Ognjen Jaramaz slomio šaku!

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.03.18. | 21:22

Novi maler za mladog plejmejkera

Maler ne zaobilazi Ognjena Jaramaza. Tek nešto više od mesec dana pošto je za sobom ostavio ozbiljan zdravstveni problem i vratio se na parket, mladi plejmejker Mega Bemaksa doživeo je prelom šake zbog čega mora na novu dužu pauzu.

Prema informacijama MOZZART Sporta - Jaramaz je povredu doživeo na treningu i postoji mogućnost da će morati da ide na operaciju. Zasigurno ga čeka višenedeljna pauza, ali se čeka mišljenje lekara posle detaljnih pregleda. 

Izabrane vesti

Podsetimo, Jaramaz je letos morao da napusti trening kamp Njujork Niksa zbog ugruška u levom ramenu, posle čega se situacija zakomplikovala i nastaala je plućna embolija. Posle višemesečnog oporavka ponovo je zaigrao u opremi Mege, nedugo zatim dobio je i poverenje selektora Aleksandra Đorđevića pa je ubeležio i prve minute u dresu reprezentacije Srbije tokom kvalifikacija za Svetski kup u Kini naredne godine. Ali, sreća mu je potom opet okrenula leđa...

Ognjen Jaramaz godinama unazad važi za jednog od naših najtalentovanijih plejmejkera i košarkaški kritičari mu predviđaju lepu budućnost. Selektor Đorđević je nedavno poručio da će Ognjen biti i budućnost reprezentacije Srbije. 

Piše: Nikola STOJKOVIĆ
Foto: Star Sport


tagovi

Ognjen Jaramaz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara