Komentari na vest

Papapetru prokrčio put Partizanu, ali tek sada sledi pakao za plej-of

N

Nbgd

pre oko 1 godinu

Najveci problem CZV je sto je alfa i omega plejmejker Ive Lole Ribara iz beton lige, a sada je i sportski direktor, i gazda, i trener Zvezde, koja ustvari pravno i ne postoji. Dok je Misko selektirao tim i imao svoj Beobasket izlog u Zvezdi, tu i tamo je bilo uspeha. Medjutim, Obradovic i Savic su SS PRINC EUGEN divizija za njih, i to se tesko probija. Plus Bertomeo otisao, koji je cuvao ledja plejmejkeru iz Ive Lole Ribara.
m

miomir momir mimora

pre oko 1 godinu

Zbog ovakvih lozackih komentara smo I tu gde jesmo...vec je krenulo planiranje na f4 I Kako je sad cilj prva 4 mesta. Cemu to? Jel ne moze lepo da se navija I podrzavam svoj klub Bez omalovazavanja drugih...ja cu prvi da ustanem I da kazem svaka cast za partizan, tesko mi je kad je partizan ispred nas, Ali mi sigurno nije draze kad nas stranci samaraju. Ili tipa komentari probavali smo koseve u kaunasu za f4...sta su proveravali...pa I dalje mozete da izgubite od albe I slicnih, samo da stane sut.. treba podrzavati klub to je to. Uspeju uspeju, ne uspeju cestitas drugima I cao...Niko ne pamtim drugog I 4-5-6...samo se sampioni pamte
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Kad imas za trenera gospodina Zeljka Obradovica koji POTPUNO BESPLATNO vodi Partizan odmah i ti dobijes dodatnu motivaciju.Papapetru je to prepoznao i igra dobro u poslednje vreme.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Panatinaikosa moze i tako.
d

dabome

pre oko 1 godinu

Testirali smo malo te koseve u Kaunasu, osetili parket. Kazu, igra se neki turnir u toj hali krajem maja...
М

Марјан

pre oko 1 godinu

Да одемо да видимо о чему се ради...
P

Polivač

pre oko 1 godinu

Kaže, Kampaco doveo i kevu kad je dolazio u Bg. Žena htela da vidi koji je to klub koji daje više para od najbogatijih u Evropi. Pričaće Faku svojim unucima kako je složio 6 miliona igrajući rekreativno protiv Čarapića, Žganeca i Mila Kitića.
P

Polivač

pre oko 1 godinu

Zna li se šta je sa dripcem iz Plandišta? Nema ga danima...
n

ne sam on

pre oko 1 godinu

Odjednom nestanu spiritus movens, silversurfer, purplehead itd itd.. Mada ok, pola tih nickova je jedan te isti bolesnik
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Covek je bio dugogodisnji kapiten Panatenikosa i Grcki je reprezentativac zar neko stvarno misli da nema kvalitet.Sigurno da ne samo treba da klikne i da u KONTINUITETU igra dobro.Sledeca prilika je protiv cvrstog i neugodnog Bajerna napred Partizane ali nece biti lako.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Izvini ali šta je to Panatenikos?
r

retro

pre oko 1 godinu

Covek bio najbolji igrac grcke i tako dosao u partizan a tu ulazi sa klupe kao kod nas lazarevic . A nama se uhvatili za kampaca koji ne igra a oni imaju 5 takvih igraca
i

iz 1 u x

pre oko 1 godinu

Sto bre volite da lazete tako??? Antetokounmpo, Dorsey, Calathes????
V

Voip

pre oko 1 godinu

Realno do kraja 4-5 pobeda.
Y

Yebach

pre oko 1 godinu

Kakav paklen raspored, citava Evroliga je paklen raspored, mi cemo opusteno imati jos 8-9 pobeda do kraja a to je dovoljno za jedno od prva cetiri mesta.
B

