Komentari na vest

Ovo je Zvezda u plej-of modu, najubedljivija pobeda sezone, Krka na -41!

P

Pa1

pre oko 3 godine

Samo gazi Zvezdo!! Bravo šampioni!
p

pop455

pre oko 3 godine

ova liga treba da se igasi pod hitno.Toliko namestaljki da je to sramota ,a sve da neki operu pare finansirajuci i placanuci tolike igrace sa takvim ugoovorima i doba corone.Cibona Cedevita je sramota koliko ili je namesteno ili je odlucila Cedevita da je neinteresuje playoff i sama resila sebi da presudi.Jer ko je gledao sve mi je jasno,ljudi sa 8 igeaca sa jednkm centrom Planinicem celu teku pik rol vrte i samo covek na ziceru.A da ne kazemo gocor tela Blazica,Murica ...trenera...na kraju kd se mozda Cedevita setila kosarke stupionje Javor sa 3 odlike i tehnickom da osigura pobedu Cibone.Sve mirise da je ovo Placeno od strane Brace da obezbede svoja ulaganja.Jadna liga i jasnije je da ona donosi EL sa ovakvim prevarama.Treba je ukinuti momentalno
D

Del.p

pre oko 3 godine

Aj što si glup,barem si pismen....
R

Radonja i Cova

pre oko 3 godine

Kad Radonja sa ovakvim krs timom kakav sad trenutno imamo i koji on nije selektirao vec nasledio kao vruc krompir pravi ovako dobre rezultate,zamislite tek sl.sezone kad budu dosla pojacanja i stranci koje ce on licno da odabere sta ce mo tek tad da radimo,ima da se setamo aba ligom! Radonja i Cova su kosarkaski drim tim sto se tice struke,njih dvojica kad se sloze i krenu da rade zajedno niko im nije ravan u celoj evropi,ko neveruje sacekajte sl.sezonu pa ce te videti o cemu vam pricam!
R

Realni Arth

pre oko 3 godine

Dobra, ozbiljna, diciplinovana igra, sve ovo me podsetilo na na nase najbolja izdanja, Eto sta znaci odmor, eto sto znaci par slobodnih dana, odmah sve to bolje izgleda. Eto, nemas pojedinca ali imas tim, pa cak i Kuzmu konacno, mada imam utisak da ce da mu bude mnogo tesko da vraca onu snagu koju je imao, ali ajde da vidimo! Sad nam ostaje jos Zadar, daj Boze da imamo ovakav pristup, jer sut tesko ce da nam bude ovakav kao veceras, ali ne moramo da postignemo 90 i kusur moze i 70 i nesto ali da se prime do 60, e to je vec odbrana. Radanov kao da izgubio samopouzdanje, mora da se oslobodi tog nekog grca, jer nemamo boljeg a on moze mnogo bolje. Rit, bravo momak, konacno u nekom ritmu. Uskokovic mora da radi na odbrani, kostao nas par evroligaskih tekmi koje smo izgubili na mali broj. Za ostale, neka samo daju sve od sebe, pa da vidimo ko ce koga, imam utisak da ako osvojimo prvo mesto, nece finale da bude protiv Buducnosti nego Mornar/Igosi ili ako postoji varijanta za OL-CED. A bice interesantno da vidimo ko igra protiv koga. Ima pozitivnih pomaka i u Partizan, pa valjda sve je do psihe, nanizaopet ili sest pobeda redom, sto je bas bilo tesko, znaci imaju karakter! Nadam se da iduce godine imamo i Borac u ABA 1. Cestitke Zvezdo na pobedi, idemo dalje!
Z

Zmo

pre oko 3 godine

Sto bi "neki" rekli, pali se masina....
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Ћути бре, видиш да су завршили доласке сала, радуљице и веселог, а пред потписом су им жекс обрадовић и брат жофри четврта... То ће им после прошлогодишњег НБА прстена и овогодишњег ушатог пехара ЛШ бити највећи успех! Хахахахахахахахахаххааха
M

Messijesta

pre oko 3 godine

Ok let's show start vidimo se u junu
M

M17

pre oko 3 godine

Uh, pa gde bas +41, nije dobro po post traumatski sindrom...
o

omerlija

pre oko 3 godine

OJSA, SVE JE U REDU BRATE . POZDRAV .
o

omerlija

pre oko 3 godine

Gde je onaj sto se potpisuje sa OJSA da mu J.M. smrda da pise za mene da sam grobar . pa nema vece uvrede . E LIK GA JE UGASIO, saznacu nekako ko je i gde je .
D

Drvo

pre oko 3 godine

Radonjizam
г

грдне ране

pre oko 3 godine

Без обзира на овај меч, евидентно је да Звезда подиже форму, напокон. Само напред
E

Eto...

pre oko 3 godine

... što ste se ložili, ložili ste se, sad Radonja ide po triplu krunu, po tradiciji. Šteta što nema navijača, Radonja voli da završi sezonu pred punom halom uplakanih grobara.
D

Drvo

pre oko 3 godine

Revakcinisaćemo ih na brzaka.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

IZAĐI MALA!!!
C

CoaDelija

pre oko 3 godine

VIŠE MINUTA ZA USKOKOVICA!! Decko je dokazao da moze,manimo se polovnih stranaca kao sto je Hall bolje pusti nase dete,pa neka i pogresi,naucice i sledecu godinu ce nam biti jedan od kljucnih igraca!!
D

Drvo

pre oko 3 godine

Biće kako Radonja kaže. Možemo samo da ćutimo i posmatramo šta radi doktor, znalac, umetnik, gospodar ove igre - veliki Dejan Radonjić. Ako on kaže da je Uskoković bolji od mwila onda je to tako, ako kaže da ne zaslužuje ni minut onda je to tako. Mi ne možemo da vidimo šta on vidi i to treba prihvatiti. Amin.
D

DelijaNS

pre oko 3 godine

Samo opušteno, dve godine smo u EL definitivno, vidi se po igračima u zadnje dve tekme koliko su opušteniji kada ABA više nije pod moranje, tako da očekujem šetnju kroz PO bez obzira ko od cipiripaša dođe u polufinalu a ko u finalu. Jer ipak KOŠARKA TO JE CRVENA ZVEZDA
D

Dareeee

pre oko 3 godine

ZVEZDO ZGAZI IH SVEEEE!!!!