Komentari na vest

Panter: Ne mogu da prihvatim da nismo u plej-ofu, ovaj osećaj neću nikad da zaboravim

P

Profesorko

pre 17 dana

Grobari su neverovatni u stepenu neobjektivnosti i laganja. Ladno covek kaze: 10 utakmica smo izgubili tako, a zaboravi da spomene da su bar 10 utakmica pobedili tako sto su imali apsolutnu podrsku i guranje od strane sudija. Posebno kad igraju na svom terenu. Spomenucu samo drasticne primere, protiv Panatinaikosa, Monaka, Valensije. Poslednja utakmica protiv Valensija koja je u trenutku kad se lomila utakmica pokradena za lažni istek napada, pa odmah nakon toga lažni faul nad Kaboklom kad mu je onaj njihov plej izbio čistu loptu. Pri tome, Partizanu se uopste ne sviraju faulovi. Ne izlaze iz Bonusa ni u jednoj cetvrtini. I tako cele sezone. Zvezda je ocajna, raspad od ekipe, ali sa sudjenjen kao sto je imao Partizan, imala bi bar dve,tri pobede više.
B

B. Grobar

pre 13 dana

cigan optuzuje nekoga za laganje. Jesi li ti pri sebi? Pa vama ciganima, laganje i kradja su DNK.
B

Bol...

pre 18 dana

Ahahahahaha
a

ajde ca moj mili

pre 18 dana

Zato si platu prihvatio. sve ovo treba najuriti i domace dovesti.
i

izointer32

pre 18 dana

Cuti i pokrij se. Skoro sve moguce utakmice koje ste izgubili ste izgubili zbog tebe.
E

Eeeh

pre 18 dana

U tom grmu leži Žoc.
G

Gostina

pre 18 dana

Znaci proslu sezonu,koju si licno TI upropastio onim ponasanjem u Madridu,vec si zaboravio? Ali ok,nagrada u vidu nove 3 godine ugovora sve opere! Glupaci i dalje veruju da si ti njima nesto doneo..ali to je njihovo pravo!
g

gost7

pre 18 dana

Slazem se da je dosta gresio, hteo na silu, uzimao je nerezonske suteve i masio je otvorene sve to stoji... Ali cinjenica je da mu ova uloga u odnosu na proslu godinu bas ne odgovara. Prvo sto ga biju svaku utakmicu, drugo sto mora jos i on na pleju da prenosi loptu i nesto kreira ali realno on nije taj igrac. Samim tim sto smo imali resenje vise na pleju u vidu Madara, Kevinu je bilo lakse i bio je odmorniji za konkretno njegov posao u ofanzivi... Partizan cele sezone nema pleja i ja tu ne mogu da shvatim Zeljka, prosto ne razumem. Prioritet prioriteta za sledecu sezonu je dobar igrac na poziciji 1
H

Haha

pre 18 dana

Pa kako nemate pleja Dzejlen Smit svojevremeno bio jedan od najboljih plejeva u evroligi, Avramovic, PJ doveden kao zamena za Exuma i plus Jaramaz u kojeg ste se kleli kod Trinkijera? Nijedan igrač Partizana nije napredovao kod ovog trenera. Smajli stoji u mestu. Avramovic je u ACB ligi bio treći strelac lige, Tristan sada pokazuje koliko ga trener uništavao, Trifunoviću nema pomoći, Jaramaz nazadovao, Ponitka najbolji igrač Poljske, Kaboklo najbolji igrač Brazila, Kaminski ima desetak sezona u nba sa 10p u proseku u NBA, Panter i Ledej kao najbolji igrači Armanija sa f4, Naneli svi znaju ko je, Koprivica u mestu, a Andjusa posle Partizana i nazadovanja moze da bira klub u Aba ligi iz donjeg doma.
H

Hehhuh

pre 18 dana

Američki privatnik...Sine, kod nas ušao zviznuo 4 trojke iz publike i matori Šakota mu pokaže da zakopča trenerkui sedne na kraj klupe...Zašto to deda Željko ne radi i zašto je vezao sudbinu za ovog igrača ilk zasto su obadvojica sigurni u svoju budućnost to su pitanja? A plejeva imate na izvoz...
S

SvetozarO

pre 18 dana

sram bilo Zvezdu, samo da je pobedila, Partizan bi bio prvi na tabeli. Partizan je sve utakmice pobedio, i trebala je samo ta jedna pobeda Zvezde i Zvezda upropasti sve. Strasno!
B

Bida

pre 18 dana

Pa zbog tebe nismo u plej ofu
N

Ne.

pre 18 dana

Zbog deda Žoca.
p

podesen

pre 18 dana

Kaminski i Dozer oba promasaji veka,sinoc Kaminski 0 poena iz reketa.Ej NULA,a trojke sutirao 0%
f

fenomeno

pre 18 dana

Pa poletio si za parama brate. Sam si rekao da je Partizan najviše dao love i to je presudilo. Mogao si da biraš, 5-6 klubova, za možda nešto manje love, ali bi sigurno igrao ne samo plej of nego F4
E

Ej bre jel

pre 18 dana

Jbš F4...Vidiš da je ovo nivo iznad...Deda iz Karšijake sreo dedu iz Čačka.Ulaznicu kupio na rate, 2020. Sreća pre korone..
B

Berlin Ef4

pre 18 dana

Ima li popust za porodični odlazak u Berlin na F4 ?
A

ABCDE

pre 18 dana

Kakvo prizemljenje covece,kakvo razocarenje,ali i dalje da nadmenost,to kurcenje,postoji...Toliko ne realni navijaca,igraca...pa to moze samo u Partizanu. Umislili ljudi da su neko,a oni k na biciklu.
B

Bunga-bunga u Instambulu

pre 18 dana

Mora da je žurka u četvrtak bila ekstra, čim smo se take grubs zezali.
g

gunnersi

pre 18 dana

Onako iskreno i od srca mi je drago sto ste ispali.
D

Dex15

pre 18 dana

Nakon pobeda Partizana nad Realom 0-0 i Junajtedom 0-1 ovaj F4 vam je najveci uspeh.
B

Byvyvvbibib

pre 18 dana

Gospodari stativa i prvih obruča! Ja sam ponosan da ih imam u komšiluku.Beograd je svet!
b

b2

pre 18 dana

čuj, do sledeće sezone,haha
B

Baxter88

pre 18 dana

Pa dobro, on ce mozda sa Asvelom da igra EL ali Partizan ce tesko kao drugi tim ABA lige!
J

Jaznam

pre 18 dana

Pa ti si covece sve upropastio prosle godine protiv reala a ove godine da si igrao kako si i placen bili bi pri vrhu tabele, sramota da vas bude da se odlanjate na druge da prodjete kroz misiju rupu.
B

Bjjvuvu

pre 18 dana

Ne diraj mi buraza! Kevin Jaguar
H

Hahahahah

pre 18 dana

E dragi moji zvezdasi.... Vi sto verujete da smo mi mekog pustili.... Da li vi stvarno verujete i da smo hteli da igramo, da smo imali neke sanse? Dal vi stvarno u to verujete? Mozda je bi bilo 45 ali laganih 15-20 bi nas dobili..... O cemu vi pricate , kakvo pustanje? Sramot aa ne pustanje... 45 aloooo bre rodjaci?!?!? 45 !!!!! Jel me vi zajebavate... Ako je istina da su vas navijaci pritiskali da pustite, sram vas bilo.... 0 od profesionalizma... Ali pare hocete da vam svakog 5. legnu na racun.....
R

Realno istina

pre 17 dana

04.01.2024 ste zavrsili sa EL posto vam je izmakla upisana pobjeda. A poslije toga jos dvije.
U

Uzmi Majk Jordana

pre 18 dana

Panteras ispadas, novac pokradas, Zoca kecas iz dana u dan, a mi Zvezdasi pivo iz Efesa popili pa i kup ove sezone dobili. Zeznuo si Ostoju i Savica da si mag a u stvari evo im ga na! Napred Zvezdo!
P

Plakaces goci

pre 18 dana

Samo polakoooo
K

Koja komedija

pre 18 dana

Ima ceo drugi razred da ti se smeje. Bices glavna faca.
B

Bubbubb

pre 18 dana

Eih sad ti repuješ...Nije fer...
P

Pegu

pre 18 dana

Zato sto si bogalj!
B

B. Grobar

pre 18 dana

Ja ne mogu da prihvatim i da se pomirim sa tim, da si ti jos uvek u Partizanu. A trebao je Zeljko, jos odavno da te najuri.
J

Jbbuvvubibob

pre 18 dana

Sve si dobro rekao...Trebao je Žota obojicu da ih najuri.Al dođe ovaj deda iz Izmira..mi znaš već sve.
s

spiritus movens

pre 18 dana

A hteo je on na Fajnal 4.
K

Ksksnddn

pre 18 dana

Al hteo je on na Final ON
P

Prti

pre 18 dana

Uzmi im sve do zadnjeg dinara
J

Jbbuvtct

pre 18 dana

Kevin Sam u sali Paaaanter!
B

Buda Sjenica

pre 18 dana

Na zalost po moju ekipu Partizana podbacili smo ove sezone iako smo imali nikad veci budzet.Pokazalo se da velike pare nisu garancija nego kako poslozis ekipu i kako je vodis.Ja i moji drugovi smo redovni u Areni nije nam tesko da iz Sjenice putujemo za nas Partizan.Nadam se da uzimamo Abu i kls
0

04005

pre 18 dana

Uzecete ga jasta
B

Bibibbi

pre 18 dana

Jedino ako se igra u maloj hali.
P

Pecanac

pre 18 dana

Pa da smo igrali bolje ne bi izvisili a isli su nam rezultati na ruku do predzadnjeg kola.Uprava treba da vidi kako dalje jer evo pariz usao u el i bice frke ako ne osvojimo aba ligu.A propustanje el sledece sezone bi bilo pogubno po klub i navijace.
O

Ok

pre 18 dana

Vase putesestvije u ABA ligi se zavrsava u Podgorici. Zapamti sto ti kazem. Imace i Zvezda problem sa njima ali ima prednost domaceg terena. Vi padate emocionalno i to je to ove sezone. I svidja mi se da je bilo bakljade i grickanja semenki i to obilato. Opasno su vam Zoki i veliki funkcioner prodali pricu. Isla je cak do bunta protiv drzave koja vas je obilato darivala. Sad ce biti akcija kako utrpati da vam na strani bitne utakmuce sude dokazane sudije Boltauzer, Nedovic i Javor. Krenuce pljuvanje od prve utakmice plej ofa.
H

Hibbibibibi

pre 18 dana

Uprava se bavi dovođenjem stranih turista u Bg! Em je lukrativno em i država vidi svog Boga, ovaj ima benefite.Ðed Žita je to više puta ponovio.
M

Mimi1991

pre 18 dana

2 poraza od bajerna,2 od virtusa,olimpjakos 2 puta,baskonija tamo u zadnjoj sekundi dosta propustenih sansi,ali isto smo tako dobijali pao,fener,milan,makabi posle preokreta i sve i svacega na tim utakmicama.Samo treba voleti jos vise i jace Partizan
0

05505

pre 18 dana

Cmokic od oskara
U

Ubbonjpjovd

pre 18 dana

Samo treba voleti hajp! Ono znas Bastian, Tango Argebtini, Kuki, Dino Aci trico, Ivan Jovan Perišić...
M

Mile led

pre 18 dana

Zbog ovog lika su gradjani Srbije na strogoj dijeti već tri godine.
V

Vamos

pre 18 dana

Taj zbog kog si na dijeti ce ti sjutra biti na jutarnji program
D

DDF

pre 18 dana

LeBranko,Davidovac,Simonovic,Lazarevic,Mitrovic,Kuzmic,Jago,Gilepsi...jos mnogi igraci slicni njima zadnjih 10 godina"ogulili kozu"gradjanima Srbije da bi se osvajalo standardno 16 mesto u EL
R

Real Madritis

pre 18 dana

Nije to ništa, tek sad ide Rafalna paljba po narodu. Živela fotelja!
M

Ma da

pre 18 dana

zaledjeni...iznajmljeni.
M

Milos Bl

pre 18 dana

Vidi molim te,bas na dijeti zbog toga
B

Bibuubuubl

pre 18 dana

Zato on visok momak, pa tanak, svezao kikičice...
D

Don Vito Corleone'

pre 18 dana

U košarci 11 godina bez titule šampiona Srbije. U fudbalu 7 godina bez titule. U košarci su jedini klub na celom Svetu koji je čekao na titulu neverovatnih 31 godinu, više od 3 Decenije, apsolutni i neoborivi Svetski rekord i podatak za Ginisa bez konkurencije. U fudbalu ligu šampiona nisu igrali 15 godina, poslednju pobedu u kupu-ligi šampiona imali su pre 41 godinu. U košarci su igrali u drugoj ligi, u rukometu su igrali u drugoj ligi, u odbojci su igrali u drugoj ligi, sada će i u vaterpolu igrati u drugoj ligi. Da li ima neki sport a da niste osetili čari igranja drugoligaškog ranga takmičenja, zna li se šta???
B

BABALU07

pre 18 dana

Kume@@ Opet ti sa taj tvoj isti komentar? Pa pisi nesto drugo napaceni covece, ili IQ kao sobna temperatura.
i

imaqju ljudi casni i posteni

pre 18 dana

a ima i onih poput tebe sto su prodali dusu sejtanu srpskom i jedu sendvice za sve parizerima. Bog sve vidi samo polako
E

Eseks

pre 18 dana

Ko zna kakav ga je bonus cekao cim ovoliko zali.
g

gost1978

pre 18 dana

najjace od svega i da smo dobili olimpijakos, bili bi najslabiji u trouglu efes-virtus-partizan i opet bi bili 11
B

BOMBO KLAT

pre 18 dana

Gost1978@ U taj trougao Partizan bi bio bolji od Efesa. Jednu dobio 100-90,a drugu izgubio 100-94.
O

Ognjen drinski

pre 18 dana

A 2,5 miliona pomeš da prihvatiš?
M

MarePFC!

pre 18 dana

nikad vise para a nikad gori rezultat! Moram biti covek iako sam grobar i priznati da kosarka definitivno nije nas sport! Suvise smo plasticni i vestacki! Vreme je da se vratimo u evrokup
G

Galata

pre 18 dana

Ako si ti navijač Partizana, ja sam turski konjanik iz srca Anadolije. Bujrum abe.
D

Dzaba sve

pre 18 dana

ZALI BOZE BACENIH 6 MIL ZA 2 GOD UGOVORA I 30 MIL BUDZETA OVE SEZONE!
r

realista007

pre 18 dana

Zali Boze bas. Nemaju srama ovi Covketoji mezimci. Nikako da prodju granicu iznad 16. mesta
a

ahah

pre 18 dana

zali Boze 5,6 miliona za 3 sezone, a to je i dalje naucna fantastika za Kampaca koji je uzeo 2 miliona za 15-16 utakmica
G

GrofModerneHrvatske

pre 18 dana

Ne kenjaj Kevine
G

Gost123456@

pre 18 dana

navijaci zvezdice uporno pricaju da Partizan ide u eurocup a oni igrama zadnjih sezona kao redovni ucesnici top 16 eurolige nisu zasluzili ni eurocup da igraju
D

Decenijasi

pre 18 dana

@gost A vi ste kao ginisovi rekorderi i jedini klub u Evropi koji titule i EL video nije cak 12-13 punih godina u poslednjoj deceniji "zasluzili" da igrate EL ?
P

Prti

pre 18 dana

Hahahah ajde covece sa najvecim budzetom u istoriji EC bili ste 16ti 😆. Oducila vas vas valjda Bursa ili ko vec od zivota a i usli ste kao 7 u Aba tako da ono zali boze para koje se sipaju...
N

Nicker

pre 18 dana

Ukanalio si nas u oba meca protiv Olimpijakosa,promasio sve zivo kada se lomilo protiv Bajerna i Virtusa,odigrao jezive meceve protiv Makabija i Zalgirisa u Areni,a Zvezdu smo dobili u prvom EL derbiju samo zato sto te je Zeljko ostavio na klupi. Ne bih imao nista protiv da odes,mislim da mozemo naci boljeg igraca i za manji novac
B

Bjuubu

pre 18 dana

Jedan je Kevin Kapiten...Falio Mirota..jbg..Falio Madar..jbg..Falio Lesor Poni...
b

bgcz

pre 18 dana

misliš plej in-u?
z

zion

pre 18 dana

Ma zvezda je kriva
K

KARIKATURA

pre 18 dana

Nema dalje hahahhaha
b

brljojko pantic

pre 18 dana

yeahbe se tebi.
I

Ivan FCRS

pre 18 dana

Uvek igramo plejof? Igrali samo prosle godine...
H

Huhuhubu

pre 18 dana

Kaze bre za sebe...uvek ja i moji gde igram igramo...
T

Taster sekta

pre 18 dana

Koliko ovih recikliranih po komenatrima a još uvek se nisu odmrzli od Istanbula
А

Аааа...

pre 18 dana

...суза ми је кренула. Ко не заплаче, није човек.
Ž

Žoce odlazi

pre 18 dana

Fmp.rekreativo je relativno lagano, reklo bi se rutinski, sačuvao poziciju u top16, sa svega 6 pobeda manje od plej-ina, i svega 5 manje od gradskog rivala, bivšeg evropskog prvaka. Veliki pozdrav za predgradje, i srećno učešće u evrokupu dogodine. Sve najbolje.
t

top 12 laktasi

pre 18 dana

@zoce Hvala i nema na cemu,bas zbog takvih kao ti smo i Pustuli Efes da lagano pobedi samo da bi vi ispali,a sto se tice ABA to mozete da zaboravite,u Pioniru kad budete dosli bicete povisceni isto ko zadnjih 12 godina koliko EL i titule videli niste,bice repriza!
i

ispadnus igokeus

pre 18 dana

PANTERUS ISPADNUS.....NAZDRAVIMO SA EFES🍺
b

bašamrkalj

pre 18 dana

Ti si Zvezdin četnik Kevine, Kevinee!
M

Milan Mica

pre 18 dana

Ovaj crnac je pod opasnim drogama!!!
X

Xxxx

pre 18 dana

Sve im je vestacko!Upumpane ogromne pare, doveden najskuplji trener, igraci , na silu punjenje Areni , nabijanje brojki , hvalospeva o najboljim navijacima.Vecito neko vestacko dokazivanje
@

@xxxx

pre 18 dana

Mene evo niko nije naterao da punim Arenu. Dosao sam, popunio svoje sediste, a verujem da je veliki broj isto tako. A oko pumpanja broja, to je vas fah i to ne znam zasto, ne mozete da prebolite to u kosarci, pa ste pokusavali rukama i nogama da stignete to sa sve onim otkucavanjem karta na prazno, pa sad kao Partizan pumpa brojke. Brale....
O

On priča o deset koje su izgubili...

pre 18 dana

A on lično je izgubio bar 3 ili 4, od svih tih trbala je jedna ali sada je sve to suvišno pričati... Elem, da li je sada jasno da ovaj lik ne može da igra sam i da ne može da prebosi loptu, iskreno se nadam da smo svi zajedno shvatiklli klda košarkaškom timu ipak trebaju pozivije 1 i 5, pa ćemo uz malo sreće uhvatiti neki skok i podeliti neki asistenciju... Uopšte mi nije žao što nisu prošli, jednostavno nisu zaslužili, žao mi što nas je preskočio ko je hteo, što je organizacija igre bila misaona imenica, što nisubuneli da prenesu loptu preko pola, da izvedu aut, da pogode zicer... Neka letargija, ne znam, ništa nije kliknulo. Samo čekam dan da čujem da dolazi ozbiljno ime na kecu!!!
U

Ububu

pre 18 dana

Info-dolazi Ratkovica...ali tiću, molim teee
P

Plocic

pre 18 dana

Tebi decko ovo najvise i odgovara,manje utakmica i obaveza a lovu si sigurno uzeo..Bacas tu neke floskule a uz Zeljka si najveci krivac sto Partizan nije bar u 10.
g

gostbre

pre 18 dana

hvala ti za 32 u petoj majstore...ponovilo se
J

Jbububu

pre 18 dana

Hvala mu i za Real..Bajern...i jos 20 utakmica...
H

Haha

pre 18 dana

Ma evo i kamen za kupus bi zaplakao.
D

Dzaba novci....

pre 18 dana

Za jednog pantera placenog cak 3 mil po sezoni,ukupno 6.mil za produzetak ugovora sa igokeom na jos dve godine,za sav taj i toliki novac ovde u Srbiji moglo 5 skola i 10 vrtica za decu da se napravi,strasno kako bahato rasipanje naprednim miliona u ova najteza vremena gde narod gladuje a deca se lece sms porukama!
@

@dzaba novxi

pre 18 dana

Jests, sve dadose Partizanu i Panteru, a nista Shabazu i ostalih 39393 legionara koji prodjose kroz Zvezdu kroz konstantno pun roster :)
n

nesaaa

pre 18 dana

4 godine ugovor 7m zarađeno. alal vera ošišao si ih samo tako
E

Ee

pre 18 dana

Ma izvuces milione iz dzepa lagano skines suzu i trazis jaci ugovor,zasluzio si!
u

ueeee

pre 18 dana

2.6 miliona neto oko 2.9 miliona bruto za sezonu gde je uništio klub
n

norwegian 81

pre 18 dana

vazda glumis ludilo Panteru i na terenu i van njega... usput si SLAGAO DEBELO kad si rekao da si uvek igrao play off evrolige, ja zasigurno (bez guglanja) znam da nisi si sa Zvezdom... xaxax.... aj SRECNE VAM RANE JUNACI , hahahhah
9

99990

pre 18 dana

KME KME😂😂😂😂
Ž

Željko Pantić

pre 18 dana

Jedan je Kevin Kapiten
P

Pejbek

pre 18 dana

Kapitenu, vrati ove sezone Realu u F8 , za ispadanje prošle sezone !
R

Rale pfc

pre 18 dana

Majstore,ti si najviše doprineo tome...
B

Bjjbububububub

pre 18 dana

Ne damo Keeevinog Pantera! Najjačiii!
p

pipo_inzagi87

pre 18 dana

pali fmpovac
J

Japi

pre 18 dana

Trebali ste više da se potrudite 😉 Samo pazite da ne ostanete trudni 🤣
k

krtolaaa

pre 18 dana

Him
1

1400

pre 18 dana

Pa sam je kriv, idealizovan je do besvesti od strane navijača, cela ekipa se gradila oko njega, kapiten itd. a ovu sezonu igra katastrofalno. Za 2 miliona u Partizanu ne smeš da imaš utakmicu bez učinka, a on ih je imao mnogo puta. Postali smo robovi one njegove trojke u Madridu.
K

Korekcija

pre 18 dana

2 bilo prosle sezone, ove je 3
0

09

pre 18 dana

Ni mi Srbi nikako ne prihvatamo Jugoslovensko sportsko drustvo
m

mkv

pre 18 dana

sta jos kaze preletac sapic
@

@mkv

pre 18 dana

Sapic je oduvek bio to sto jeste a to sto je morao da igra za jsd. Morao je da zaradjuje a pare su bile u jsd. Zvezdi nisu davali. To sto vi mislite da i sada mora tako. Nece da moze vise.
D

Dejan81bgd

pre 18 dana

Prevara od igrača
D

Duduauate

pre 18 dana

oh tako tuzno,bitno da si ono od prosle godine prihvatio mirna srca
B

BRUKANJU JE DOSAO KRAJ

pre 18 dana

IDES TI LEPO U EVROKUP
C

Cirkus

pre 18 dana

UZeo im pare tj nas svih i sada prodaje maglu
G

Gostgost

pre 18 dana

Obrises suze novcanicama, i ides dalje... Sledece sezone 5 miliona.
P

Pst

pre 18 dana

Sledece sezone u nekom Milanu za neku sicu ako ga zele potpisati.
G

GostLazar

pre 18 dana

Stvarno brate, Zvezdasi bas ste gomna, kako ste rasplakali i unistili snove mladom Panteru. Nikada vam nece oprostiti ahahahah
V

Vinegar

pre 18 dana

Odigrali ste ocajno, pobedili vecinu jedva i izgubili vecinu jedva, dakle mesto ste koje zasluzujete. Sad cete lepo da izgubite i Aba ligu pa da bezite iz KLS. A ti si najveci krivac ove lose sezone.
S

Svaka cast

pre 18 dana

Uzeo im 6 miliona evra i dva puta ih izbacio iz Evrolige, Hvala ti legendo
B

Bubcrcr

pre 18 dana

Pantere legendo...Zajebo i Zvezdu uzeše nam i On i matiri Šakota Venogal čist Kup...Hahaha...Kakva sjajna preskupa štetočina...hahaha
T

Terza magico

pre 18 dana

Ti si pare uzeo... osećaj će prestati oko 00.30...
I

Ispali ste...

pre 18 dana

ZALI BOZE BACENIH 30MIL ZA KLUB KOJI ZAVRSI NA TOP 12 U EL!
B

Bolje ti je...

pre 18 dana

Žali svog klub koji već deceniju ne postoji