Olimpijakos nudi Slukasu 5.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.05.20. | 11:03

Čeka se rasplet u Fenerbahčeu

Šuška se o bombastičnom transferu Nika Kalatesa, pominje se i Lorenzo Braun iz Crvene zvezde, ali kapitalno pojačanje Olimpijakosa na plejmejkerskoj poziciji bi mogao da bude Kostas Slukas!

Grčki mediji danas pišu da je Olimpijakos ponudio grčkom beku trogodišnji ugovor vredan 5.000.000 evra. Iako će velikan iz Pireja smanjiti budžet za sledeću sezonu i pokušaće da skrati platni spisak, Slukas je prilika koja se ne propušta. Ako se ukaže...

Izabrane vesti

Grčki reprezentativac ima još godinu ugovora sa Fenerbahčeom i njegov ostanak zavisi od sudbine Željka Obradovića. Rekao je da će odraditi ugovor do kraja ako srpski trener ostane. Ali, ako Obradović napusti klub, onda su minimalne šanse da Slukas ostane. U tom slučaju bi Grk raskinuo ugovor zbog nagomilanih dugovanja i Olimpijakos ne bi morao da plaća obeštećenje.

Kako su sve manje šanse da će Fenerbahče uspeti da se finansijski stabilizuje za sledeću sezonu i da obezbedi konkurentan budžet, to znači da je Obradović bliži odlasku nego ostanku, a isto važi i za Slukasa.

On je već od 2008. do 2015. igrao za Olimpijakos u kojem se afirmisao pre dolaska u Fener gde je kod Obradovića napravio veliki napredak u karijeri. Olimpijakos se polako priprema za živpot posle Vasilisa Spanulisa koji ima 37 godina i možda će mu sledeća sezona biti poslednja u karijeri.

Zato su crveno-beli rešili da sve karte bace na dovođenje Slukasa kao budućeg lidera tima.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Kostas Slukas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara