Odložena utakmica Partizan - FMP

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.01.21. | 17:35

Korona desetkovala ekipu iz Humske

Utakmica između Partizana i FMP-a, koja je trebalo da se odigra večeras od 19 časova u dvorani Ranko Žeravica, zvanično je odložena zbog problema koje ima domaći tim sa virusom korona.

Crno-beli su objavili da je zaražen jedan član stručnog štaba, dok petorica igrača ima simptome, pa su zatražili odlaganje, što je potom prihvaćeno od strane Regionalne lige. Novi termin odigravanja meča u ovom trenutku nije poznat.

Izabrane vesti

"Nakon pristiglih rezultata testiranja na virus Kovid 19, potvrđeno je prisustvo virusa kod jednog člana stručnog štaba, dok je još pet igrača osetilo simptome. Na preporuku lekara, ekipa je odmah upućena u kućnu izolaciju. Svi članovi ekipe i stručnog štaba će biti ponovo testirani u najkraćem mogućem roku, a o rezultatima testiranja, klub će blagovremeno obavestiti predstavnike ABA lige, Evrokupa i kompletnu javnost", stoji u saopoštenju crno-belih.

Partizanu je svaka utakmica u ABA ligi od izuzetnog značaja, s obzirom da ekipa Saše Filipovskog želi da uhvati poslednji voz u borbi za plamman u plej-of. Partizan naredne srede očekuje izuzetno važan okršaj TOP 16 faze Evrokupa sa Lokomotivom Kubanj u Krasnodaru, pa ostaje da se vidi kakva će do tada biti situacija u Humskoj..

Partizan u ovom trenutku ima skoro po jedne pobede i poraza, dok je Lokomotiva oba puta poražena u prva dva kola. Sa druge strane, FMP u ABA ligi ima skor od pet pobeda i devet poraza.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara