Pablo Laso (©MN Press)
Pablo Laso (©MN Press)

Pablo Laso: Gostovanje Partizanu jedno od najtežih u Evropi

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.02.24. | 15:12

”Navijači prave fantastičnu atmosferu, zaista podržavaju svoj tim”

Bajernove šanse da se nađe među deset klubova Evrolige i zaigra bar plej-in turnir svele su se na puku teoriju, a gostovanje Partizan Mozzart Betu koji se nalazi na samoj granici za desetu poziciju nikako ne dolazi u dobrom trenutku.

Najava utakmice objavljena je na zvaničnom sajtu Bajerna, ali interesantno je da je sve urađeno na srpskom jeziku. Doduše, jasno je da je korišćen internet prevodilac, ali u redovima bavarskog kluba potrudili su se svojski da duel najave tako da mogu da razumeju srpski čitaoci.

Izabrane vesti

Pablo Laso ističe pre svega da je meč sa crno-belima u Beogradu jedan od najtežih za svakog evroligaša.

“Partizan je bez sumnje jedan od najtežih gostujućih mečeva koje možeš imati u Evropi, jer je atmosfera koju prave navijači fantastična, oni zaista podržavaju svoj tim”, kaže Laso.

Jasno je španskog stručnjaku da neće biti lako doći do brejka pred punom Beogradskom arenom, ali zna koji je najbliži put do pobede.

”U Partizanu žele da nastave ono što su napravili sa sjajnom prošlom sezonom. Da bismo pobedili, moramo pokazati naše najbolje košarkaško lice i da ignorišemo atmosferu. Takođe, sada nam nije potrebno da više razmišljamo o utakmicama koje smo izgubili u neizvesnim završnicama, što nas je sprečilo da budemo bolje plasirani na tabeli. Situacija je takva kakva je i još uvek imamo šanse”.

Bajern posle 25 kola ima skor 10-15, a ovo će biti poslednja runda elitnog takmičenja pre reprezentativne pauze koja sledi od 19. do 26. februara zbog početka kvalifikacija za Evrobasket.



tagovi

Pablo LasoKK Bajern MinhenEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara