Nikola Mirotić (©Reuters)
Nikola Mirotić (©Reuters)

Panatinaikos nudi Mirotiću 4.000.000 evra, u toku i pregovori sa Virtusom oko Šengelije

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.07.23. | 11:40

Ima li mesta za obojicu?

Nešto slično fudbalskim klubovima iz Saudijske Arabije na košarkaškom tržištu ovog leta deluje Panatinaikos. Atinjani su rešeni da se vrate među najbolje evropske klubove i ne štede novac na tome.

Za trenera je doveden Ergin Ataman, a igrači su stizali kao na traci: Luka Vildoza iz Crvene zvezde, Matijas Lesor i Joanis Papapetru iz Partizan Mozzart Beta, Kostas Slukas iz Olimpijakosa, Džerijan Grent iz Turk Telekoma, Kajl Gaj iz Huventuda, Dimitris Moraitis iz Peristerija, Dinos Mitoglu iz Olimpije Milano i Kostas Adetokunbo iz Fenerbahčea. Ali, tu nije kraj renoviranju tima.

Izabrane vesti

Javna je tajna da Zeleni žele Nikolu Mirotića i Tornikea Šengeliju. Grci su pisali da je prvi čovek kluba Dimitris Janakopulos doputovao u Beograd onog momenta kada je čuo da su propali pregovori doskorašnjeg krila Barselone i Partizana. On je to demantovao, rekavši da je putovao na koncert u Nici, a ne u Srbiju, ali Sportando piše da je Panatinaikos svakako ponudio Mirotiću ugovor vredan 4.000.000 evra godišnje.

Pritom, navodi se i da su Atinjani stupili u pregovore sa Virtusom oko obeštećenja za Šengeliju. Ranije se pisalo da već imaju dogovor sa gruzijskim košarkašem, ali očigledno da Janakopulosu ne smeta gužva u svlačionici i da je uprkos tome spreman i da odreši kesu za Mirotića.

Objava Podgoričanina na Instagramu da neće doći ni u Partizan ni u Crvenu zvezdu sigurno je privukla pažnju još nekih pored Panatinaikosa. Pominju se Monako, Olimpijakos, Olimpija Milano, Makabi... Koga god da izabere, biće to najveća vest aktuelnog prelaznog roka.


tagovi

KK PanatinaikosNikola MirotićEvroligaTornike Šengelija

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara