Komentari na vest

Odluka sa Skupštine ABA lige: Klubovi do petka da se izjasne o poštovanju društvenog ugovora

Z

Zaza Paculia

pre 10 meseci

Partizan se bori, da Zvezda bude kaznjena/izbacena, kako god, jer isti vlasnik ima dva tima u ligi i to nije regularno! I ja se slazem, nije! A onda taj isti Partizan, daje glas i podršku Bokanu da on ima dva tima, samo iz razloga jer je Bokan protiv Covica. A razmislite samo o tome da je Dragan Bokan i kompanija VOLI, najveci finansijer svega onoga anti Srbskog u Crnoj Gori. Prst na celo.
s

sta ti

pre 10 meseci

vredi prst kad je ispod prazan skup.

Ivica Gasic

pre 10 meseci

Teška mafija je ova firma što vodi ABA ligu!! Zato je potrebno da mi i dalje svakako imamo svoju Super ligu Srbije i svoje državne prvake svake sezone! Dakad se sutra tamo nešto zezne ne ostanemo bez ičega! Zvezda je najveći i najznačajniji klub Srbije, državni prvak i normalno je da kao takva ima pravo da kontroliše rad te organizacije zvane ABA liga i da deluje u interesima srpske košarke!! Podržavam !!
B

Beda

pre 10 meseci

Najveci klub i ima pravo da kontroliše. Odakle si ti, zna se ko je najveći kosarkaski klub, idi broj trofeje, a Covicu ovo nije KLS da može da bude prvak bez uopste da igra, sa dva kluba u ligi davno vas je trebako izbaciti. Malo upotrebi mozak kad pišeš nesto.
b

bruka

pre 10 meseci

Bez ikakvog podbdadanja, cigani, stavite prst na celo i razmislite kako je to samo Covic u svaji sa celom ligom
д

да, да...

pre 10 meseci

...а занимљиво да је Партизан тражио избацивање Звезде, ФМП, Борца 😂😂😂 још са Мегом да зарате, а сва је прилика да ће тако бити и комплетно са свим српским клубовима у свађи. Коментар на то?

gemathegreat

pre 10 meseci

Ja ti garantujem da se neka ujdurma sprema i zato Čović ne da pristanak. I ne treba.
@

@da da

pre 10 meseci

...a odgovara im da filijala buducnosti postane suvlasnik. a istupise zube kako nije regularno zbog zvezde i fmp-a...a i mi se svadjamo sa drugima, vi se svadjate medju sobom, videli od navijaca pa im se i klubovi dele u frakcije, bez licnog interesa naravno...
d

da da...

pre 10 meseci

Lagxnje nije oporezovano...pa udri da da