Komentari na vest

Oklahoma je hit NBA lige! Presti majstor poslovanja sa punim džakom pikova, imamo (budućeg) kandidata za prsten

M

Mitt

pre 5 meseci

Nba valja tek nekih 10 ak meceva pred plej of i sam plej of. Ostalo je trci sutaj, odbrane bez, cast rijetkim izuzecima i to bas bas rijetkim.
h

her flic

pre 5 meseci

Kad nisu osvojili sa Durant, Westbrook, Harden, neće nikada.
m

monteroo

pre 5 meseci

Holmgren je buduci superstar,saj odlican i prosle sezone su mi se svideli,gidi....faca..moze da...sta hoce..sad mu ovo spakovali...moze da ih rasture ko grizlise.

goranc333@gmail.com

pre 5 meseci

Ne znam ko je uništio Sparse, ali je očigledno doktor za propast. Uništio ih je k'o Vučić Srbiju.
S

Saturn

pre 5 meseci

Regularna sezona ne znaci nista , i doci ce im GS koji ce biti 7-8 i izbacice ih kao i Majami koji jedva udje i onda se pretvara u monstruma... Denver u plej ofu se pretvara u drim tim naravno sa Marejom
Š

Škrabotina

pre 5 meseci

SGA je prvi bek od Džordana sa 30/5/5/1/1 prosekom, to ni Kobi nije uspeo. Holmgren je zver bez obzira što izgleda kao leš. Gidi je dobar ali mu prete problemi zbog maloletnice. Vilijams i Dort so solidni. Dosta kvaliteta. Teško će Vasa doći do veće minutaže.
I

Ivan OL 91

pre 5 meseci

Nisam gledao Oklahomu ove sezone, ali jesam SP. I nisam mogao da se načudim kako drvo od Dorta može da bude u NBA. Onakvih igrača ima u Evrokupu u svakom timu, Evroligu da i ne pominjem.
V

Vasilis

pre 5 meseci

Nesto potpuno normalno, Oklahoma predugo nije pri vrhu, svaki tim ima uspone i padove. Ako ostanu duze na okupu imaju potencijala za prsten, ali mnogo puta smo videli da se ovako talentovani timovi raspadnu. Takodje, upasce u seriju poraza sredinom sezone, kao sto ce npr Denver uci u seriju od po 10-15 vezanih pobeda. Na kraju, u plej ofu ovakvi timovi tesko da mogu dalje od prvog kola. Svakako i dalje su Boston i Milvoki prvi favoriti, zatim Denver pa svi ostali.
G

Gost X

pre 5 meseci

Denverova klupa tanka, ako ne dovedu neke dobre igrace za rotaciju nema nista od odbrane titule. Marej je trenutno povredjen, a Jokic ne moze sve sam.