Ostoja Mijailović (©Starsport)
Ostoja Mijailović (©Starsport)

Ostoja Mijailović se oglasio povodom Zvezdinog saopštenja: Drago mi je što su prepoznali Partizanov model kao uspešan

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.11.23. | 16:41

"Važno je istaći da Partizan ima višegodišnji ugovor sa Arenom. Mi naše obaveze prema tom ugovoru izmirujemo na vreme i uspevamo da zaradimo od prodaje ulaznica, ali razumem da drugu stranu boli to što nisu u stanju da i sami urade isto", rekao je prvi čovek Partizan Mozzart Beta

Crvena zvezda se oglasila zvaničnim saopštenjem i zatražila ravnopravan tretman u Areni oko termina za treninge, uz konstataciju da je Partizan "uzurpirao" dvoranu i da ima povlašćene cene zakupa. Stigao je i odgovor iz crno-belih redova, preko prvog čoveka kluba Ostoje Mijailovića.

Izabrane vesti

"Važno je istaći da Partizan ima višegodišnji ugovor sa Arenom. Mi naše obaveze prema tom ugovoru izmirujemo na vreme“, rekao je predsednik šampiona ABA lige. Ugovor je sklopljen po tržišnim pravilima i ne možemo sada da ga kršimo zbog toga što se pojavila nova zainteresovana strana, ko god to bio", rekao je Mijailović za Sport klub i dodao:

"Javnost ovo verovatno ne zna, ali naš rival ostaje bez dve trenažne dvorane zbog privatnih planova pojedinaca. To je razlog što traže gde će im mlađe kategorije trenirati i, pogađate, hoće baš tamo gde je Partizan već godinama zakupac. Rekao bih sada mnogo toga, ali ću za sada ostati nedorečen".

Podseća da je pre četiri godine insistirao na igranju utakmica u Areni.

"Mi uspevamo da zaradimo od prodaje ulaznica, ali razumem da drugu stranu boli to što nisu u stanju da i sami urade isto. Ima četiri godine kako sam doneo odluku da igramo u Areni jer je to jedini održivi model u košarkaškom sportu koji je, generalno, neprofitabilan. Nisu mi svi u početku verovali, ali mi je neobično drago kada vidim da je posle određenog vremena i naš gradski rival prepoznao Partizanov model kao uspešan".

Istakao je i da su crno-beli u prethodnom periodu u platili veliku svotu novca na ime poreza.

"Mogu s ponosom da otkrijem da je KK Partizan uplatio nešto manje od 510.000.000 dinara na osnovu poreza po različitim osnovama samo u poslednja tri meseca".


tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetKK Crvena zvezdaOstoja Mijailović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara