Luka Mitrović i Otelo Hanter (©MN Press)
Luka Mitrović i Otelo Hanter (©MN Press)

Otelo Hanter upitan za meč sa Crvenom zvezdom

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.10.22. | 13:48

Bajern Minhen verovatno neće moći da računa na iskusnog centra u Beogradu

Poraz od milanske Olimpije nije jedina loša stvar koja je zadesila minhenski Bajern. Uz četvrti evropski poraz zaredom, ekipa Andree Trinkijerija našla se u problemu jer je izgubila i Otela Hantera zbog povrede mišića buta.

Srećom po Bajern, ne radi se o ozbiljnom problemu, jer prema prvim najavama sa terena odsustvovaće sedam dana pre nego što ne uradi novu kontrolu. To znači da Hanter najverovatnije neće biti na raspolaganju za gostovanje Crvenoj zvezdi narednog petka u meču petog kola Evrolige.

Izabrane vesti

Subota, 20.30: (2,70) Hamburg (14,5) Bajern (1,55)

Veteran rodom iz Severne Karoline povredu je doživeo u igri bez kontakta. Odmah je napustio teren i otišao u svlačionicu sa članom medicinskog osoblja. Na parketu je proveo šest minuta i za to vreme ubacio četiri poena.

Bajern je utakmicu sa Olimpijom završio sa devetoricom igrača, pošto je u istu već ušao u desetkovanom sastavu. Zbog povrede leđa nije igrao Ogastin Rubit, Žan Mark Šiško ove nedelje nije igrao zbog toga što je povredio ručni palac, a takođe je bio i prehlađen. Postoji verovatnoća da bi on mogao da se vrati protiv Crvene zvezde. Zdravstvene probleme zvanično je prijavio i Džejson Džordž koga takođe nije bilo na terenu.

Hanter je sezonu počeo sa osam poena, pet skokova, 1,3 asistencijom i indeksom 12,8 raspoređeno kroz dosadašnje četiri utakmice.


tagovi

KK Crvena zvezdaEvroligaKK Bajern MinhenOtelo Hanter

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara