Toko Šengelija (©Starsport)
Toko Šengelija (©Starsport)

Panatinaikos bi do kraja nedelje mogao da dobije Šengeliju, razmišlja o bivšem igraču Mege

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.07.23. | 22:57

Aleksandar Balcerovski na radaru Zelenih

Panatinaikos se ne zaustavlja. Doveo je devet novih igrača, ali tu neće stati. Pisalo se da bi centarsku liniju, posle odlaska Jorgosa Papajanisa u Fenerbahče, mogao da pojača Donatas Motiejunas, ali Litvanac će najverovatnije ostati u Monaku.

Tako su se Zeleni okrenuli Tornikeu Šengeliji sa kojim su prema pisanju Eurohoopsa postigli dogovor o dvogodišnjoj saradnji. Ipak, Gruzin je vezan ugovorom za Virtus iz Bolonje.

Izabrane vesti

Zato u Atini čekaju petak, kada će Šengelija sesti za sto sa rukovodstvom italijanskog kluba kako bi se izborio za prekid saradnje. Kako se navodi, ne želi da uključuje Panatinaikos u tu priču, već će sam pokušati da pronađe izlaz iz Bolonje.

Podsetimo, kapiten gruzijske reprezentacije se povezivao i sa Crvenom zvezdom, ali je na skupštini kluba saopšteno da su crveno-beli digli ruke od centra Virtusa.

Nije ni to sve od Panatinaikosa. Ako završi sve sa Šengelijom prema planu, okrenuće se centru Gran Kanarije Aleksandru Balcerovskim, kako bi zatvorio unutrašnju liniju pred nastupajuću sezonu.

Naime, bivši košarkaš Mege ima otpusnu klauzulu u klubu sa Kanara, tešku 500.000 evra, koju bi PAO bez većih problema mogao da plati.

Balcerovski je odigrao odličnu sezonu u Evrokupu, osvojio ga i beležio 8,8 poena i 3,7 skokova. Dobio je i nagradu za Zvezdu u usponu drugorangiranog evropskog takmičenja, a nedavno je branio i boje Boston Seltiksa na NBA Letnjoj ligi.


tagovi

KK PanatinaikosTornike ŠengelijaVirtus BolonjaAleksander BalcerovskiGran Kanarija

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara