Foto: MN Press
Foto: MN Press

Đorđević na sastanku sa čelnicima Virtusa, mogao bi da ostane?

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.12.20. | 16:13

Potpuna zbrka u Bolonji

Jedan od kandidata da zameni Aleksandra Đorđevića na klupi Virtusa je... Aleksandar Đorđević?

Novinar Korijere di Bolonja, Danijele Labanti, piše da bi Virtus čak mogao da zadrži Đorđevića kao trener. I to ni čitavih 24 časa pošto ga je otpustio?!

Izabrane vesti

Đorđević je na sastanku sa ljudima iz Bolonje, a bio je i jutros.

Priču o njegovom ostanku podgreva činjenica da je na sastanak otišao bez menadžera, kao i da Virtus nema nikakvo konkretno dogovoreno ime. Serđo Skariolo i Željko Obradović su nerealni, a Luka Bjanki jeste realniji kandidat.

Eventualni ostanak, odnosno, povratak, Đorđevića na klupu Virtusa bio bi presedan kakav dugo nije viđen. Virtus se sinoć na zvaničnom sajtu kluba oprostio od Đorđevića, a možda je sada na pomolu veliki preokret posle odjeka u javnosti posle otkaza srpskom treneru. Navodno su se i igrači pobunili, da je Belineli rekao da je zbog Saleta i došao u Virtus...

Videćemo kakav će epilog biti posle sastanka, ali jasno je da Đorđevićev otkaz više nije tako izvestan kao što je to delovalo. U potpunoj zbrci, videćemo šta će se na kraju izroditi.

Prve informacije govorile su da je dobio otkaz direktno od Masima Zanetija, te da je u svemu igralo mnogo to što nije stavio u tim Marka Belinelija, a njegov debi su mnogi željno iščekivali. Tu su bili i porazi, isključenje Đorđevića...

Da li će danas biti samo zvanično zbogom ili novo "dobar dan"?



tagovi

Aleksandar ĐorđevićVirtus Bolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara