Komentari na vest

Od “Gvozdena“ do ujeda kninske kobre i titule: Prošao sam svašta i ćutao, verovao da će moje vreme doći

m

mitt

pre gotovo 3 godine

Ovo sto je Radonja izvukao iz ovog tima je za rubriku ,,Vjerovali ili ne,, . Ali igrati Evropu sa ovim timom je po meni mazohizam. Treba se pod hitno pojacati!
M

MarcoDobrico

pre gotovo 3 godine

Ponovo gresite, ako je decko iz Srpske Krajine nije iz Knina, decko je iz sela Dobropoljci kod Benkovca, odatle smo mi Dobrici. Mislim da se neko debelo vara ako misli da su svi Krajisnici iz Knina.
D

Drmrpr

pre gotovo 3 godine

Dobrici su takodje iz kninskog Kosova, Ognjen je rodjen u Kninu. Znam i gdje je zivio to kratko vreme.
a

abc

pre gotovo 3 godine

Bravo Ogi, onim ulascima sa linije trojke do koša si urnisao "Bokanovce".
G

Gos

pre gotovo 3 godine

Bravo za autora teksta, Davidovac se definitivno izdvojio u ovoj finalnoj seriji. Ovako loša igra jednog od igrača kog bi svi da promovišu u nosioca igre je nešto što stvarno niko nije očekivao.
J

JSD-OVCI

pre gotovo 3 godine

Ostoja nemoj da zaboraviš zašto si postavljen u partizan. Gasi to, pa da idemo kući. Sve se vraća, sve se plaća. Nema više pesme, uzalud trud, džabe vam sve... Šta je pojela maca jezik.
a

as

pre gotovo 3 godine

Sarka,poskok moze.Nema u Kninu kobri.
b

bata andrej

pre gotovo 3 godine

uzivao sam gledajuci ga sa covketom,produzujem mu ugovor sledece sezone
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Ukini Ostoji donacije dok ne udjete u Evroligu 2078.
D

Delija 12

pre gotovo 3 godine

Uvek sam se pitao kako to niko nema hrabrosti da pruzi sansu njemu. Znam da je najveci radnik od svih nasih kosarkasa koji ttrenutno igraju ovaj sport. Zelim ti srecu i da budes u Zvezdi jos dugo.
e

esex

pre gotovo 3 godine

oduvek sam voleo ovog lika.do penzije u zvezdi.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Ćoki gasi jsd. Ove godine ih stižemo po broju domaćih titula, a sledeće godine po broju Aba titula. Da se nisu poništite lige prošle godine, već bi ih stigli. Gazi bre. Najvaća je najveća, moja Zvezda Crvena, volim je do ludila, zato što sam Delija.
K

KLJAJICEVO

pre gotovo 3 godine

Sjajan tekst. Jedna samo stvar ovde pise koju ne mogu da razumem, ko ovde nema oci... Dejan Davidovac je navodno bio uz Noka, Lojda i Dobrica nosioc igre.. svasta! Dejan u poslednjoj utakmici primera radi nije sutnuo na kos celu utakmicu, strasno! Na jednu dobru dolazi 5 tekmi gde ga nema nigde. Tako je bilo i u ovoj seriji. Jedna dobra od 5 . Mitrovic ga ubijao u svakoj utakmici. Neka kaze hvala sedom Simonovicu sto ga je odmenio u odbrani. Dejan je simpa lik, cudnih kretnji, atipican, ali da se ne lazemo ove sezone gde je ekipa vapila za liderstvom, ponovo je pokazao da on ne moze bolje od ovoga i da ga zalud drzimo u rosteru, jos je kao bio projektovan kao nosioc igre na pocetku sezone. Misljenja sam da Dejan ne bi bio pojacanje ni za Buducnost, ni za Igokeu, a kamoli da sa njim napadamo neki rezultat u EL sledece godine. Ova ekipa je odigrala i osvojila trofeje preko svih ocekivanja, ali to ne treba da nas zavara, mnogo igraca nisu dostojni EL kosarke i ceka nas ozbiljan remont. Od Hola, Dejana, Kuzmica, Kuridze itd.
B

Bratee

pre gotovo 3 godine

Pa sta to pricas covece? Pa nisu igrali 5na0. Citava odbrana Buducnosti je bila podredjena da se zaustavi Loyd,Dobric i Davidovac.
R

Realno1111

pre gotovo 3 godine

Tri utakmice kao da nije ni igrao
@

@bratee

pre gotovo 3 godine

Kako onda ne zaustavise Dobrica? Kada si ti klasa onda tu nema sta mnogo da se uradi. Kada nisi igras kao Dejan koji je ponavljam meni simpa lik, dao je sta je imao Zvezdi, ali mi moramo da igramo sa igracima koji su kvalitetom preko njega. Ako hocemo biti opet 17. onda ga neka, ali ako zelis vise vreme je da se zahvalimo barem 5orici igraca.
L

Likovi...

pre gotovo 3 godine

...koji pljuju Rodića, Vladana Milojevića, Davidovca i Lazića, a to su verujem, isti ljudi, sigurno nikad u životu nisu trenirali nijedan sport, to sam siguran ne 100 posto, nego 200 posto.
D

Drmrpr

pre gotovo 3 godine

Davidovac je resio Igokeu i izgoreo posle. Veoma je bitan za tim i kada mu ne ide. Ne siluje kao Lojd.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Dobar momak, veliko srce, odlican igrac! Bravo majstore! I moram da napomenem, ni jedna jedina losa rec igraca Zvezde o protivnicima i sudijama. Ni aludirano na to, a kamo li izreceno. Bravo majstori!
S

Srbijancina

pre gotovo 3 godine

Mislim da smo do sada ukapirali da je iz Knina.
T

To...

pre gotovo 3 godine

.. treba ponavljati do besvesti, takođe i Borjan i Degenek, da se nikada ne zaboravi da su u Kninu nekad živeli Srbi.
L

Lupanja bez

pre gotovo 3 godine

Dogodine ne traziti beka, Dobric prvi bek, Volden rezerva, ma da Dobric moze lagano i trojku da igra. Najpotcenjeniji igrac kod nas zasigurno.
R

Realno1111

pre gotovo 3 godine

Kakav bre volden. Moze biti drugi-treci izbor na pleju (mada nu tu nije nesto). Ne verujem u njegove dobre partije na beku bar do sada to nije pokazao