""
""

Odbrana prvi put popustila

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.11.16. | 21:38

"Igrali smo loše u defanzivi tokom čitavog meča. Imali smo mnogo problema u tranzicionoj odbrani, a takođe i sa ofanzivnim skokovima", kaže strateg srpskog šampiona

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić smatra da je za poraz u Istanbulu zaslužna loša odbrana njegovog tima tokom čitavog toka utakmice.

Izabrane vesti

Najbolja odbrana Evrolige je do devetog kola prosečno primala tek nešto više od 70 poena po utakmici, ali je večeras protivniku dozvolila da ubaci čak 100.
"Čestitke Efesu na pobedi. Igrali smo lošu odbranu tokom čitavog meča. Imali smo mnogo problema u tranzicionoj odbrani, a takođe i sa ofanzivnim skokovima. Oni su ih imali mnogo i ovo je vrlo dobra pobeda za njih. Čestitam im opet, odigrali su vrlo dobro večeras", rekao je Radonjić.

Malo sudije, malo više skok i šut za tri poena: Oslabljena Zvezda pala u Istanbulu 

Trener Efesa Velimir Perasović ima znatno više razloga za zadovoljstvo.
"Uspeli smo da probijemo njihovu zonu i to je bio ključ utakmice. Nakon nekoliko blokiranih šuteva uspeli smo da prelomimo meč. Igrali smo onako kako trebamo da igramo, brzo i agresivno, ali povremeno nismo bilio dobri. Svaki meč u Evroligi je važan, a Zvezda već ima četiri pobede, od čega su neke bile na strani. Svaka pobeda je izuzetno bitna", rekao je Perasović.

(FOTO: Star sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaDejan RadonjićVelimir Perasović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara