Komentari na vest

Od velike je važnosti da Partizan i Crvena zvezda daju reprezentativce Srbiji

Mr 007

pre preko 2 godine

Smesno je procitati naslov i videti Zagorca na slici. Zagorac,Dangubic,Uskokovic,Davidovac itd za reprezentaciju su smejurija. Ipak ima potencijala u vecitima. Kalinic se podrazumeva,vrlo uskoro i Smailagic,a i Mitrovic igra strasnu kosarku,takodje Dobric kad uhvati formu je kandidat za rezervno krilo.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Ja sam bio ubedjen da ce Zagorka i Kuruc da se vole, nekako logicno zvuci i na prvo i na drugo slusanje. Kad ono gle Kuruca.
G

Gost10

pre preko 2 godine

Ne moze Zagorac bre da igra ljudi, to rusi definiciju zemlje košarke nemojte to ljudi..
д

д.г.

pre preko 2 godine

Из аба лиге има два репрезентативца. То су Калинић и Смаилагић. Евентуалноможе Добрић ако се врати у форму. Ако зависимо од Загорца Дангибића и Ускоковића онда смо ниво Финске.
L

LeoLajke

pre preko 2 godine

Ako će ovakve reprezentativce u vidu Zagorca daje Partizani onda bolje da i ne igraju!
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Загорац, Дангубић, Копривица, Трифуновић, Аврамовић су легитимни кандидати за репрезентацију....али северне кореје или јужног судана. А надам се да ће се увек доследни југословени оштро побунити против играња Смаилагића који је летос уз Јокића испалио момке који су дошли да гину за Србију!
M

MRI

pre preko 2 godine

Smailagic Trifunovic Oba igraca veliki potencijal Koprivica je jos mlad ali nek oseti reprezentaciju Ostaje zal za pojedincima iz EL
G

Gost22

pre preko 2 godine

Dobroc davidovac uskokovic radanov...
M

Mnmb

pre preko 2 godine

Kog reprezentativca je zvezda dala u zadnjih 5-6 godina, fudbal tek da ne spominjem, svi kljucni igraci su Partizanova ili Vosina skola.
С

Спарта

pre preko 2 godine

Ево ти га тренутно Калинић, Недовић, Марјановић, Гудурић, Јовић... Партизан тренутно Србији може дати само Пантера, тако да ти прича у старту не пије воду.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Калинић Гудурић Јовић Добрић Кузмић Симоновић...раније Бјелица Радмановић.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Ајде наброј ти у задњих 5 6 година ког репрезентативца је Партизан дао у кошарци.
G

Gost1312

pre preko 2 godine

Partizan vise ne stvara igrače,tako da i nema igrače u repki....On nema dobru generaciju domaćih igrača od 90 -tih. Sadašnji Partizan deluje kao skupina pretplaćenih i ograničeno sposobnih igraca.Tako da....samo Smajlagić zasluzuje poziv,barem za trud i talenat
G

Gost22

pre preko 2 godine

Svi sem dobrica su dati pre 7god Haha
G

Gos22

pre preko 2 godine

Kalinica je dao muta a ne zvezda Sem gudurica nista , da ne spominjemo kobru kuzmj i dedu gaha
s

sssssssssssss

pre preko 2 godine

Kog je partizan dao u poslednjih 5 godina, a da nije Bircevic? hahahaha
H

Hulio

pre preko 2 godine

Dovoljno samo što smo dali trenera.. Kada smo se rešili vasih grobsrskih nismo mogli maltu da pobedimo.. Pa i muslin kada je bio odveo nas na sp.. A vaši Drulovic, Curcic, Krstajic i ostali velemajstori...
S

Smehotres

pre preko 2 godine

Fudbal Zvezda :Jovic,Ristic,Rajkovic,Dmitrovic, Stefan Mitrovic, Lazovic , Grujic ,Racic,Mladenovic, Terzic. =10igrac Partizan: Vlahovic,Mitrovic,Zivkovic,Lukic, Pavlovic,Milenkovic,Nastasic.= 7 igraca Košarka: Zvezda: Bjelica,Nedovic,Bobi,Micic,Kalinic,Dobric,Jovic,Guduric= 8 igraca Partizan: Lucic,Bogdanovic,Milutinov, = 3 igraca Opet pokusavate da spinujete.. a opate poznato da Zvezda ima duplo vise igraca u evropi od Partizana
K

Kos

pre preko 2 godine

Mnoge od nabrojanih igraca pogotovo u kosarci nije dala Zvezda vec drugi klubovi neko od njih ugaseni kao Radnicki koji je dao Jovica i Kalinica a Bjelica i Nedovic su produkti vremena jos pre Covica. Ovde treba postaviti pitanje sta je sa svim onim talentima FMP i Zvezda koji su bili juniorski prvaci Evrope gde su oni ako je Partizan ranije otimao talente i od njih pravio igrace za Evroligu ,NBA i reprezentaciju vec koliko godina talenti su u drugim klubovima i samo Mega nesto stvara.
A

Asala

pre preko 2 godine

Ovo je buduca reprezentacija kroz 5 godina, horor
T

Tubeki

pre preko 2 godine

Srpski abaligasi prepuni stranaca, cak mozda Zvezda ima i najmanje, Mega i Partizan prednjace sa 7 odnosno 6
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Можда?!? Надам се да ће ићи нека статистика колико у српским(и југословенским) екипама поена дају Срби а колико странци? Није да није било такве статистике претходних година
D

Dread

pre preko 2 godine

Zvezda ima 5: Holins, Vajt, Volters, Ivanovic i Cirbes Partizan ima 6: Kuruc, Panter, Ledej, Madar, Mur i Glas Ako ne računaš Ivanovića u strance, ja ne računam Panera koji ima srpsko državljanstvo. Ali nema ni veze, ponavljaćete to iznova i iznova do kraja sezone. Bitnije je to koliko je ko dao reprezentativaca ovde. Za mene je skandal da Zvezda da jednog, kao šampion, pod izgovorom da igra važne utakmice sa Studentskim Centrom i u ligi bez briga gde se bori da ne bude poslednja. Ali siguran sam da ćete vi internet patriote da nađete neki dobar razlog za to.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Деад изгледа да ти је Србин Кевин превише боравио на сунцу.
S

Sta se bre ovo radi

pre preko 2 godine

Zvezdini igrali ABA ligu? Pa jel to značí da ce igrati za Srbiju? Nesto ih ne vidim na spisku? Al zato ovaj Pirocanac pokupi ceo Partizan.
L

LeoLajke

pre preko 2 godine

Zato što Zvezda igra tamo gde vi možete samo da maštate!
b

basket

pre preko 2 godine

E ako ce davati Zagorca i Trifunovica bolje da ne daju , jos jedan dokaz kako se pozivaju igraci u Srbiju,nema veze ni forma ,ni kakav se ,nego nesto drugo , Alenu svaka cast buducnost Srbije .