Komentari na vest

Očekivano: Nikola Topić najbolji mladi igrač ABA lige

T

Topic na teren

pre 21 dana

HOCEMO LI DOCEKATI DA TOPICA VIDIMO OPET NA TERENU,DOKLE VISE POVREDJEN?
T

Top Gun

pre 21 dana

Nije zaslužio.
B

Budi u blizini x3

pre 21 dana

Sasvim zasluzeno, veci je problem sto sem Mege nijedan nas klub ne forsira mlade igrace. Mozemo reci da Saranovic dobija i koristi sansu, pored njega Mega ima odlicne Jovica, Djurisica pa i Miljenovica, koji je malo stariji od ostalih... Sem njih na mapi ne postoji domaci mlad igrac u Aba ligi. Dodao bih svakako i Barnu, koji iako igra Aba 2 momak je za prerastao Aba 2 i moze da bude nosilac igre u bilo kom nasem klubu u aba 1 ligi. Nadam se da ce komentar procitati Immobile i Jtd, najupuceniji i najkvalitetniji komentatori i pratioci sporta na ovom sajtu.
K

Kevin Durent

pre 21 dana

Decko je klasa, al sve govori o ozbiljnosti lige kada nagradu osvaja igrac koji je jedva odigrao pola utakmica, ako i toliko
B

Babaaa

pre 21 dana

odigrao 5 meca i najbolji mladi hahahahaahahahahah
Џ

Џа

pre 21 dana

Па играо је за Мегу први део сезоне, па није у Звезди набио просек од 17 поена, имате ли ви мозга уопште иако сте неписмени
M

Miloschichichi

pre 21 dana

Najbolji mladi igrac odigrao 5 utakmica..
@

@@@@

pre 21 dana

Da ali je Miškov igrač. A ti znaš da Miškovi igrači imaju prednost nevezano za igre.

Mladen

pre 21 dana

Trebao je Trista,mozda Balsa ili pak Andjusic.Nego problem je vas sto je on Zvezdino dete i odmah po automatizmu nista nevalja,neigra dobro,gura ga Misko.A sto je donio zlato za mlade nakon 10 godina to nosta, sto je u Megi odigrao doktorski prvi dio sezone i kada je se vratio kuci djete se povrijedilo i onda kao odigrao 5 utakmica.Jeste 5 ali u tih pet je vas odrao u areni sa slabasnom mego i nista znali gdje bijete,a dace dragi Bog i u finalu aba lige da vas odere ako uspijetr da dodjete do finala.Zvezda Srbija!!!
@

@@@@

pre 21 dana

@Mladen Tristana,Balšu si ti spomenuo jer si kompleksaš. Ne nisu ni oni zaslužili. Topić nije zaslužio jer nije igrao da bismo ga videli. Reprezentacija? Brkaš pojmove govorimo o Jadranskoj ligi. 2 takmičenja su u pitanju.