Komentari na vest

Olimpijakos zvanično predstavio zamenu za Milutinova

N

Nr

pre 3 meseca

Zvezdasi na aparatima. Nemaju za 35o pojacanje ove sezone..
P

Preozbiljne

pre 3 meseca

Lobanje ovi rentirani navijaci
@

@ako su ruze

pre 3 meseca

znaci,ok je promeniti ime,prezime,drzavu,pol i veru,bitno je da je pib isti..
O

Otkrivanje istine

pre 3 meseca

Pa ovako da objasnim ljudima,odete lepo na Google pa kucate: prtizan fuzija igokea,procitate prvih par linkova sto vam izbaci i sve vam odmah bude jasno ko dan koji klub je prvi fuzionisan na ovim prostorima i ne postoji jos od 2007 god! Internet je cudo,pamti pravu istinu i posle skoro 20 godina i ne mozes je izbrisati i poreci nikako ma koliko se trudio!
a

ako su ruze, procvetace...

pre 3 meseca

ako laze komsinica ne laze PIB. nas je isti od postanka, a vas PIB je pre bio PIB kluba koji se zove kako? ime mozes da promenis,prezime mozes, ali JMBG ne. Ime firme mozes da promenis, mozes i delatnost i adresu, ali PIB ne mozes. hmmmm
n

niko igokei...

pre 3 meseca

...ne moze da zabrani tu cinjenicu da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 12-13 godina za redom,to je ta njihova 'slavna istorija' kojom se toliko ponose!🤣
Ц

Цане

pre 3 meseca

Зато је звезда довела смарта...
d

d. g.

pre 3 meseca

Zvezda je na tu poziciju dovela Gilespija koji sigurno nije bio jeftiniji.
m

mogu da se kladim

pre 3 meseca

u fudbalu prvak zvezda ..kosarci vrv zvezda tj zavisi kad ce izbori u bg..rukometu vojvodina ako ne oteraju bajatog sa gasa..vaterpolo novi beograd ..odbojka partizan ako ne zabrane pola podtave da igra kao sada..kup hercegovac gajdobra..tipovi su nivo abramovica i berezovskog...struja..zemlja..ugostiteljstvo..ovde sve jake firme explodirsju ili su osnovane pre par godina jer se stare istrose i nemaju viziju..dogodine u prizrenu..i hocemo li graditi stadion u mitrovici
d

d. g.

pre 3 meseca

Tako rade ozbiljni klubovi a ne dovode Gilespija sa prosekom od 2 poena u el. Zato je Olimpijakos tu gde jeste, a moja Zvezda na svom mestu. Bez četvorke od početka sezone i sa kasnom reakcijom za pleja.
@

@ssss

pre 3 meseca

Olimpijakos je privatni klub sa privatnim novcem.Tvoja Zvezda jeste privatni Čovićev klub ali sa državnim novcem.Država je probila ovogodišnji budžet dovodeći vam fudbalere i košarkaše i silne trenere što u fudbalu što u košarci tako da morate biti malo skromniji i da se zadovoljite sa Gilespijem.
D

Decenijasi

pre 3 meseca

@@ssss A to rece navijac dodikovog privatnog kluba koji sa 30mil drzavnim budzetom i 6mil panterom titule video nije cak 13 punih godina u poslednjoj deceniji!
d

d. g.

pre 3 meseca

Moj fk je nešto zaradio i od uefe i ulaznica i nije morao fss da nam poklanja 2 miliona evra. Moj kk sa tim silnim pojačanjima i trenerima ima bar30% manji budžet od tvog. A ti se loži kako su vam dobrotvori dali pare i da je Žoc trener iz ljubavi. Ovaj centar Olimpijakosa ne može 8 sezona da zaradi kao Panter za sezonu. Ti ne želiš da shvatiš da su oba kluba na grbači svih nas (države) i da se svi rukovodioci lepo omrse.
K

KIMI 85

pre 3 meseca

Ljudi, nama je na mestu sportskog direktora lik koji se do juce raspravljao sa klinkama na twiteru. To mu je ceo CV. Jel vi kapirate kakav je Zvezdin sportski sektor? Prekinite da zivite u iluzijama, nema nista od evrolige niti bilo kakav dugorocan plan a kamoli neki iskorak. Dok je ovaj na celu, mi cemo da se zadovoljavamo Aba titulom, on ce da puni svoj dzep i dovoditi sto jeftinije strance i cisto jedno zvucno ime, mozda dva da bi navukao masu na sezonske. Sportski direktor jednog evroligasa, visestrukog prvaka treba da bude covek poznat u evropskoj i svetskoj kosarci, koji iza sebe ima karijeru, koji je stvorio neko ime. A ne twiter alapaca..
d

da linto razumes da

pre 3 meseca

dozet mije tu da bi se nesto pitao..nije to njegov klib..igrao u partizanu..igokei..ovde dobija platu nista se ne pita uticajni tviteras..i mozda ce hteti teodosic on i covic kad ni seli inozbiljno razgovarali..moslim da bi sve konstruktivno resili..obojica bez sujete konstruktvni..hoce da saslusaju drugog i ne gledaju licni interes
z

zv23

pre 3 meseca

slazem se da treba da sportski direktor bude neko strucniji od Dozeta,ali taj neko treba da ima i novac na raspolaganju da bi mogao da dovede bolje igrace.Nije Covic tolika neznalica da ne zna da Gilespi i Smart nisu pojacanja i da ne zna da je ovo eurokup nivo ekipe.Ono sto treba da objasni je zasto imamo ovako mizeran budzet,i zasto se i to malo para pogresno trosi.
E

Eseks

pre 3 meseca

Jako zalim sto se slazem sa tobom i sto si sve u pravu....
A

Ammammamm

pre 3 meseca

U Turskoj je delovao kao LeBron, pitanje je da li moze da odrzi formu, posebno sada u ulozi sa manjim ovlascenjima. Npr Oturu iz Efesa je nastavio sa dobrim igrama i na visem nivou.
b

brodzijanski je delovao

pre 3 meseca

kao lebron i magico katai..kokoskov plakao za kaminskim..vi steucnjaci rekli da nema doncica i tobija ne bi bilo ni slovenije...vama nista bez nocne sednice..da andjus zove taxistu..da aminuju djurovic i gagi..tu su sponzori west..brigate..milenium..gas..i babarogic..tj lako je naci sponzore krece espo i rusi se pola slavije
I

Iz sljivika

pre 3 meseca

Tako to rade evroligaški klubovi, juče se povredio, prekosutra stigla zamena. Mi od avgusta nismo u stanju da popunimo ekipu. Pola što ih doveli ne igraju jer nisu ni za ABA. Čović prelama oko krilnog centra dva meseca, kao da ga pravi, i na kraju dovede nekog za kog i sam kaže da nije to to. Pa ako nema para eto vam ABA liga, evo sad onaj iz Olimpije ode u NBA a vama nije valjao. Prepelić i Dragić vam nisu dobri? Onaj Božić iz Zadra kao nije bolji od svih naših centara zajedno? .... vam se u skauting i sportski sektor.
B

Burek

pre 3 meseca

Čoviću je prioritet da provocira Ostoju, baš njega briga za pojačanja, već je počeo i sa gradnjom...
1

1100

pre 3 meseca

E pa ne moze Bozic on je Hrvat..onaj neki tamo je balija...ovaj je Albanac...tako ti je to kad ti se gradjevinci mesaju u posao.
a

asi

pre 3 meseca

Jasno vam je trener rekao. Doveli su onog ko je jedino hteo da dođe. Vi stvarno zivite u nekoj iluziji da dobri igraci samo cekaju poziv CZ.
b

burek

pre 3 meseca

a sta covic gradi..a sta ostoja..trenig hale ili?
@

@asi

pre 3 meseca

i vama je panter jasno rekao zasto nije otisao u CSKA nego u vasu igokeu.Nije mogao da poveruje koliko para ste mu ponudili.Svi ti koji su odbili bi dosli kod nas,da imamo novca barem priblizno kao vi.Srecom,jos ima onih kojima je cast vaznija od novca,sto je i slucaj Mirotic jasno pokazao..
D

Dr OG

pre 3 meseca

Kako su uspeli naci zamenu kad Covic i Sveropulos kazu da nema igraca na trzistu?
D

Daj pare stručnjak

pre 3 meseca

Imas lovu da dovedeš igraca?
d

daj pare strucnjak

pre 3 meseca

hocres reci da covic nema pare0