Komentari na vest

Ostoja Mijailović: Partizan ostaje u Areni

t

torbicis

pre 12 meseci

Na zalost promena toka sezone se desila u Madridu kada smo bili najbolji u poslednjih 20 godina,povrede Avramovića Koprivice,veceras Madara tera i onako mali roster u maksimalne obrtaje i povećava rizik od Jos neke povrede ključnih igrača,dok na drugoj strani Zvezda ima 16 dobrih i zdravih igrača..pitanje da li imamo sansu i protiv Cedevite..Andjusica ne može da napravi razliku ni protiv Studentskog centra,strasno a to vazi i za Trifunovića...
i

igor978

pre 12 meseci

Druže, kako ti ekipa igra posle Top 8 mislim da Arena neće više ni biti potrebna. Ovo što gledamo u ABA ligi od većine stranaca je BRUKA i SRAMOTA za klub nivoa Partizana. Imate li vi mehanizme da ih kaznite odbijanjem od plate za ovakvu sramotu od igre i nezalaganje!? Rasterati na kraju sezone ova go.na, ostaviti Exuma, Madara i Smajlija i graditi ekipu ponovo, neka idu ovi preplaćeni manekeni da igraju negde samo Evroligu. Onog Grka očima da vidi niko od Grobara ne može, čovek je igrač manje na terenu, najgori inostrani ograč u zadnjih 10 godina a došoa za ozbiljen pare kao pojačanje.
a

ahahahha

pre 12 meseci

Svejedno, ispascemo veceras. Ovi ili je zele da igraju ili su predali...
G

Gost4321

pre 12 meseci

A sto njega zanima pocetak finalne serije i termini? Videcete veceras kako to ide! Kad nesto moras a protivnika krene sut,to ce veceras da se desi 100% Tako da neka pocnu polako pripreme za sledecu sezonu 😂 Osim ako nece da igraju Hrvatsku ligu... Da se vrate tamo gde im je i mesto! Mozda tamo i osvoje neki trofej...
G

Gost Bojan

pre 12 meseci

Kimentarisati treba samo odigrano,uradjeno,zavrseno,a komentari na novinarske vesti pre su suvisni...
M

Ma

pre 12 meseci

Pusti Arenu, to se nije dovelo u pitanju, sta je sa pojacanjima i produzetak ugovora mora sledece sezone da budemo jos jaci a ne da igramo sa 6 ili 7 u rosteru a ostali da budu statisti.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 12 meseci

aj ne mraci. mora sezona da se zavrsi. beozbiljno je sada pricati o pojacanjima. sa kim da pricas sada kada niko nije zavrsio sezonu? kako ce tvoj igrac reagovati kada pred playoff kazes da dovodis nekog na njegovu poziciju. a i transfer rok nije ni poceo. i da hoce sada ne mogu potpisati nikoga.
G

Gost 978

pre 12 meseci

Sad ide scenario iz komšiluka pare u septembru igrači nemaju strpljenja da čekaju a kupovina samo neproverene igrače koji ostanu na tržištu. Tako su njima godinama odlazili dobri igrači
P

Prodje Decenija....

pre 12 meseci

Zamisli koji je to gubitak za budzet Srbije kad drzava mora da placa po 300K evra samo za jednu tekmu u Areni klubu osnovanom 2007 koji titule i EL video nije preko jedne pune DECENIJE!
T

To

pre 12 meseci

Je manje nego 10 godina po 30 miliona za 14-15 mesto u Evroligi.
C

Cipiripi LE2

pre 12 meseci

Za tri godine arene imate a za porez nemate pare
V

Vrlo jednostavno

pre 12 meseci

Pa kad Arenu ne placaju vec im je data besplatno na koriscenje

PFK NIŠ

pre 12 meseci

Ko zna sta mutio ovaj cim se oglasava za arenu, a imao sastanak sa njima... Za porez nista ne prica, videcemo...
D

Dejcek

pre 12 meseci

Kako moze bolje od besplatnog?
x

xxxl

pre 12 meseci

Čovek kaže jasno i glasno da ima ugovor sa Arenom na još 3 godine, kaže da se plaća redovno i da nema dugovanja, kaže da je menadžment tražio da se uvaži iinflacija i da se zakup poveća za taj procenat, sve jasno i glasno. E, onda stupaju na scenu komentatori ovde koji znaju da baš ništa od toga nije tačno, da je sve laž. Gospodin Čović je mahao papirima poreskih organa, upozorio na dug Partizana, pa bih ga zamolio, ili da mu neko prenese, da se pozabavi stvarima oko zakupa Arene, da li ima dugovanja i slično. Ima čovek svoje izvore, pa neka nam kaže šta je istina. Do sada se niko iz države nije oglašavao o Arenu u vezi sa Partizanom, pa bi reči predsednika KKP Mijailovića trebalo smatrati kao istinite. Svakako ne bi trebalo ovde iznositi i pisati svoja subjektivna mišljenja, bez argumentacije a pobuđena animozitetom prema Partizanu, da ne napišem - mržnjom.
C

Citamo izmedju redova

pre 12 meseci

Ako placas nesto 0, procenat na to je 0, i ono sto za to placas za 3 godine je takodje 0. Ovo sto on prica je obican spin.
g

gost23

pre 12 meseci

Čovek je jasno i glasno rekao pre par meseci da za dva dana izlazi sa platama igrača !?
B

Bozic NS

pre 12 meseci

Ja mislio oni u areni u Kaunasu
N

Naravno

pre 12 meseci

Vi 10 godina dalje od Zeleznika i ne mozete, a kamoli do Kanausa.
P

PartizanPFK

pre 12 meseci

A drzava nam i arenu daje besplatno nakon sto nam je obezbedila najveci budzet u istoriji Balkanske kosarke
G

Gosthost

pre 12 meseci

Koriste Arenu besplatno. Placace vise, tj. malo vise od besplatno. Izmiruju sve obaveze koje zapravo ni nemaju. Ko vas ne zna... Ostoja istina.
D

Dozno

pre 12 meseci

Može nam se. Idi u jutarnji program ili napiši saopštenje pa tamo plači
K

Kaunas ? Ne.

pre 12 meseci

Neverovatan poraz u Madridu.
I

IVAN 82

pre 12 meseci

Reci ti nama Ostoja koliko je para skupljeno. Nesto se ozbiljno krije zadnjih dana?? Ako nisi sklonio par stotina za tvoj novi sat??
D

Drake

pre 12 meseci

Svaka mu čast. Uhvatio je hajp navijača da napuni džepove, a sad kad je igra krenula da se raspada, ćuti i pravi se lud.
К

Краљ

pre 12 meseci

Што они играју код нас?
P

Pazi

pre 12 meseci

To se pita većina naše zemlje ali odgovora nema.