Mijailović (© MN Press)
Mijailović (© MN Press)

Ostoja Mijailović: Partizan Mozzart Bet nikada nije bio na ovom nivou

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.06.23. | 22:58

Predsednik crno-belih za naš portal izneo utiske po osvajanju ABA lige

Posle deset godina Parizan Mozzart Bet ponovo je na tronu ABA lige. U burnoj finalnoj seriji, posle pet mečeva, savladana je Crvena zvezda. U odlučujućoj utakmici pred svojim navijačima crno-beli su slavili 96:85 i stigli do ukupnih 3:2.

Odmah posle meča, na parketu Arene, prve utiske po osvajanju titule za Mozzart Sport izneo je Ostoja Mijailović.

Izabrane vesti

"Ovo je definitivno moj najlepši trenutak u Partizanu za ovih šest godina. Radili smo dosta da bismo dočekali ovakvu sreću. Čestitke svima u klubu i svima koji su nam pomogli da dođemo do ovih rezultata", rekao je prvi čovek kluba iz Humske.

Pored osvajanja regionalnog takmičenja, Partizan Mozzart Bet je ostvario lep rezultat i u Evroligi. Uspeo je da se plasira u Top 8, a malo mu je falilo i za Fajnal for. Kasniji šampion, Real Madrid eliminisao je crno-bele takođe u pet mečeva.

"Ova sezona je konačno uspešna. Došli smo na korak do Fajnal fora, malo nam je falilo; svojilo smo ABA ligu i to nam je bio primarni cilj, uz ulazak u Top 8... Partizan godinama organizaciono raste i ovo je rezultat napornog rada. Kada sam došao rekao sam da će nam trebati između pet i sedam godina da se oporavimo i konačno smo na nivou na kom klub nikada nije bio od osnivanja, sa organizacijom koju su navijači prepoznali", naveo je Mijailović za Mozzart Sport.



tagovi

KK PartizanABA ligaplej-of ABA ligeOstoja Mijailović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara