(©Starsport)
(©Starsport)

Panter rekao agentu: Nema pregovora do kraja ABA lige

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.05.23. | 18:50

Bek Partizan Mozzart Beta ne želi da priča o budućnosti dok ne završi sezonu

Dok se bliže najvažnije utakmice za Partizan Mozzart Bet u ABA ligi, grčki mediji, a sa njima i ostali, počeli su da „sele“ Kevina Pantera iz Partizana u Panatinaikos.

Pošteno rečeno, nije prvi na tom „putu“, Atinjani su navodno bacili oko i na Ledeja, Papapetrua, te zvezdaše Kampaca, Vildozu...

Izabrane vesti

Ipak, prva konkretna reakcija na sve te priče stigla je od Harisa Papadopulosa, grčkog agenta koji zastupa interese Kevina Pantera. On je u izjavi za agenciju SDNA rekao da nikakvih pregovora između Panatinaikosa i košarkaša Partizan Mozzart Beta do sada nije bilo. Niti će ih biti do kraja ABA lige.

„Kevin mi je rekao da ne želi da ulazi u bilo kakve pregovore dok se sezona ne završi. Nećemo ulaziti u razgovore takve vrste u ovom delu godine. Sve priče oko njegove budućnosti će početi onda kada završi sa obavezama u Partizanu“, rekao je Papadopulos.

Panter je, navodno, velika želja novog trenera Panatinaikosa Ergina Atamana, ali se pominje da je kapiten Partizana na listi želja i Virtusa i Barselone.

Naravno, želja čelnika Partizan Mozzart Beta je da ga zadrže u crno-belom taboru i za narednu sezonu, međutim, finansijski uslovi koje mu nude Grci su teško dostižni za srpski klub. Ako taj aspekt bude preloman u Panterovim razmišljanjima...

Imao je Panter odličnu sezonu sa Partizanom u Evroligi, ostvario je učinak od 16,1 poena, 2,1 skoka, 2,5 asistencije i jedne ukradene lopte prosečno po utakmici i izabran je drugu najbolju petorku takmičenja. Zbog sukoba sa igračima Reala u drugoj utakmici u Madridu morao je da preskoči oba meča u Beogradu. Da je bio na terenu, ko zna, možda se Madriđani danas ne bi dičili titulom prvaka Evrope.


tagovi

Kevin PanterEvroligaABA ligaKK Panatinaikos

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara