Komentari na vest

Panteri imaju tandem koji bi mogao da žari i pali ABA ligom

T

The Nightwalker

pre preko 1 godinu

Ček koji panteri naglasite? Fmp1 ili fmp2? Jer mi smo jedna srećna velika pudlaška porodica, niko nam ne može zabraniti kako ćemo se zvati aleeeee
k

kuzmicu Odlazi

pre preko 1 godinu

FREJZER I IZUNDU ODMAH U ZVEZDU,A U SUPROTNOM PRAVCU REKREATIVCI OD 50.GOD KUZMIC I MARKOVIC,TO JE TO!👍
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Čovke kako da pravi sebi odstupnicu iz Zvezde, pa pravi iz godine u godinu sve bolji FMP. Prošle godine je imao odličan FMP, ali ove mi se čini da je to još bolji tim no lane. 4 tamnoputa igrača, plus jedan odličan Litvanac, nije to nimalo jeftin tim. Srbija ove godine bogami ima 3 izuzetna tima, plus Mega koja vrvi od mladosti i talenta, a Borac je Borac, nikad se sa njima ne zna kako će!
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Jasna je politika Čovića sa FMP...sa njim rusi protivnike i mnogima nanese neplanirani poraz i tako pravi razliku za primarni tim C.Zvezdu koja je ekipa u nastajanju.Naravno tu je Partizan koji ce sigurno ove sezone ozbiljan konkurent biti C.Zvezdi i sa onime sto smo imali priliku do sada da vidimo C.Zvezda nece ove sezone doci ni do jednog trofeja.

Forzza

pre preko 1 godinu

Trebao je Izundu da dođe u Zvezdu, bio bi dobra zamena Martinu a BiG Kuz da ode u Fmp ili ne znam gde.Martin pravi odlične blokove ali malo idev lopte na njega šteta što nema plej kao Slukas ili Toma Ertel da se pojurio oni uzeli Adamsa a sa njim mora jako puno da se radi i to baš dosta ba bih se on doveo u red i izgledao na pravog pleja, juče bio za nijensu bolji. Mitrović izgubio nekoliko čiste lopte, očekujem danas da dobije šansu Petrušev umesto Kuzmića.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Pa što bi se FMP i Zvezda tako menjali igračima? Malo tamo malo ovamo. Sa zalizanim ste super ajde i u tu malo cepajte. Btw FMP i Hardena i Lebrona da dovede Zvezdu dobiti neće.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Polako, cekajte da dodju pravi izazovi. Tog Izundua je Cirbes sa deset kila viska skolovao prosle sezone, izgledao je pored njega kao malo dete. Bukvalno ga je iz zezanja ugurao u kos deset puta za 5 minuta garbage timea. Lagan je previse za centra, a nema sut za cetvorku. To moze da prodje pored ovakvih timova, videcemo kako ce to izgledati u ABA gde ima bar 4-5 timova solidno jacih od Breogana.
g

golemac

pre preko 1 godinu

Pa ugurao ga Cirbes jer su morali da puste zvezdu pa se nije igrala odbrana..ne moze utakmica dva ista kluba da ti bude reper kvaliteta jednog igraca
@

@Drvo

pre preko 1 godinu

Izundu je za kuzmica od 50 godina Dzordan licno! Imamo ubedljivo najgoreg i najstarijeg centra u celoj Evropi penzionera kuzmica sa prosekom poena po celoj sezoni 3.p i 4.skoka,pa kud ces gore od toga! Izundu je Magistar kosarke za njega,potpisujem!

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Ko su uopste Panteri? FMP:mts idea ili ovaj lolo ribar o kome pisete tekst? 🤔

nemanja.cuperko@gmail.com

pre preko 1 godinu

Igokea kk sa 50m budzeta i koji ne bi videli el da nema sankcija ruskim klubovima😆
I

Iks Tb

pre preko 1 godinu

Sve to mislis i o tome pises sa drugog mjesta, oreolom vicesampiona..
ц

црно на бело

pre preko 1 godinu

Њима нико не може да забрани како ће да се зову...најлегендарнија изјава Небојше Човића...добра је била и она купите себи клуб 😃