Ostoja Mijailović (© Star Sport)
Ostoja Mijailović (© Star Sport)

Ostoja Mijailović: Partizan ostaje u Areni

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.05.23. | 15:31

Prvi čovek kluba iz Humske pojasnio čitavu situaciju

Saga oko Partizan Mozzart Beta i Štark arene je izgleda rešena. Problemi oko datuma su po svemu sudeći prevaziđeni, tako ističe prvi čovek kluba iz Humske Ostoja Mijailović koji je naglasio da će tim igrati u najvećoj dvorani u Srbiji.

Podsetimo da je bilo priče da ukoliko Partizan ne bude mogao da igra u Areni, da će da se preseli u Ljubljanu, tačnije u dvoranu Stožice. Po svemu sudeći do toga neće doći.

Izabrane vesti

Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović pojasnio je za Telegraf.rs celokupnu situaciju u vezi sa nastupom kluba u Štark areni.

"Juče smo imali sastanak sa menadžmentom Štark arene i na tom sastanku je potvrđeno ono što smo i znali. Partizan ima ugovor na još tri godine i taj se ugovor poštuje sa obe strane. Igramo plej-of ABA lige u Areni i naredne sezone će ona biti naš dom. Tu nikakve dileme nije ni bilo. Niti kao što se govorkalo po kuloarima mi Areni išta dugujemo, već sve svoje obaveze izmirujemo na vreme, niti Arena nama na bilo koji način ne izlazi u susret. Do sada se oko termina odigravanja mečeva ABA lige nismo oglašavali, jer se ti termini nisu ni znali zbog našeg učešća u četvrtfinalu Evrolige - istakao je Mijailović i dodao:

Sad kada je sve poznato, ne postoji nikakva prepreka za zakazivanje mečeva. Ono što smo od Arene zahtevali jeste da od naredne sezone revidiramo deo ugovora vezan za godišnje zakupce loža koji plaćaju direktno Areni. Mi ćemo prodajom tih loža koje je praktično zauzela sama Arena sigurno moći da ostvarimo dodatni prihod koji je veoma značajan, jer su u pitanju praktično najbolja mesta, a njih ima nekoliko stotina. Sa druge strane smo zbog stope inflacije pristali da plaćamo povećanu cenu prema Areni. Želim da se zahvalim menadžmentu Arene na izvanrednoj saradnji koju imamo do sada i siguran sam da će ta saradnja biti još bolja. Pokazali smo ove godine da je naša najveća dvorana mesto sa kog smo slali najlepšu košarkašku sliku u Evropi".



tagovi

Ostoja MijailovićKK PartizanGoran Grbović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara