NAJAVA DANA (utorak, 5. maj): Trunčica turkmenistanskog fudbala, stoni tenis, ali i E-Sports

Vreme čitanja: 4min | uto. 05.05.20. | 08:02

Pogledajte pregled mečeva koji odolevaju izazovima aktuelne pandemije

AHAL - ENERGETIK, 15.30
(Fudbal, Turkmenistan 1)

Ahal je u prošlom kolu pretrpeo prvi poraz u sezoni pošto je izgubio od trećeplasiranog Altina sa 2:1. Svih pet prethodnih duela Ahal je dobio bez primljenog gola i trenutno je na čelu tabele. Energetik je peti i dobio je samo jednu od takođe pet odigranih utakmica uz dva remija i isto toliko poraza. A po svemu navedenom smeši mu se još jedan.

Izabrane vesti

ZVEZDA VSS – ARENA, 20.20
(Belorusija, AFL 2 liga, amateri)

Zvezda VSS u proteklom periodu ima poraz od Akademike Kosmos koji je zabeležen s konačnih 5:3, ali i pobedu nad Favoritom od 1:5. Arena je isti taj Favorit dobila sa 0:2, ali i zabeležila još jednu pobedu nad amaterima beloruskog Sanderlenda na kojoj je prošao 5+ tip. Uz to na stanju ovog kluba je i GG4+ remi s B-12 Minskom, što samo po sebi favorizuje tipovanje koje predviđa hrpu golova. Vredi probati u svakom slučaju, a preporučljivo je na sve dodati i ishod, odnosno kombinovano tipovanje. 

ČINATRAST BRADERS – UNI LAJONS, 12.35
(Bejzbol, Tajvan)

Po tri poraza, odnosno dva vezana s poslednjih pet utakmica imaju i jedni i drugi. Uni Lajons bi mogao imati psihološku prednost koju crpi iz poslednje utakmice odigrane 30. aprila u kojoj je Činatrast Braders savladao sa 12:6. Međutim, samo dan pre toga ishod je bio obrnut, a današnji domaćin je slavio sa 8:9. Dakle, sve je moguće, uprkos činjenici koja kaže da Činatrast Braders nije slavio na tri od proteklih pet utakmica kod kuće.

KONEČNI – VRABLIK, 10.30
(Stoni tenis, TT serija Češke)

Međusobno su neugodni, igraju na preskok, pa Konečni s proteklih pet susreta ima tri pobede protiv Vrablika. Ta situacija ne govori mnogo, odnosno ne dovoljno ukoliko ne znamo da je Vrablik na pet uzastopnih mečeva TT serije dobio jedino Horjesija. S druge strane Konečni ima samo jedan poraz u proteklom periodu, pa će biti interesantno videti šta će sada preduzeti.

TRIGLER – NEMEČEK, 11.10
(Stoni tenis, TT serija Češke)

Ne ide ni jednom, ni drugom, ali postoji nešto simptomatično što se može odraziti na krajnji ishod. Naime, Trigler je u aprilu tri puta sastavio sa zemljom Nemečeka. Koristimo ovako grubu ocenu samo zato što je svaki put bilo 3:0, što znači da Nemeček na pomenutim mečevima ni set nije uspeo da otme rivalu. Zbog toga Trigler može da se nada da će i ovog puta biti bolji, odnosno da će prekinuti lošu seriju od svega dve pobede sa ukupno pet mečeva.

KONEČNI – GAVLAS, 09.30
(Stoni tenis, TT serija Češke)

Gavlas je vezao pet pobeda i prilično je siguran s reketom u ruci, o čemu svedoči devet vezanih pobeda koje je sabrao sa svega jednim izgubljenim setom. To su činjenice s kojima mora da se suoči Končeni, stonoteniser koji je izgubio dva od proteklih pet mečeva. Poslednji put je poražen od Gavlasa 30. aprila, i to sa 3:2, što može da znači samo da će ovog puta pokušati da mu se odupre, kao što je to učinio prošlog meseca.

Van der Mer V - Kuivenhoven M
(Pikado, PDC Houm tur)

Ovo je susret 85. takmičara u rangu sa 79. na rang listi. Nisu se do sada viđali, a po poslednjim rezultatima, poprilično su izjednačeni po formi. Van der Mer bi međutim po onome što tvrde poznavaoci mogao da se tretira kao tek za nijansu bolji, mada to ne mora apsolutno ništa da znači u duelu dva Holanđanina.

FaZe Clan – Godsent, 17.30
(COUNTER-STRIKE: ESL One - Rio (Evropa) – kvalifikacije)

FaZe Clan je neumoljiva sila Grupe B kome prosto ide pucačina kao hladna voda na vrelom letnjem danu. Godsent je od četiri meča u grupi izgubio samo jedan susret s G2 Esportsom, pa se može smatrati doraslim rivalom koji je pre dve godine odigrao dva meča s ovim rivalom, prilikom čega je jedan dobio. Ipak, kako sada stvari stoje, svi epiteti favorita idu na keca.

Aster – Vici Gameing, 12.00
(DOTA 2: DPL-CDA Profesional Liga - sezona 1, Kina)

Aster je poražen od PSG LGD-a sa 1:2, odnosno od istog tima kao i Vici Gameing. Neka ovi porazi posluže kao svojevrstan etalon odmeravanja snage dve ekipe na osnovu koga analitičari sporta preko džojstika veće šanse za pobedu na ovom susretu daju Vici Gameing-u. Uostalom, upravo pred ovim rivalom proteklog meseca Aster je pao sa 2:0, što svakako potvrđuje ko je kakav.  

Royal Never Give Up - Keen Gaming, 14.00
(DOTA 2: OGA Dota PIT, Hrvatska)

U aprilu Rojal Never Give Up dva puta je savladao Keen Gaming. Kvota je takva kakva jeste da se isto ponovi, mada i upitna budući da kolaju priče o tome kako je Keen Gaming spremio nešto što može da donese iznenađenje. Biće zanimljivo, a na sve treba dodati i da je Keen Gaming dobio samo jedan meč od proteklih pet na koje je izlazio.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara