Komentari na vest

Ognjen Dobrić: Partizan zna da se vraća iz velikog minusa, nedostaje mi druženje sa Aleksom

Љ

Љубиша

pre 3 meseca

Добар играч и још бољи момак. Увек коректна изјава,без падања у навијачке приче и без запаљивих изјава. Репрезентативац.
V

View

pre 3 meseca

tesko da cemo mi ove dobiti sa onakvom igrom iz prethodna dva meca
M

MNM

pre 3 meseca

Nekako su Zvezdini ipak kulturniji i pravi sportisti,ne plaze se,ne busaju u grudi znaju da ih podržava većina Srba i dostojanstveno se ponašaju na terenu dok ovi samo neku pravdu traže a vataju se za medjunožje,pokazuju srednji prst ka publici,svi ih ugnjetavaju,brane ne znam ni j šta,neke žrtve glume a 3 sezone najbolji stranci isti trener i opet ne mogu a da ne provociraju i to je tako vidljivo,pa da
@

@ssss

pre 3 meseca

Hajde ne laprdaj.Nema većeg provokatora od Nedovića.Od kakve je majke još je i dobar.Slično je i sa Petruševim koji ove godine doduše ne igra za vas.Mitrović,Dobrić,Lazarević,Davidovac,Lazić od vaših i Avramović,Jaramaz,Smajli,Trifa,Koprivica,Tristan od naših su skroz korektni momci.Što se stranaca tiče za njih me ne interesuje.Takvi su kakvi su.
M

MNN@sssss

pre 3 meseca

Nedović?!?Pa on dao trojku za pobedu u zadnjoj sek.nije vas pogledao a Trifunović na 15 razlike se plazi celoj klupi Zvezde,ko tu laprda? Ti naravno.Za strance te briga,pa samo oni vam i igraju a ako tebe nije briga treba da je briga vašeg trenera,da smiri svoje igrače pošto on ne razlikuje domaće i strane a ne da si on pravi lud kao da ne provociraju
@

@@ssss

pre 3 meseca

Pricas o provokacijama ali neces o vasim stranim kosarkasima....i Nedovic koji vam da trojku za pobedu u poslednjoj sekundi pored vase klupe i mirno odseta do svoje klupe da proslavi pobedu ti je provokator? Ajde iskreno sta bi vasi igraci uradili na njegovom mestu?
p

p888

pre 3 meseca

GAZI IH VIRTUS 15 + LAGANO KO I MONAKO STO JE. LJUBISE MI MOGA groBARI
a

ajde

pre 3 meseca

Deri drzavni projekat
G

Guh

pre 3 meseca

Jedan od retkih ako ne i jedini iz železnika koji je normalan.
J

Jesse Custer

pre 3 meseca

I da je jedini, kao što nije, to je i dalje za jedan više od broja normalnih sa suprotne strane.
l

lol12

pre 3 meseca

Kod vas niko
Ц

ЦрнаГора-СрпскаЗемља

pre 3 meseca

Примјетно ми је, током читавог живота, колико су Делије и Гробари ван Србије (с изузетком наших на Косову и Метохији), мање подијељени између себе и колико то ривалство почива на здравијим основама. Браво Добром на интервјуу и свакој изговореној ријечи. Браћо, мало нас је да би се дијелили. Особито око Звезде и Партизана.