci

kao i svakog ekipi iz evrolige i ovima se povredi ne jedan vec par igraca bas pred prokleti partizan ali vrati se sve to karmom kao protiv reala onomad ili u fudbalu protiv artmedije i slicnih
G

Gostgost

pre 6 meseci

Za promenu ce neka ekipa igrati bez nekoliko igraca sa Partizanom. Koliko hoce ove povrede protivnika Partizan, to je neverovatno.
d

d.o.o.

pre 6 meseci

komentari zvezdasa "pobedice nikad goru baskoniju" za 3, 2, 1...
T

TAKOO JEEE

pre 6 meseci

Mancester/U/- Mancester Sity 0-3...Kao domscini su ubedljivije izgubili nego Zvezda koju pljujete i koja je bila gost i koja nije toliki velikan kao Junajted sto je i koja nije prekaljeni premijerligas i koja ipak nije kvalitetna kao Junajted...Istina je da nista osim rezultata nije bilo dobro na Etihadu i bar je nesto prelepo bilo da smo vodili ns poluvremenu 1-0 uz prelep gol Bukarija...Junajted ni to nije imao iako je imao svoj stadion, podrsku svojih navijaca...Siti jeste sutnuo ka Zvezdinom golu 30-ak puta ali taj isti Siti je sutnuo Junajtedu na old trafordu isto toliko puta kao i Zvezdi...Taj isti Siti je pre par meseci razbio Reala, Bajern i Lajpcig 7-0 i na kraju postao sampion Evrope a i sveta ce za mesec dana...Tako da ne treba vise pljuvati momke koji nose zvezdin dres , vec treba da podrze klub i idu ma Marakanu...A partizanovci bolje da se ne bave Zvezdom vec da 20-ak hiljada i vise u toploj Areni sa nasim jutjuberkama i starletama odu na hladan stadion u Humskoj i podrze svoj klub i skinu rukovodstvo kluba na koje kukaju godinama u nazad.
A

APAJDIN

pre 6 meseci

Komentar Zvezdasa je da ce mali partizan izgubiti od nikad gore Baskonije i to u sred Arene...Tu im se serija poraza zavrsava...🤣🤣