©Starsport
©Starsport

Đoković: Navijam za Partizan protiv svakog osim Zvezde, Monako priprema za Rolan Garos

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.04.23. | 22:35

Najbolji teniser sveta uz crno-bele u Monaku

Gostovanje Partizana u Monaku bilo je idealan povod da Novak Đoković još jednom podrži srpske košarkaše u Evroligi. Najbolji teniser sveta u Beogradu je već bordio oba srpska evroligaša, a večeras je još jednom pokazao privrženost sportistima iz rodne zemlje.

Izabrane vesti

"Osećam se lepo, uživam. Ovde sam sa sinom i ženom. Partizan pobeđuje i drago mi je zbog toga. Navijam za crno-bele protiv bilo koga osim Zvezde jer sam zvezdaš. Navijam za srpski klub, a moj sin podržava i voli Partizan, idemo zajedno na utakmice. Nadam se da će crno-beli večeras pobedom obezbediti plasman u Top 8", rekao je prvi reket sveta i potom se osvrnuo na činjenicu da njegov sin Stefan vrlo emotivno doživljava duele crno-belih:

"Rekao mi je da je ovo najgora utakmica jer ne može da navija kako želi, ali sam mu rekao da može, samo da navija za svoj klub, a ne protiv rivala. Interesantno je gledati ga, voli košarku. Srbija je zemlja košarke i naravno da pratimo".

Neizbežan je bio i osvrt na teniski turnir u Monte Karlu koji sledi, a kojim će Đoković otvoriti niz izazova na šljaci.

"Očekujem i ja od sebe maksimum. Drago mi je da sam zdrav, da sve ide kako treba. Pripremam se za ovaj turnir s obzirom da nisam igrao od Dubaija, oko mesec dana, a to za nas u tenisu je dug period. Nadam se da ću otvoriti turnir pobedom. Šljaka je dosta zahtevna podloga i generalno je potreban jači pristup, a glavni cilj je pariz, Rolan Garos".

Po završetku meča Novak je crno-belima čestitao na plasmanu među osam najboljih u Evropi.

"Drago mi je što se jedan srpski klub plasirao u plej-of, atmosfera je bila sjajna. Želim da čestitam Partizanu na uspehu. Mnogo godina nijedan srpski klub nije uspeo da se plasira u Top 8", podsetio je Đoković, a onda na konstataciju da bi Monako i Partizan Mozzart Bet ponovo mogli da se susretnu i u plej-ofu dodao:"Stvarno? Ako se to desi postoji mogućnost da ponovo dođem na utakmicu."


tagovi

Novak ĐokovićKK PartizanEvroligaTenisATP Monte Karlo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara