Komentari na vest

Odlično veče Srba: Micićev rekord karijere, sve bolji i Nikola Jović (VIDEO)

D

DA SE RAZUMEMO

pre 29 dana

Shvatite ljudi da postoje razlozi zašto su Pokuševski i Vukčević u NBA, a Petrušev i Mitrović nisu. Shvatite da Vukčević iz januara ove godine i jula ove godine nije isti igrač.
Н

Наравно

pre 28 dana

Зато што играју у најгорим клубовима, као и Васа! Иначе минуте не би видели! За Петрушева прејак клуб био!
G

Gašić StarMo

pre 29 dana

Gledam Vasu sinoc,uzasni procenti suta,ne moze vola da ubode…lepili ga 5-6 puta. Ali ima minute i slobodu ma sta da uradi,a to je jako bitna stvar…doći će i šut pre ili kasnije
T

Top Gun

pre 29 dana

SAD nas dobija 30+ ako budu želeli.
V

Vukčević pre Petruševa

pre 29 dana

Da vidimo prvo sastave jednih i drugih i kako funkcionišu zajedno.
T

Top Gun

pre 29 dana

Stvarno verujete da možemo da pobedimo Amerikance koji će doći u punom sastavu?? Istinski verujete?? Nema šanse. Ne mi bilo ko. Jokić ne može Italiju da prelomi a ne SAD u punom sastavu.
Z

Zaza Paculia

pre 29 dana

U ovom trenutku, kompletni, smo najbolja Evropska reprezentacija. Svi su u formi, imaju minute, i ovaj Vasin trejd je najbolja stvar za reprezentaciju. Australija pada kvalitetom, ima previse veterana, Nemacka neverujem da moze da ponovi one partije. USA dolazi da osvoji zlato, ali ako Kanada dodje sa ekipom od prosle godine, plus Marej i Vigins, bice opasno jaki.
n

nismo uopste

pre 29 dana

imamo mozda najbolje igrace pojedince, ali tim je nesto sasvim drugo..tu smo znali .srati vise puta nego zasijati..u Manili smo imali ekipu od koje se nije puno ocekivalo.. bili smo nacrtani za USA. u 1/4 ali je Litvanija tamo poslala Italiju...treba biti realan
s

sjajna košarka u najavi

pre 29 dana

Australija: Giddey (2002. godište), Green (2000.), Daniels (2003.) + Reath i Exum nikad nisu bili bolji. Verujem da Nemačka MOŽE da odigra sjajno i sastavi još jači tim od prošlogodišnjeg. Srbija u najjačem sastavu može da se bori za zlato. Nego, da vidimo ko će Francuskoj dati koš iz reketa :) ako dođu i zaigraju u tandemu Gobert i Wembanyama (ako se ne varam, 2 glavna kandidata za defanzivca godine u NBA, kao i 3. i 1. igrač u NBA po rasponu ruku). I kvalifikacioni turniri bi mogli biti veoma zanimljivi.
S

Srdjan M

pre 29 dana

Slazem se. Po mom skromnom misljenju,ako svi budu zdravi i odazovu se, imamo 9 sigurnih. Micic, Avramovic, Bogdanovic, Guduric, Jovic, Mitrovic, Petrusev, Jokic, Milutinov. Ostaju tri mesta na vanjskim pozicijama, a kandidata je mnogo. Voleo bih da to budu Stefan Jovic, Marinkovic i Dobric.
O

ONLY GOOD VIBEZ

pre 29 dana

@ Srdjan M: Mitrović i Petrušev Vam sigurni, a Srbija ima 3 krilna centra u NBA. :)