Ognjen Kuzmić (©MN Press)
Ognjen Kuzmić (©MN Press)

Ognjen Kuzmić novčano kažnjen zbog prošlogodišnjeg udesa

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.12.20. | 09:12

Centar Crvene zvezde dobio zvaničnu presudu

Centar Crvene zvezde Ognjen Kuzmić pravosnažno je osuđen na kaznu od 9.000 konvertibilnih maraka, odnosno oko 4.600 evra, zbog saobraćajne nesreće koja se prošle godine dogodila na magistralnom putu Banjaluka - Prijedor, saznaju Večernje novosti.

Kuzmiću je takođe izrečena i zabrana upravljanja vozilom "B" kategorije u trajanju od godinu dana. Kako Novosti javljaju, presudu je doneo Osnovni sud u Banjaluci pošto je Kuzmić prihvatio sporazum o priznanju krivice, koji je prethodno sklopio sa Okružnim javnim tužilaštvom u Banjaluci.

Izabrane vesti

Navodi se da je Kuzmić priznao da nije poštovao saobraćajne propise jer je u trenutku udesa vozio svoj automobil sa 2,27 promila alkohola u krvi, pri brzini od 125 kilometara na čas u mestu gde je ograničenje bilo 60 km/h.

Podsetimo, nesreća se dogodila 14. jula prošle godine na magistralnom putu između Banjaluke i Prijedora, kada je Kuzmićev porše kajen udario u automobil marke BMV. Tada su svi učesnici zadobili teške telesne povrede, ali srećom i preživeli.

Kuzmić se na teren vratio posle samo tri meseca oporavka, ali mu je na kraju dobro došao raniji kraj takmičarske sezone kako bi se u potpunosti spremio za obaveze na parketu.



tagovi

Ognjen KuzmićKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara