Nemanja Gordić (©MN press)
Nemanja Gordić (©MN press)

Paklen raspored za Partizan u sedam dana: Vreme je da budemo pametni

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.11.20. | 12:44

Crno-beli u utorak dočekuju Uniks, dva dana kasnije Huventud, a u ponedeljak im dolazi Crvena zvezda

Partizan se posle tronedeljne pauze u Evrokupu, zbog odlaganja mečeva sa Huventudom i Venecijom, vraća obavezama u evropskom takmičenju. Prva je u utorak (20.30) protiv Uniksa, a druga dva dana kasnije sa Huventudom, takođe u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Crno-beli posle toga neće imati mnogo vremena za odmor, jer ih u ponedeljak očekuje večiti derbi sa etiketom ABA lige.

Izabrane vesti

"Nemamo mnogo vremena za odmor i sada je trenutak kada treba da budemo najpametniji. Najvažnija je energija. Čekaju nas tri utakmice u sedam dana, s mnogo jakim protivnicima. Prvi na redu je Uniks koji ima veliki individualni kvalitet i zato će biti važna visoka koncentracija, da se pametno spremamo za svakog protivnika - jednog po jednog", kaže trener Partizana Sašo Filipovski.

Plejmejker Nemanja Gordić ističe da bez obzira na težak raspored u narednih sedam dana, sva pažnja ekipe usmerena je ka prvom sledećem rivalu.

"Ekipu Uniksa čine jako dobri igrači. Veliki broj njih ima mnogo poena u svojim rukama. Mi moramo timski da ih zaustavimo, uz maksimalnu energiju tokom svih 40 minuta. Veoma je važno da od početka, od prve lopte, budemo sto odsto koncentrisani i da kroz igru koja nam više odgovara pravimo rezultat", rekao je Gordić.

Partizan se posle sedam nepotpunih kola nalazi na četvrtoj poziciji sa učinkom 2-3.



tagovi

EvrokupNemanja GordićSašo Filipovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara