Pejton Siva (© Starsport)
Pejton Siva (© Starsport)

Panatinaikos sa Sivom napada titulu šampiona Grčke

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.05.22. | 13:03

Amerikanac je već stigao u Atinu

Ekipa Panatinaikosa pojačala se pred plej-of šampionata Grčke. Među zelene stiže Pejton Siva, iskusni američki bek dolazi sa Novog Zelanda gde je ove sezone igrao.

Izabrane vesti

"Osećam se veoma lepo što pripadam velikom timu kao što je Panatinaikos. To je klub poznat širom sveta sa velikom istorijom u evropskoj košarci i neverovatnom publikom, a na klupi je bio i trener Pitino. Ima sjajne igrače i radujem se radu sa njima“, rekao je američki bek.

Ima brzonogi Amerikanac jasan cilj.

Razgovarao sam sa trenerom Vovorasom već neko vreme. Imali smo veoma konstruktivnu diskusiju, gde mi je objasnio moju ulogu i šta on očekuje od mene. Dolazim da pomognem timu da osvoji titulu, dodao je Siva.


Siva je u Sjedinjenim Američkim Državama skrenuo pažnju na sebe u dresu Luisvila za koji je igrao pune četiri godine, a NCAA šampion je bio 2013. godine. U NBA ligi je bio samo jednu sezonu i to u dresu Detroita, a u Evropu je otišao 2015. godine kada je igrao u Italiji, ali dom će pronašao u Nemačkoj. Od 2016. do 2021. nosio je dres Albe sa kojom je osvojio dve titule šampiona,


tagovi

Pejton SivaKK Panatinaikos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara