Komentari na vest

Papapetru: Nije sve istina što se piše o mojoj budućnosti, nisam još doneo odluku

m

merllin_pfc

pre 10 meseci

Tim je zvanicno samo napustio Lesor. Sve je otvoreno po pitanju ostanka sa svima kojima je istekao ugovor. Dok se klub zvanicno ne oglasi o odlascima i o novim dolascima sve je u domenu nagadjanja i poluinformacija. Ozbiljan klub koji zeli da bude jaci i napravi iskorak vise nemoze da promijeni 6 igraca. Veoma neozbiljno bi bilo. Mozda jedan ili dva i da pojaca i prosiri roster.
G

Ggv

pre 10 meseci

Radilica, ali ona sto za ceo tim radi. Možda u brojkama i nije nesto, ali to je onaj tip igrača što ga nema u statistici ali puno znači. Voleo bih da ostane. Svakako ako ostane što se tiče i te statistike biće bolji siguran sam.
G

Gosthjk

pre 10 meseci

Papa kompletan igrac, u ovakvom Zeljkovom sistemu ne znam sta ocekuju nerealni Partizanovci, da i on pored Pantera, Ledeja i Nanelija daje po 15 plus poena? Vidi se da ste kosarku gledali samo na Tvu, niste vi prisli terenu. Ako ostane bice super jer je odlican momak, radan, koji zna da shvati ulogu u timu, nema ego do svemira. Joanis vole te Grobari!!
@

@ssss

pre 10 meseci

Odličan košarkaš.Ako uspemo da zadržimo njega i Nanelija uz dva dobra pojačanja na petici i pleju imaćemo vrhunsku ekipu.Ekipa će već biti uigrana,a tu su i Koprivica i Simon od kojih očekujem da ove godine pokažu šta znaju.
R

Realno,brt

pre 10 meseci

Realno treba da ostane jer je veoma zahvalan igrac. Svakako i Naneli. Ostaje da se angazuje novi plej i centar i 2-3 dopune rostera: Jaramaz, Lucic ili oni blizanci iz SC
K

Kop

pre 10 meseci

Šta se čeka sa Nanelijem
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

barsa se interesuje za njega, spominju se i fener i pao, ali sve tri opccije su u okviru nagadjanja, nista konkretno nema. iskusan je on, ovo mu je ko zna koj prelazni rok, do sad su se pucala velika imena, sad krece popunjavanje i on tu ceka priliku da obezbedi mozda neki bas jak ugovor ako se karte posloze dobro a nekom gori pod petama na 3.
t

turista

pre 10 meseci

Čeka se Luča
@

@Kop

pre 10 meseci

Ima ponudu od Patizana.Ocito da razmatra jos neke opcije...
p

pakao

pre 10 meseci

ide u Barcelonu
g

gostiii

pre 10 meseci

Ceka se da se vidi hoce li neko kvalitetniji da se pojavi na toj poziciji,ako ne bude druga opcija ponudice mu nov ugovor
E

Ekspert

pre 10 meseci

Pa sam njegov Saigracrac Panter je rekao da ide u Pao, znaci da on laze?
G

Game changer

pre 10 meseci

Situacija na tržištu se menja, pitanje je koliko ima mesta za njega u Atamanovom PAO-u. Pitanje je šta mogu kao ugovor da mu ponude. Panter je već bio u Barseloni, Ledej u Makabiju, ali situacija se promenila.
T

Tuga

pre 10 meseci

Sve komentare ostavila jedna ista osoba.. Potrebna ti je pomoc druze, previse si isfrustriran
m

mikac678

pre 10 meseci

Gledam i ne verujem sa čim se ljudi bave od ranog jutra!
r

realnooo

pre 10 meseci

Zasto bi odlazio iz mesta gde se najvise placa????
P

Patras

pre 10 meseci

Nadam se da će Papapetru ostati u Partizanu. Mislim da bi to bilo odlično rešenje jer je imao godinu dana adaptacije. Sada zna kakav je klub, Željka dobro zna, zna dobar deo saigrača, a i upoznao se sa gradom i mentalitetom sredine. Gore od prošle sezone neće odigrati, a mislim da bi ove sezone mogao da pokaže šta zna. Jako koristan igrač i mislim da treba Partizanu. Verujem da Željko računa na njega.
m

mord

pre 10 meseci

Odličan je to igrač, a posle slabije sezone zaista ne verujem da je pomama za njim. Ipak, posebno u finišu je pokazao vrhunski kvalitet k vredi nam.
s

secam se

pre 10 meseci

bio kapitan pao, ma kakva potraznja samo ce da uzme svojih 2 miliona evra godisnje kao i ostali,
p

papatru ostaje 100%

pre 10 meseci

Ovde ima maksimalan ugovor koji ce dobiti ,sto bi isao u Pao kada kada je to neizestan projekat ovde je siguran i za plate i za sve
p

ponudili smo

pre 10 meseci

ponudu za Klajburna na 3.5 miliona evra godisnje, Zeljko pravi ekipu za osvajanje el, mozda naibolju u celoj, nista nam boranija domaca vise ne moze .
M

MarePFC

pre 10 meseci

Dobio sam informacije koje prenose Grcki mediji da mu partizan nudi novi dvogodisnji ugovor na 2 miliona, ekipa ostaje zajedno. Slilo se jos para odnekud.
@

@lazni Mare

pre 10 meseci

951357- bas te boli ovaj Partizan a? Vidi se..
M

Marko Grobar

pre 10 meseci

Papapatru brat ostaje za duplo vecu platu provereno, ima sanse i za Egzuma ,izjednacili smo ponudu Dalasa.
z

zna se da ce

pre 10 meseci

Uzeti 2 miliona evra Papapatru zna da se ovde najvise placa
G

Goss

pre 10 meseci

Pa i red je dosta je državna miljenica bacala meleone u bunar za 17 mesto
K

Kop

pre 10 meseci

Sama kao list na vetru sama kao Papapetru