Komentari na vest

Ozbiljna nevolja za Partizan, Aleksa Avramović polomio šaku

Z

Zn

pre oko 1 godinu

Vise nego bitan igrac, sto za rotaciju, sto svojom energijom. UsponPartizana krenuo je njegovim povratkom na teren negde u decembru ako se ne varam. Igraci su preoptereceni ovim kalendarom takmicenja, a pogotovo kad igras sa 7-8 igraca i Abu i EL, igra na ivici zileta, nenormalno je toliko ih trositi, ozbiljna greska struke
s

srka

pre oko 1 godinu

Jedna nevolja nikad ne ide sama. Za njom ide odmah i druga i treća i tako redom. Evo ova tragedija koja se danas desila u školi, u mnogome je obesmislila sutrašnju utakmicu. Ljudi, kome je normalnom sada stalo do košarke?! Danas je u Beogradu, metropoli, ubijeno osmoro dece. Sada i ova povreda Avramovića, sa kojom je sigurno završio sezonu. Maler do malera. Ko će sutra normalan da navija u Areni. Ali, ne možemo bežati od surove istine. Sami smo sebi zapržili čorbu. Ispali smo glupi i naivni i to nam se sad obija o glavu. Mislim da mi nećemo stići da se oporavimo od sinoćnjeg poraza i da bez trunke samopouzdanja ulazimo u četvrtu utakmicu. Ne znam, daj Bože da sam u zabludi, da me sutra Željko i igrači demantuju, ali sve mi miriše na to da se vraćamo u Madrid. A tamo u majstorici, nek nam je Bog u pomoći, baš su nam male šanse. Ostalii smo, u važnom trenutku, bez značajnog igrača. Aleksa nije sporedan igrač u ovoj postavi. I to ne samo sutra nego do kraja sezone. Šta da kažem, neka bude volja Božija.
Z

Zn

pre oko 1 godinu

Da li si normalan da uporedjujes ove dve stvari?
M

Markonis

pre oko 1 godinu

Brz oporavak majstore!
l

los

pre oko 1 godinu

Sta se desilo sa atmosferom u Areni i o navodnom paklu za Real, zasto niko o tome ne pise, zasto niko ne napise da je Arena bila puna instagram navijaca koji su zauzeli mjesto nekom ko bi ostavio glas, pisem ovo kao ostrasceni Zvezdas, uporedite ono sinoc i atmosferu protiv Makabija, nebo i zemlja. Ono je cist pozeraj od atmosfere!
G

Gostanko

pre oko 1 godinu

Zato sto dovode navijace, na silu stavljaju sebe u prvi plan. Zvezda je miljama daleko u navijanju i koreografrjama je originalnija
s

sasa1234

pre oko 1 godinu

Upravo to govorim i ponavljam od sinoc, 57sec do kraja, egal, time out završen svi ćute i gledaju, ne navija niko....
A

Aebre

pre oko 1 godinu

Mi druze i jesmo u prvom planu i zbog Partizana se digla cela Srbija,Crna Gora i Republika Srpska na noge.Vi jadni imate problem da napunite Pionir i da prodate vise od 1000 sezonskih.
G

Gostdemo

pre oko 1 godinu

Ne volim da se iko povredi, pogotovo ne igraci kao sto je aleksa, decko ostavlja srce za svoj klub. Bice veliki hendikep za partizan u ovoj prvoj sledecoj bez pantera i njega, pogotovo sto madar ulazi brzo u probleme sa faulovima, tako da sve pada na ledja exuma, a on mi nesto bas i ne deluje kapacitet da nosi tim, da da bude drugi treci igrac, al on nije vodja pogotovo sto real moze da potrosi dva igraca da igraju jako na njemu i da to ne osete. da partizan dobija vracanjem lesora, ali dobija i real vracanjem deka cak i vise.

Joco Inter

pre oko 1 godinu

Koliko jedan detalj odluči seriju. 80:95 za Partizan u sred Madrida, dominantno do 2:0, izbija haos, Panter nema smirenost da izdrži da se ne unosi Ljulju nakon grubog faula Španca, izbija haos, svi znamo šta se dešavalo... Partizan mnogo više trpi bez suspenzija nego Real Madrid. U trećoj utakmici se vraća Tavares, koji je potom najbolji pojedinac na trećoj utakmici i donosi Realu 1:2. U narednoj utakmici, Partizan i dalje bez verovatno najvažnijeg igrača (Pantera), u zemlji se dešava užas i masakr koji ne ostavlja ravnodušnog nikoga, neće biti navijanja, biće tiho logično. Potpuna psihološka prednost na strani Reala i nažalost veoma realna majstorica. Umesto 3:0, biće 5 utakmica.
Z

Zato

pre oko 1 godinu

Izdrži Aleksa. Podrška. Moramo jako do pobede. Sve je krenulo bezobrazlukom tiket lajn koji je navukao bes pravih navijača. Koji je izvarao odane i najjače navijače. Moramo dalje sve zbog ekipe i ljudi koji ne spavaju zbog naših igrača i veruju u uspeh.
D

Delija 12

pre oko 1 godinu

Zao mi je. Dobar momak, zasluzio je vise srece. Sportski pozdrav, Aleksa!
R

RealnosT

pre oko 1 godinu

On i nije bitan toliko, imas Madara i Egzuma tu.Ne vidim neki veliki problem, sem za Kls jer je domaci igrac.Za nivo EL, mlaka voda.
9

9999

pre oko 1 godinu

Imas Madara i Exuma koji nije skroz oporavljen i oni trebaju da pokriju dve pozicije i sto ako jedan od njih udje u problem sa faulovima. Realu se vraca Dek a i realno moraju Hezonja i Musa nesto da pogode. Ako Partizan sutra dobije Real u ovom sastavu onda osvajaju evroligu.
i

igor978

pre oko 1 godinu

Bitan je itekako, da rastereti u napadu vodeće igrače i da se rasprede faulovi u odbrani, gde je i bolji nego u napadu. Imao je više utakmica na nivou EL nego Anđušić. Ostajemo sa 4 igrača na spoljnim pozicijama, Exum, Madar, Naneli, Anđuša. Teško protiv Reala sa Anđušom koji će sada morati da odigra min 20-25 minuta, on dečko prosto nema kvalitet za ovaj nivo takmičenja. Jbt kako kenja ovaj Real, neverovatno smo naivni ispali u Madridu, neverovatno
@

@9999

pre oko 1 godinu

A dobro nema im Poarjea, i Jabuselea, vraca se Lesor.Da kazemo na istom i jedni i drugi.Stavise Real je daleko vise bio sa povredama unakazen prvi mec Korneli, Poarje, Tavares pola meca, drugi mec bez Tavaresa i Kornelija.Treci mec bez Poarjea, Jabusele, Deka.Nije bas ni Real prosao neokrnjen, budimo realni!
@

@igor978

pre oko 1 godinu

kenja real? tavarez se povredi u najvaznijem trenutku sezone, plus poarje posle pauze od mesec dana se povredi na zagrevanju pred utakmicu, gos i ljulj bili povredjeni preko mesec dana do par dana pred partizan, exum izbegne suspenziju a ovi dobiju ispod minimuma po prvilima evrolige(3 utakmice). nikoga nije kenjalo ove sezone ko partizan, bez povrede prvih 7 igraca a protivnici uvek oslabljeni za po 2 igraca u proseku.
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Toliko je nebitan da smo s njim i Smajlijem dobili ono sto nam je trebalo. Siru rotaciju, a od skora 4-9 dosli na loptu od f4.
k

kkpd

pre oko 1 godinu

Baksizi veciti, posle svega sto smo prosli umesto da makar srece imamo ono nema ni toga….Na kraju cemo sa pola igraca zavrsiti sezonu…
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Steta je sto se sada povredjuju igraci, ali kada pogledas cele sezone Partizan igra sa jednim istim igracima, sa ozbiljnom minutazom, a nijedan od kljucnih igraca nije doziveo povredu. To je zaista retkost. Aleksa je daleko od kljucnog, ali nije nevazan igrac.
n

neverovatno

pre oko 1 godinu

sta je sa vama? kakvi baksuzi?panter, ledej i lesor su odigrali sve utakmice, papa i exum propustili po jednu i naneli dve. igraci koji igraju 20+ minuta su propustili ukupno 4 utakmice. nema kluba u evroligi koji je blizu toga, vama je smak sveta dve utakmice pantera i jedna lesora, plus je protivnik jos teze oslabljen, dok je nekima prosek bez 2 startera po utakmici ove sezone.
P

PaGost

pre oko 1 godinu

Neverovatno kako se sreća okreće. Prvo ona tuča, povreda Exuma, sad Avramovića. Deluje da je ova sezona na ivici završetka. No i da tako bude, bilo je lepo dok je trajalo. Nadajmo se naredne godine još boljem, mada još nije zvanično gotovo.
O

Ognjeeeen

pre oko 1 godinu

Dokle vise?Sta ce nam se jos desiti?
j

jzvezda

pre oko 1 godinu

jos da se povredi panter i osvajamo aba ligu

PFK NIŠ

pre oko 1 godinu

Uuuffff... Maler za malerom...
9

9990

pre oko 1 godinu

Ovo je ozbiljan problem za Partizan jos bez Pantera sutra ostaju samo Madar i Exum koji nije skorz oporavljen. Avramovic je u onoj situaciji bespotrebno onako jako isao na Tavaresa na kraju nista od toga nije dobio sem povrede.
o

ostojaaaaa

pre oko 1 godinu

Aleksa, Kevin i Exum. S druge strane Tavares na 120% odmoran I spreman, deck se vraca na 150% a Musa i Hezonja su bili toliko jadni I ocajni da ne postoji promil sanse da ponove onu bruku.+ Videli da je cuveni pakao arene ustvari miki maus pun Instagram navijaca
m

merllin_pfc

pre oko 1 godinu

Podrska Aleksa. Sve mirise na 92 a ti si vise nego dobar dio svega toga.

Bojank91

pre oko 1 godinu

Brz oporavak
b

bgcz

pre oko 1 godinu

znaci 18 minuta, 4 poena sutra
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

izdrzi majstore