Midlton protiv Batlera iz Majamija (© AFP)
Midlton protiv Batlera iz Majamija (© AFP)

Odgovor Krisa Midltona na Janisove komentare: Samo hoće da nas podstakne da napadnemo titulu

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.09.23. | 13:59

Veteran Milvokija nije zabrinut zbog reči prve zvezde Baksa

Janis Adetokumbo je jedna od glavnih tema košarkaških medija zbog ambicija da se takmiči za titulu, makar to bilo u dresu ekipe koja nije - Milvoki Baks. U podkastu “48 minuta”, Janis je nagovestio da će, ako oseti da ako tim iz Vinskonsina ne bude ozbiljan kandidat za titulu, tražiti uspeh u drugoj ekipi.

Njegov saigrač Kris Midlton, suprotn većine NBA fanova, nije iznenađen komentarima grčkog košarkaša, te reči tumači kao nastavak onoga što Janis priča godinama.

Izabrane vesti

Adetokumbove reči nemaju uticaj na nas kao tim, slično je bilo skoro svake godine kada se pričalo o njegovom produžetku ugovoraNaravno da želimo da Janis ostane i bude jedan od najboljih igrača na svetu. On je jedan od najboljih ikada u dresu Milovikja, tako da kada priča ovakve stvari, želi da podstakne tim, da nastavi da nas stavlja u poziciju za osvajanje titule”.

Nakon eliminacije od osmoplasiranog Majami Hita na početku plej-ofa, Midlton je otkrio da je imao osećaj da će se nešto promeniti ovog leta.

Moglo se jasno osetiti da će se nešto promeniti, kada si jedan od favorita, a izgubiš u prvoj rundi plej-ofa. Makar to bili treneri, igrači, čak ja, nisam znao šta će se tačno desiti. U tom trenutku bio sam igrač koji je pretrpeo dve povrede i kome ističe ugovor. Nisam znao da li ću biti taj koji napušta tim ili će to biti trener ili neki drugi igrač. Malo nas je iznenadilo što je na kraju otpušten trener Majk Bundenholzer”.

Na sreću Baksa Midlton i Bruk Lopez su produžili ugovore, dajući nadu Milvokiju da se takmiči za titulu NBA lige. Jedino je Džru Holidej pod znakom pitanja.

Midlton je već deset godina u Milvokiju. Ovog leta potpisao je ugovor na tri godine vredan 93.000.000 dolara. Veteran lige se sa povredama muči već više od godinu dana. U drugoj rundi plej-ofa 2022. Kris je sa povredom kolena morao da presedi na klupi svih sedam utakmica kada je Milvoki izgubio od Boston Seltiksa, posl toga je povredio šaku i prošle sezone igrao samo 33 puta, ali je spreman za nardenu sezonu koja počinje u drugoj polovini oktobra.


tagovi

Janis AdetokunboKris MidltonMilvokiMilvoki BaksNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara