Komentari na vest

Ostoja Mijailović o ulaznicama za navijače Zvezde: Partizan u velikoj meri živi od prodaje karata

g

godišnja karta

pre 6 meseci

Na jučerašnjoj utakmici se pojavio prvi put čovek sa godišnjom kartom za moje mesto, koje sam lično obnovio na osnovu prošlogišnji sezonske karte, a video sam da moj slučaj nije usamljen. Da li postoji negde granica ovom bezobrazluku i lopovluku
B

Brigel1968

pre 6 meseci

16,700 duhova, hahahahah
O

Ostoja....

pre 6 meseci

Vrati pare ljudima ovaj tim nema kvalitet za evroligu.
G

Gost 11011p

pre 6 meseci

Al nije rekao dal ocekuje da mi izadjemo u susret njima kad budemo mi domacini,ocekivao sam tipa: sto nije razlog da se nasim navijacima ne odobri kontigent karata kada mi budemo gostovali... Tako nekako otprilike.
P

Pitanjce jedno

pre 6 meseci

Od tih 16.7k koliko ima duplih karata? Evo vidim Grobari se žale stalno.
M

Maa daaaj

pre 6 meseci

Druže, pa i da si dozvolio 2k navijača Zvzede, oni bi te ulaznice uredno platili, ne vidim problem. A drugo, većinski oba naša kluba finasira država. Pusti ti te fore, ko još tebi veruje.
Z

Zaza Paculia

pre 6 meseci

Ala postujes navijace, svaka ti cast! Burazer je dao 70 hiljada za svoju sezonsku, to je prosecna plata u ovoj zemlji, i na utakmici protiv Barselone se pojavio covek sa istom kartom! Mi bi tu kartu platili kao i svako drugi, za cenu koja je odredjena, ali si mnogo podelio pa sad ne znas sta ces... Vo se drzi za rogove, a limar za Šasiju.
i

iz sljivika

pre 6 meseci

Licemer najniže vrste. Ako je prodato manje od 17 000 sezonskih, ostale su još 4000 u slobodnoj prodaji. Dogovor između navijača je bio da po toliko dobiju i jedni i drugi u revanšu. dakle, DOGOVOR NAVIJAČA OBA KLUBA a ne želja samo Delija. Srećom pa pamtim derbije iz Pionira kada smo jedni i drugi pravili paprenu atmosveru, bilo je tu i tuča, jurnjave po hodnicima, batina od murije, ali ta atmosvera je neponovljiva! Sram vas bilo što uništavate instituciju derbija! p.s.Isto bih poručio i Čoviću da je na mestu Mijailovića.
g

ghost5

pre 6 meseci

Druze, ja sa klincem od 9 godina idem na utakmicu. Samo mi vi falite da ne znam sta da kazem detetu koje inace trenira u Partizanu, ko su ovi neandertalci koji se mlate po hodnicima. Pritom mislim i na jedne i na druge. Odete lepo do ade Huje, pa se dobro unakazite, a mozete cak i da bacate jedni druge u Dunav. Sto dalje od hale, nije vam to tata ostavio da rusite i da plasite decu.
M

MVPČAČAK

pre 6 meseci

Pa poruči mu, druže, on je prvi uveo praksu zabrane ulaska gostujućim navijačima. A limar video od njega pa i on glumata. Derbi nije derbi ako nisu i jedni i drugi u hali. Ja sam za da se gostima da najmanje četvrtina od ukupnog broja karata.
n

navijacica

pre 6 meseci

Ko su navijaci da se dogovaraju koliko ce ko dobiti karata, ima ko o tome da razmislja. I kaze se paklena atmosfera, a ne paprena atmosvera. Papreno je kada je nesto preskupo.
i

iz sljivika

pre 6 meseci

Ghost, poslednje što želim jesu tuče i prekidi utakmica, to sam spomenuo jer se i to nekada dešavalo pa ni jedno dete nije stradalo, hvala Bogu. I ja imam decu, i kao što ni svojoj ne želim da im se bilo šta dogodi tako ne želim ni bilo kome drugom. Ono što je poenta moje priče je da JE*EŠ DERBI GDE SE NAVIJA SAMO ZA JEDNU EKIPU! To više nije derbi.
M

MNM

pre 6 meseci

Smešna priča,čak da ih pokloniš(a ne bi poklanjao)to je minimalan gubitak jednom u sezoni ma ajde bre
P

Pteža

pre 6 meseci

Alo Bolidu, pa ne poklanjate te karte nego bi ih navijači Zvezde kupili kao i svi ostali.
b

b.carape

pre 6 meseci

ne! Upravo obrnuto,trazila se razmena karsta a to bi znao da si procitao saopatenje delija...

kln

pre 6 meseci

kako glupa izvaja, karte koje su “date” grupi se takodje prodaju i to ne bi bilo ispod 2000, njemu je gubitak minimalan zbog tampon zone
D

D Trojkaaaaaa

pre 6 meseci

Danas D Trojkaaaa No2
z

zasu

pre 6 meseci

Sta je on sve obecao, a pola od toga nije ispunio. Reseling opcija nema, duple karte zato ima. Efinity gori od Ticketlina jedno 10x. Pojacanja najavljuje, a nema ih. Pravi grobari ce uvek da ga prozivaju, jer to zasluzuje.
!

!!!!!

pre 6 meseci

svaka cast navijacima partizana , dobar potez sve sto su pokusali ! ali ovo gov.no limarsko….
D

DS1989

pre 6 meseci

Sledeci derbi, Grobarima dati 2000 ulaznica. Pa neka se crveni od sramote ovaj indijanac. Bravo za Delije i Grobare sto su pokusali da koliko toliko bude zanimnjivo na tribinama. Sa indijancima ocigledno dogovora nema. Inace nemoj da mislite da sam neki fan Covica i taj je da ne kazem sta...
D

DrvoMama

pre 6 meseci

Slazem se jednom i ovaj da ispadne cava a ne samo covkins
1

1122334455

pre 6 meseci

Ne damo im nista. Da limar zna za sramotu do sada bi umro sigurno 100 000 puta. Sledeci put da samo igraci i trener moze da prisustvuje utakmici, nikako on, teleca glava itd...
G

Gostanko

pre 6 meseci

Lazu sami sebe i veruju u to sto lazu. Dele ulaznice jer se tripuju da je to presudno da se uvuku u d.pe celnicima evrolige za licencu. Zato glumataju i smisljaju neke totalne gluposti na mecevima,snimaju kamere iz Evrope pa da se pokazu. Sve nesto na silu. Klasicno malo iskompleksirano sportsko drustvo

nikola.p

pre 6 meseci

Ако сматраш да је мало сигурно немаш комплексе. Питај Истамбул 92 колко је мало...
S

Sven 0113

pre 6 meseci

Ajde bolan ne prosipaj se, evo ljudi iz Sarajeva su dobili karte za dzabe i ove sezone. Ok, promocija drzave preko kosarke, ali bar suti i fino ti kazem, ne prosipaj se vise.
k

kako ti sereš

pre 6 meseci

od kad je došao ovaj indijanac kroz njegove priče provejava slika jednog košarkaškog giganta, a oni 10 godina ni primirisali Euro ligu. Da oba kluba moraju da plaćaju Arenu, igrali bi na Novom Beogradu, a ovako on prodaje nekom m..a za bubrege.
I

I

pre 6 meseci

Sta sa tim? Pa vi da 10 godina jedan top 8 imate, ej samo jedan, sve ostalo ili 14 ili 15 mesto.
0

08888

pre 6 meseci

BILO BI KO U LAJPCIGU GDE JE NAS 4000 NADJACAMO NJIHOVIH 40000. ZATO OSTOJA NE DATE KARTE. SRAMOTNO
m

merllin_pfc

pre 6 meseci

Opasno se razumijes. Vidi se da je iza tebe dugogodisnje vodjenje tribine. 👏👏👏
F

Familija

pre 6 meseci

Videće se u narednom periodu posledice Ostoja tvoje odluke tvoja zasluga odgovornost će biti tvoja a mi ćemo uraditi sve što je do nas da popadate kolektivno da vas ne gledamo više kofere spremaj Ostoja trebaće ti i jedan poseban za svaki slučaj da pobegnete moći nećete pa ti vidi Ostojiću gde ti spremam mesto ćutalo se dosta pustili vas godinama da vršljate spremaju se računi ne pomažu Ostoja ni advokati ni sudije policija i partijski drugovi i drugarice još to ne znaš ali ćeš brzo shvatiti gotovo je ti si kukolj ostoja da ne idem dalje dosta vas ima razmnožilo se to u zemlji i pustilo korenje sada će seljak na stari dobri način to da povadi i poseče gotovo je Ostoja
a

ahah

pre 6 meseci

Jel si dobro?
a

all grobari

pre 6 meseci

Sine prestani da uzimas drogu, predji na lekove, zivis u halucinacijama, virtuelna stvarnost, pomeso si nesto i to mnogo. Mozda ce i Ostoja da bezi, al nije prvi. Terzica je tu sampion, pobego u CG dok se vlast ne promeni, zastareo slucaj. Jedini covek koga su abolirali, a da nije izrecena presuda, Dzaja koji sad grdan na svoje ime glumi Nedimov paravan. O Covicevom pustanju stotina Albanaca iz nasih zatvora i pljackanja para iz juzne pokrajine se cuti, i ova i bivsa vlast, samo nas na to jos podsecaju strani ambasadori koji pricaju o jednom budaku iz Srbije. Znaci pronadji apoteku i izadji iz bunila.
B

Bog me ubio

pre 6 meseci

Ako ce Ostoja da te razume.
а

абвгдђ

pre 6 meseci

Требао је дати циганима број карата који је прописан гостујућим навијачима јер дерби није без њих исто. Само што су цигани лицемерни, на Аба лиги и Клс гостујућих навијача није било годинама. Нисам видео да су се нешто бунили код Човића због тога и да су њега вређали. Који је гостујуће навијаче и забранио.
G

Gost222

pre 6 meseci

Da se Delije bune za karte u aba ligi? Ako nisi cuo za ovih 15 godina, Delije ne zanima aba liga i ne idu na te utakmice.
n

nanas

pre 6 meseci

Aj malo se vrati u proslost i budi iskren ko je prvi poceo i kada da zabranjuje gostujucim??? Ali i to zaboravljate,jer se kunete u tog vaseg generala avangarde
S

Simao

pre 6 meseci

A i svoje navijače si ispoštovao sa duplim kartama...
F

Familija

pre 6 meseci

Ubio si derbi Ostojiću opet i po ko zna koji put
t

tu je stvar jasna.

pre 6 meseci

Uzvratiti istom merom.
A

Alo-alo

pre 6 meseci

Zajebi ti sa tim ulaznicama, sta je sa pojacanjima ako Smajli veceras ne igra ni 12 igraca u rosteru nece da imamo, uhvatio si se za te ulaznice ko da su one najbitnije, a o pojacanjima ćutis od kad si prodao sezonske, Zeljka pitaju za pojacanja, on svaki put kaze da ne zna, samo ne znam ko treba da zna, hocemo 2 pojacanja jednog centra i jednog pleja.

димарцио

pre 6 meseci

Klovn žešći!
m

milomoje

pre 6 meseci

mozda zivi od prodaje al jedna utakmica neće to promeniti ništa. derbi se oduvek igrao za publiku. derbi je jedina utakmica u srbiji koja je ispraćena od sboh ljudi. poseban je zbog publike navija jedna navija druga strana. domaćin je uvek brojačno jači ali je atmosfera super uvek bila i to je draz derbija!
p

p111

pre 6 meseci

PA MI SMO I HTELI DA KUPIMO KARTE A NE DA IH NAM DATE. CEGA SE PLATITE. DA MI 2000 ZVEZDASKA NADJACAMO VASE STARLETE I TIK-TOKERE. PRPA OSTOJA.
P

Preža

pre 6 meseci

Brate, opismeni se!
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

Doći će i revanš, misliš da si zaebao Čovića staru lisicu. Još protiv Budućnosti u finalu Aba lige je rekao, ko kako prema nama, mi prema njemu duplo, da li duplo bolje ili duplo gore to ćemo da vidimo. I što lažeš da navijači partizana imaju nešto protiv, kada su se dve navijačke grupe dogovorile da prvo bude 2000 gostujućih navijača, pa onda 1000, da bi ti i to posle poništio. I pred prvi EL derbi prošle sezone je bio dogovor izmedju dve navijačke grupe.
m

merllin_pfc

pre 6 meseci

Sretne ti rane junace sa tvojim Covicem. Zapitaj se zasto ti je najveci uspijeh i najdraza uspomona trojka Nedovica u Areni i zasto ste za godinu dana promijenili 3 trenera. Za karte se isto obratite presidentu.
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

@Dino Merlin_pfc. Najdraža mi je uspomena što je tvoj klub bio drugoligaš, dok je Zvezda odprilike u to vreme osvojila Evropski Kup kupova, igrala polufinala EL i drugih Evropskih takmičenja, dok tvoj klub po rezultatima još nije postojao nigde i bio na novu kulturno umetničkog društva.
G

Gostarevic

pre 6 meseci

Samo što nikako da vidimo to "duplo bolje" od čovića.
J

Jeli-

pre 6 meseci

Vito kakve vi imate veze sa tim kupovima za vreme Stare Jugoslavije, vi ste Zvezda - Srbija nikad Jugoslavija😂😂😂😂
G

Gost999

pre 6 meseci

@gostarevic - pa lepo covek kaze, uvek duplo od onoga kako vi nama. Ako ne vidite duplo bolje, znaci da ni vi nista dobro niste inicijalno uradili, pa samim tim nista dobro ni ne mozete da ocekujete

Nikola Grubnić

pre 6 meseci

umbro na biletarnici
0

0222

pre 6 meseci

POSTO JE POLIRANJE AUTA KOD TEBE OSTOJA?
l

lol12

pre 6 meseci

Covek se drzi za rec a limar za sasiju!
i

pre 6 meseci

Ne trebaju nam tvoje ulaznice.

Sakur

pre 6 meseci

Ma sta nam kazes mi to nismo znali.Zasto ne smes da kazes koliko Partizan dobija u odnosu na tim iz zeleznika kada to kazes onda te mozda grobari i prihvate ali posto ne smes da zucnes o tome grobari te nikada nece prihvatiti
A

Alex20

pre 6 meseci

Kako da kaze kad dobija savim dovoljno ili tebi to nije dovoljno,nemoj mi samo reci da se samo finasirate od prijatelja kluba 😀,pa platite sva dugovanja,dovedete zvucna imena,najboljeg trenera i igrate evroligu,to je verujem malo para dato,ti bi jos jel?
h

hulio

pre 6 meseci

Brate jesi nekada proveravao koeficijent ? Lepo je covek rekao kada su bile donacije za vas selfi tik tok navijace ..skupili ste 1,7m a od toga uprava je dala 800 hiljada ..bruto budzet vam preko 20 milki..pa izracunaj koliko dobijate ..ako umes
3

323232

pre 6 meseci

Vrati zeni auto Ostoja.
E

Enzo

pre 6 meseci

Čovek se drži za reč a limar za šasiju!
n

ng

pre 6 meseci

tacno se vidi kad on nesastavjja tekst,nema lupetanja
К

Краљ

pre 6 meseci

Јад и беда !