Komentari na vest

Panatinaikos se ne zaustavlja, nanišanio i NBA pojačanje

B

Boaće

pre 12 meseci

Odličan trojkaš... Nešto kao Ajzea Kenan...
1

149

pre 12 meseci

Ne dajem velike šanse Atamanu u Atini.
0

0000386

pre 12 meseci

Ataman, voleli ga ili ne, je najbolji evropski trener u poslednjih 5-6 godina. Preuzeo je Efes koji se posle Perasovića bukvalno raspadao i sa njima igrao prvo finale Evrolige, pa Korona sezona u kojoj su bili prvi, pa dve titule prvaka Evrope, i sad ova poslednja im nije bila baš uspešna, ali svejedno, od 5 godina, 2 (da ne kažem i 3) puta prvi, jednom drugi, malo li je. Pride to je uradio sa ne nekim enormnim pojačanjima, ko je bio Vasa Micić 2018 godine, i ko bi se na njega oslonio da gradi ceo projekat oko? Mali broj ljudi. Šane Larkin takodje, u Baskoniji ništa specijalno, u NBA puki epizodista. To govorim u smislu evo Barsa je dovela Mirotiju, Kalinu, Satoranskog, pre Calathesa... krem de la krem evropske košarke, pa ništa. Tako da sigurno da zna šta radi, drugo PAO hoće da se vrati u vrh, i ako udju dobro u sezonu, i samim tim vrate publiku pod svodove OAKA arene, biće jako zeznut rival za pobediti. Ne mogu da tvrdim da će biti F4, ali po meni jedan od "sigurnih" Top 8.
i

igor978

pre 12 meseci

Podigao Efes sa budžetom od 40 miliona EUR!?!? Samo Micić I Larkin zajedno imaju 7 mil EUR Neto, po godini. Top 3 igrača Efesa promaju NETO platu jednaku godišnjem budžetu KKP za plate. Atamana odere Obradović sa timom u kojem najplaćeniji igrač ima 1.3 mil Neto, sa timom koji ima rotaciju od 7-8 igrača u najboljem slučaju. E moj ti….
U

Uzas

pre 12 meseci

Bice 12–i
c

cacak032

pre 12 meseci

Ja sam misljenja da ovaj Panatenaikos opet nista posebno nece biti..Lesor ima da padne psihicki,nece mu biti kao u Partizanu,Vildoza malo ce se povredjuje malo pati.Kakav Kostas brat Janisa,nis posebno.Papetru vrv nis posebno ako se vrati tamo..
a

ako su ruze, procvetace...

pre 12 meseci

potpisujem da ovi nisu u top8, mozda udju u play in kao top10.