Bnm

pre oko 1 godinu

EL TABELA PARTIZAN 7-ZVEZDA 13 STO ZVEZDI SVE GORE TO PARTIZANU SVE BOLJE!!!
P

Pojedini igraci

pre oko 1 godinu

veoma sporo izlaze iz povreda. Papa je poceo u Partizanu sa povredom. Na pocetku ga nije sluzio sut, cak masio i zicere, ali je svoju formu polako dizao kroz odbranu. Te promasene zicere, anulirao je dobrim odbranama. Toliko je dobar da u odbrani moze cuvati od 1 do 4. Uz ovakvu timsku igru, koju smo prikazali u zadnje 3 utakmice EL, f8 je realnost. Samo bez euforije, nedaj boze povreda i pametno. Bas kao juce, pun napad dok se ne nadje idealno resenje. Ako ga nema onda individual, tu u svakoj petorci imamo barem 3 egzekutora. Napred crno beli!!! PS dace bog da nam ovo nije zadnja utakmica u Kaunasu ove godine
T

Trezveno

pre oko 1 godinu

Svaka čast za komentar!
n

napadaj, napadaj

pre oko 1 godinu

Nije nama bitno top 8 (to nam je standard), već jedno od prva četiri mesta da imamo prednost domaćeg terena...
r

rs 1989

pre oko 1 godinu

Velika greska sto nismo doveli papapetrua umesto holanda..onog bentila ne vredi kom....glas je mogao biti Nas I od njega bi napravili zver,umesto lazica...
S

Sledece !

pre oko 1 godinu

Tri utakmice su glavne...a raspored dobar
G

Gost 1990

pre oko 1 godinu

Trenutno vas mnogo s....ali bićete 10 ne palite se mnogo !
r

realan 2

pre oko 1 godinu

samo da nas ne zabole dva poraza od valensije, milano u areni, losa razlika sa makabijem... da nam ta jedna ne zafali na kraju...
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Нема Бога да Валенсија буде у топ 8! А што се тиче Макабија, остаје вам да навијате за нас следеће недеље😉
T

Trezveno

pre oko 1 godinu

Ma kakav crni pakao. Partizanu je milina raspored koji mu sledi. Prvo ide Bajernu gde ćete videti po kvotama da je Partizan favorit, posle toga dolazi ekipa sa najgorom formom Fener i ekipa sa dna tebele Alba - jel to pakao? Naravno daleko od toga. Tada će već EL biti podeljena na tabeli sa jasnim favoritima za TOP 8. Plus, Partizan ima bolji skror od Baskonije, Žalgirisa, Monaka (+20) i Virtusa (+30) tako da će mu biti milina i uživanje da igra u Italiji protiv tada već otpisanih Milana i verovatno Virtusa. Partizanovim navijačima će bili poslastica dolazak 3 prvoplasirane ekipe, tada će već i ulazak u TOP 8 biti više nego realan. Oni i ne moraju nešto specijalno da odigraju jer će atmosfera i navijanje progutati bar 2 od 3 ova protivnika. Prijatan dan svim partizanovcima i objektivnim ljubiteljima košarke.
B

Basketas

pre oko 1 godinu

trezveno , mec po mec...bice pakleno ali lepo je boriti se do kraja
m

merllin_pfc

pre oko 1 godinu

Partizan je gledajuci deset zadnjih kola najbolji tim u eurolige. Ko imalo prati rad Zeljka Obradovica zna da uvijek tempira formu ovako kao sada. Svaka utakmica je bitna ali isto je bitno da ti drzis sve u svojim rukama i da nezavisis niodkoga. Sljedece 3 su po meni veoma bitne. Bice veoma veoma tesko sa Bayernom u gostima. Mnogo teze nego za Fenerom i Albom kod kuce. I slucaju da dobijemo 3 od 3 zasto ne razmisljati o boljoj poziciji.
G

Gost07

pre oko 1 godinu

Moze i Bajern da padne, nije isključeno. A posle uz punu Arenu čuda su uvek moguća. Bez poletanja samo. Meč po meč. Sve se brzo okrene. Maksimalna podrška za Željka i momke! Najbitniji deo sezone stiže.
T

Trurud1

pre oko 1 godinu

Vredelo je cekati Nanelijevih i Papapetruovih milion evra da daju kos konacno. Takvih ih imaju 6…
G

Gost99

pre oko 1 godinu

Nikako da docekate da Nedovic, Vildoza, Kampaco, Petrusev, Dobric i ostali opravdaju svoje velike plate...
r

realan 2

pre oko 1 godinu

samo prati partizan, mozda nesto i naucis...
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Pa ti milioni bar doneše koševe u EL a šta donosi Kampacovih 6 miliona?
e

ercov

pre oko 1 godinu

Secam se da sam u prvom delu sezone pisao komentar o Grku u cudu sto igra slabo jer decko realno ima sve predispozicije koji danas cine jednog jakog i modernog kosarkas. Zeljko nas je sve spustio na zemlju i svim kriticarima zapuso usta, kada je birao i dovodio kosarkase znao je dobro koga dovodi tako da danas vidimo rezultate njegovog izbora.
G

Gost843

pre oko 1 godinu

Papapetrua treba obavezno zadrzati i sledece sezone. Takav profil igraca nam je lani nedostajao. Nek Zagor i Kuruc vide sta se od njih trazilo u ovom sistemu igre. Bravo za onoga ko ga je skautirao i doveo u Partizan. Vidi se i da je dobar i vaspitan mladic.
R

Ree

pre oko 1 godinu

Pa on je potpisao dvogodisnji ugovor tako da ostaje... drugi su problematicni I isticu im ugovori
S

Suma

pre oko 1 godinu

Samo jako momci
G

Gost778

pre oko 1 godinu

Treba pustiti sve Partizanove rivale za Top 8, igrati sa Kuzmićem, Topićem, Raduljicom, Ilićem... Najbolji nek odmaraju za ABA ligu.
D

Drvo2

pre oko 1 godinu

Znaci toliko od EL za ovu sezonu? Koj ste ...onda davali tolike pare za Kampaca??? Za kup ..ABA i KLS?
G

Gosttt

pre oko 1 godinu

Hahahahahahhaha kakvi ste vi ljudi pa to nema na planetii,e u tome je razlika izmedju vas i nas i NIKADA necemo biti isti.Mi i da ne udjemo u top 8 imamo jednu osvojenu evroligu a vi za ovih 8 godina bez nas niste dosli ni do plej off-a.
G

Gost87

pre oko 1 godinu

Jako glupa ideja.
m

merllin_pfc

pre oko 1 godinu

Ti li si Covicu. 🤡
G

Gost 779

pre oko 1 godinu

Pa zasto druze,pa imate bolji medjusobni skor sa nama,ne odustajte
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Kojim Topićem? Onim što ste ga sami sebi prodavali pa za malo da vam oduzmu bodove protiv Valensije
C

Cccc

pre oko 1 godinu

Po meni komšije su sigurni u najboljih osam. Dobiće Bajern u sledećoj utakmici dobiće bar jednog italijanskog rivala ako ne i oba dobiće PAO i Monako i ako i izgube od Efesa, Reala I Barselone nebitno a i tu je 50:50 pogotovo ako se napune samo pouzdanjem protiv gore navedenih.
k

kadinjača

pre oko 1 godinu

Tristan mora pod hitno da se razigra, jer je mnogo utakmica, pa nam treba svih 12 igrača koje imamo. Daleko bilo neke nove povrede, ne bismo imali ni kompletan roster za utakmicu. Pod hitno vratiti Mihajla Petrovića iz Borca. Njima je stani pani za opstanak pa nemaju kad da guraju našeg klinca na pozajmici. Priključiti njega i Marka Vukčevića treninzima, da bar za kup imamo dovoljno igrača. Ako je i dalje pravilo 4 stranca, onda pored naših 6 Aleksa,Trifa,Andjušić,Tristan,Smajli plus Panter, mogu još samo Lesor, Ledej, Papapetru i Egzum. Otpadaju verovatno Madar i Naneli kao višak stranaca. Znači fale nam dva pomenuta domaća klinca.
O

Ooooj

pre oko 1 godinu

Grcki Kecman!!!
G

Gostdemo

pre oko 1 godinu

ajde da malo pogledamo iz drugog ugla, partizan ima odlican raspored od pocetka drugog dela , a i tu je gubio od valensije bez pola tima i makabija, dobio je kuci asvel baskoniju, zvezdu i zalgiris u gostima koji su ocigledno u padu, zalgiris je prosle ned izgubio od panate 15 razlike, partizan odlicni procenti suta za 3, mnogo datih poena za 3 na ne tolko uzetih suteva, mislim samo da ovo nije realan prikaz, same igre i nekog kvaliteta kolimo srecan niz okolnosti sto lako moze da se promeni, po sto vec pricaju kako rasturaju fenerbahce oni su ocajni, protiv oliminakosa reala barse ce imati 2/3 minimum, a zapravo koliko god zeljko kukao na povrede zapravo protiv partizana vecina ekipa igra osakacena povredama, evo baskonija bez 2 najbolja igraca, zalgiris bez pleja, zvezda bez kampaca i martina, bajernu niko nije igrao kad su ih dobili u areni. plus odlicno sudjenje koje ima partizan al aj nek bude da je to uticaj zeljka.
M

Mek

pre oko 1 godinu

Srecu treba zasluziti. Seti se samo kako smo izgubili od te iste Baskonije, od Zvezde, Asvela, od Valensije kuci, Milanu nismo dali kos poslednjih 5 minuta. Mora negde da ti se vrati.
D

Dzoni-1970-

pre oko 1 godinu

Sve je ovo ok sto si napisao, ali mene zanima samo jedno, jel boli?
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Pa povrede su sastavni deo takmičarske sezone.Zato ekipe i imaju po 15 i više igrača iako je 12 potrebno za utakmicu. Nije njima Partizan povređivao igrače. Sa druge strane šta se dešavalo na početku sezone sa Partizanovim rosterom? .Koliko je imao igrača u Pireju,Madridu i Barseloni? Naravno da je sreća bitan faktor u svemu ali nemojte da realan kvalitet i rad relativizujete pozivanjem na okolnosti.Jednostavno nije ni fer a naravno da nije tačno
k

kadinjača

pre oko 1 godinu

Boli, boli, nego šta nego boli.
ц

црно на бело

pre oko 1 godinu

Што си се изнервирао?Због погледа на табелу?Нека су вам срећне ране јунаци...
P

Pedjahn

pre oko 1 godinu

I tako uz “srecu” i pomoz bog do skora 8:2 u poslednjih deset kola,najbolji u evroligi skor.Nije tebi lako..
r

realan 2

pre oko 1 godinu

pola sezone bez alekse i smajlija, balse nema nigde, exum bio povredjen, lesor i ledej ginuli po 38 minuta jer nije bilo izmene... to nisu problemi? koliko je dusko dobio na srecu i na jednu loptu kad je dosao?
m

miomir momir mimora

pre oko 1 godinu

Problem je gust raspored...igras utakmicu svaka dva tri dana I nemaju ljudi vremena za treninge I ispravljanje gresaka. Normalno je da sa ovakvim tempom imas uspone I padove...za sad najbolje balansira oli...nema vise utakmica gde znas da ce neko da te otrese 20-30 razlike...sve se kalkulise, cuvaju igraci. Za sada je partizan u momentumu, dok je zvezda krenula nizbrdo, ide u izrael pa dolazi alba koja nas je godinama tukla kod nas...ako zvezda ne dobije naredna 2/3 meca makabi, alba I bajern to je to...I onda nam zaista nece nista znaciti da registrujemo kampaca. Svakako misljenja Sam da partizan ukoliko ne napravi neku gluposti moze mozda I da se bori za 4 mesto sto donosi prednost domaceg terena.
g

gagynbgd

pre oko 1 godinu

Trebamo dobiti od sledeće 3 utakmice...dve..i ja zadovoljan..😊🙂
D

DelijaNS

pre oko 1 godinu

Tome sam se i ja nadao posle Žalgirisa😄 Sad mi žao što bar 1 pobedu ne uzesmo. Ova EL je za sve samo ne za kalkulacije, samo utakmica po utakmicu. Vi ste sebe pre derbija prežalili, a mi bili na F4, biće još svega, tek smo zagazili u drugu polovinu
S

Skocajic

pre oko 1 godinu

Najbitniji igrac u rosteru je Papapetru. Alal decku za zalaganje i borbu u odbrani. Samo se cekalo na njegov ucinak u napadu. Tu su jos i Alen, Avramovic, Trifunovic i Naneli. Kad su i oni podigli formu F8 nije daleko. Tim je ispred individualizma. Kad su to konacno ukapirali sve je kliknulo!
s

srka

pre oko 1 godinu

Vidim da ovde ima mnogo skeptika i sumnjičavih komentara, kada je u pitanju dalja sudbina Partizana u Evroligi. Svim tim navijačima, onima koji ne veruju, samo želim da poručim, da očigledno nisu svesni koliko je moćan ovaj tim. To što se igralo u početku u promenljivoj formi, bila je posledica skraćenog rostera, zbog par povredjenih igrača. Mi sad imamo deset top igrača u sjajnoj formi i ovakvi kakvi smo, ako nas povrede mimoidju, možemo da pobedimo svakog protivnika. Ovaj tim može do kraja da izbori i četvrto mesto, koje u playoff-u donosi prednost domaćeg terena. Mada, ne treba se opterećivati sa tim, može Partizan da napravi i brejk protiv svake ekipe. Vidim da svi nešto zaziru od Olimpijakosa, Reala, Barse, ali to su ekipe, sa kojima ovakav Partizan može i mora da igra egal. Neka strepe oni od nas, imaju razloga za to. Ovaj komentar autora o duplom gostovanju u Italiji, pa eh kad bi se bar jedna dobila. Ljudi to je smešno. Partizan mora da ide na obe pobede u Italiji, isto kao i u Minhenu i bilo kom drugom gostovanju. Ne treba se uzdati samo u Arenu, imamo mi kvalitet da u serijama pobedjujemo i na gostovanjima. Samopouzdanje je tu, samo još da svi budu zdravi i uvek će da iskoče bar dva, tri igrača, koja će da prelome utakmicu. Govorio sam da Partizan nije samo Panter, ili Lesor. Pokazali smo da možemo da pobedjujemo i kad Panter ne prebaci 6 poena, kao što je bilo u derbiju. U tome je moć ovog tima, ekstra kvalitet i samo napred, neka se drugi zabrinu, kad im se nadjemo na suprotnoj strani terena.
m

merllin_pfc

pre oko 1 godinu

Bravo tako je. Najveca vrlina ovog tima je raznovrsnost. Veoma je tesko postaviti igru protiv takvig tima. Partizan dobije utakmicu i kada pogodi 4 trojke , 15 izgublhenih lopti ili katastrofalan skok u oba pravca.
m

m@jstor

pre oko 1 godinu

Uzmi Zeljko Evrotitulu!
G

Gost ja

pre oko 1 godinu

Čekaj brate da se izbori top8...Par pobeda, i odmah uzmi evrotitulu...Ludilo...
O

OLEEEEEE3

pre oko 1 godinu

Dajte Barsu da se igramoooooooooooooooo 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
H

Hermano7

pre oko 1 godinu

Ocekujem 7 od narednih 11 da dobijemo pa sta bude nek bude
N

Niš PFK

pre oko 1 godinu

Ne samo protiv Zalgirisa, on igra vec mesec i po odlicno u EL, najvise u odbrani, a i Trifunovic iskreno...
K

Kurir

pre oko 1 godinu

Davno sam rekao da je Partizan kompletnija ekipa od nas i jača jer ne može se evroliga igrati sa lazicem dobricem ivanovicem itd
š

šta se ljudi cimate....

pre oko 1 godinu

Ako ga Željko želi u ekipi tu je tačka. Sve polako dolazi na svoje...samo da budu zdravi i F8 je tu.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Zbog cega se na pinkovim vestima na volseban nacin prestalo da izvestava o EL posle bombasticne najave evroligaskog derbija prosle nedelje?
P

Proka grobar

pre oko 1 godinu

Pa nije ti baš tačna konstatacija, budimo realni... :)
m

mile dodik

pre oko 1 godinu

Meni je nevjerovatno drago zbog ovog sto ledej radi u zadnjih 2-3 utakmice,po meni su njegovi poeni njavise falili . Naravno papapetru je ozbiljan igrač to se i znalo samo treba da se namjesti .
G

Gostanko

pre oko 1 godinu

Jos kada su izgubili kuci od Valensije rekao sam da je bruka da sa tolikim budzetom budu medju poslednjima ali sada opravdavaju svaki evro. Zvezda nikada ranije nije imala toliki budzet u sezoni.A ove sezone ga je dobila ali sa velikim zakasnjenjem.Partizan je kompletan startovao sezonu a Zvezda je prvo imala 1:6 u evroligi pa dovela trenera Ivanovica i Vildozu a zatim i Kampaca. Mada Kampaco ce propustiti 20+ utakmica pa tek onda zaigrati.I na to sve dodati povrede od po mesec i vise dana Ivanovica,Vildoze i Martina. Tako da se nista drugo ove sezone i nije ocekivalo od Zvezde iako smo se lozili. Jos onakva sudjenja protiv nas itd. Partizan je imao i srece da su se izbegle i povrede igraca.
M

Mek

pre oko 1 godinu

Avramovic, Smailagic i Koprivica se verovatno ne racunaju u povredjene igrace.
a

asi

pre oko 1 godinu

Poprilicno tacno si opisao sve. Ali nisi rekao zasto Zvezda ima te probleme. E vidis,zezno vas vas sistem koji stalno pominjete da imate. Sistem prevare,medijske kampanje,pritiska i ucena ne deluje na EL. Politika aj da pokazemo da smo patriote i da kupimo dva puna autobusa domacih igraca samo da bi imali po broju vise domacih. A onda kad je Covic video da ce biti propast sezona aj kupuj strance. I sta ste dobili,losu sezonu u EL,medijsku kampanju protiv EL i protiv spanskih velikana i nista vise. Mislite da je to proslo nezapazeno? Pogledajte sudjenje kakvo imate,nema to veze da Bodirogom vec sa vasim napadima na EL,Real,Barsu... I sta ce se desiti ako ne osvojite Abu? Ta EL i ti klubovi protiv kojih je Covic vodio kampanju treba da glasaju da dobijete pozivnicu,mislis da ce glasati za vas? Pa nece. A zasto se sve desilo tako? Pa zato sto se moralo sakriti odakle dolazi lova,jednostavno Covic je to napravio da pokrije svoje muckanje i lose poteze.
M

Milert

pre oko 1 godinu

Jos malo pa ces da pricas i da u fudbalu imamo veci budzet😂😂😂😂😂, nego al dolazite na kup ili postujete svoju datu reč?
@

@Gostanko

pre oko 1 godinu

Placite sa mnommm jesenje kiseeeeeee
R

Rokstedi

pre oko 1 godinu

Asi,sve si lepo rekao,svaka na mestu,dodao bih jos i to da svake sezone nekom ameru daju otkaz i zamene ga sa nekim drugim jos kvalitetnijim strancem,po principu ako ne krene sezona kako treba radimo doselekciju u toku sezone i to redovno prolazi,nesto kao otvoren racun i nemas pojma koliki im je budzet,al stalno kukaju na Partizan! Ekipa koja moze da placa igrace da im sede na klupi i u aba ligu kao Raduljica na primer ima para,a da ne pricam za kampaca tek....Zapravo zvezda juri f4,a ne pricaju i tome da ne bi morali da pravdaju neuspehe,a uz to kukaju na Partizan,lukavo...
A

Ala čovek maže

pre oko 1 godinu

Nisu samo Koprivica,Smailagić i Avramović.Dante Exum mesec dana bio povredjen. Ali nije to poenta.Zvezda jeste klub sa velikim brojem navijača ali porediti KK Partizan i KKCZ je isto kao i porediti FCP i FCCZ.Dakle to ne može da se poredi.Drugo KKP je dovodjenjem Savića i pogotovu Obradovića digla klub na mnogo visok nivo.To KKCZ sa Čovićem ne može da dostigne.Obradović može da pozove bilo kog talenta ili ozbiljnog evroligaškog igrača i tesko da će ga neko odbiti da dodje u KKP i za manji novac dok je KKCZ morala mnogo da se otvori(čitaj debelo plati) da bi dovela Vildozu i Kampaka.Obradović je od jedne napadačke ekipe napravio ekipu koja se odlično brani a i u isto vreme dobar napad ima i to sa velikim brojem igrača koji postižu koseve.Forma je odlično tempirana za odlučujuće utakmice za F8,kup Srbije i finis Aba lige.
G

Gostanko

pre oko 1 godinu

Vi govorite da je muckanje a Covic i ostali da je drzava kasnila sa uplatom novca i da je zbog toga nastalo krsenje pravila. Kako svi mi d aznamo ko je u pravu,da li vi koji jedva cekate da kazete da je muckao ili on koji jedva ceka da se odbrani? Ja sam prvi za to da ako neko mucka bude izbacen,nebitno je sto ja navijam za Zvezdu. Ali me takodje interesuje kako je vama dozvoljeno da imate toliki budzet a da pritom dugujete za porez sedam miliona eura. Ej,samo za porez sedam miliona eura.To je kao 70 miliona eura duga u fudbalu,otprilike. I ako recimo evroliga trazi stabilne klubove,na koju foru je Partizan stabilan? A ovaj decko sto pominje Smajlagica i ostale,oni najmanje igraju...Najbitniji igraci su Panter,Lesor,Naneli,Papapetru,Ledej,Madar i sada Trifunovic koji je bas napredovao.To je isto kao kada bih ja naveo povredu Holanda koji je totalno nebitan u postavi Zvezde. Zvezdi najskuplji i najbolji igrac propusta 25+ utakmica u evroligi,Vildoza nije igrao prvih sedam i kasnije jos 5-6 utakmica. To ti dodje da je Viuldoza vise meceva preskocio nego igrao. Martin ne igra vec 5-6 utakmica,Ivanovic nije igrao 5-6 utakmica jer ste mu rebra polomili. Kako to moze biti isto sa Partizanom koji otpocetka sezone ima ogroman budzet i sve strance na okupu i hvala bogu bez povreda. Inace za sudjenje si u pravu,Zvezdu sakate.I da joj samo nije ukradena pobeda protiv Barselone Zvezda bi bila na pobedu do ekipa koje idu u top osam.
b

brt

pre oko 1 godinu

ma kakva vam je rec grobari do pre 6 kola pljuvali i terali pola tima a sada odjednom svi dobri,a sta ce biti ako kola krenu nizbrdo za koje kolo,hoce li i dalje biti hvalospevi ovo ono,saznacemo,komwntarisite realno.
M

Medak-3

pre oko 1 godinu

Mi smo navijaci Partizana, a ne ko vi navijaci rezultata , kad se klima top 8 sad odjedanput nije bitna Evroliga nego da se osvoji Aba liga da bi se igrala Evroliga, pa zasta onda igrate i osvajate Aba ligu ako vas kradu svaku utakmicu i svi su protiv vas u Evroligi.
G

Gosten

pre oko 1 godinu

Pa kada ste navijaci partizana a ne rezultata gde ste bili u evrokupu kada ste imali 1:9? Ajd ne baljezgaj tu. Sada ste tu jer imate sanse za top osam. Da ih nemate arena bi zvrjala prazna kao sto je pocela da se prazni kada ste bili medju poslednkjima na tabeli pa protiv Valensije nije doslo 18-19 hiljada nego jedno 6-7 hiljada manje. Isti ste kao i zvezdini navijaci.Tu ste dok postoje sanse cim ih nema cuje se skripanje patika. I Zvezda je punila arenu protiv Uniksa,Panate.Galatasaraja,CSKA Moskve itd.Vi na silu navijate jer zelite da se pokazete Evropi,da se uvucete sto dublje za licencu.
G

Gost Stanko

pre oko 1 godinu

Grčki temperament, odlučnost i oštrina najviše odgovara našem. Dolazi vreme kada ce to doci do pravog izražaja. Papapetru je igrač koji priliči Partizanu definitivno. I pravo je pojačanje ove sezone. Ne trebamo nikad da sumnjamo u to. Bravo majstore🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍
n

noleeeeeeeee

pre oko 1 godinu

bez lazne skromnosti trebalo bi narednih 5 meceva da dobijemo bez problema.
N

Nenad B.

pre oko 1 godinu

Ova pobeda je veliki iskorak, pre svega zbog duple pobede koja će mnogo značiti u krugovima koji će se garantovano desiti na kraju ligaškog dela. Sada imamo 4 tima poravnata u zoni Top 8, a tu su i Baskonija sa pobedom više i Efes pa sada i Virtus sa pobedom manje. Zvezda takođe ima šanse da se priključi, jer u goste ide Asvelu i Panati koji je se raspadaju, a dočekuju direktne rivale za Top 8 Valensiju i Baskoniju. Sledeća utakmica sa Makabijem može biti ključna za Zvezdu i potpuni povratak u borbu za prolaz dalje. U svakom slučaju iz kola u kolo imaćemo više nego uzbudljivo nadmetanje i svaki pad forme i niz od par vezanih poraza može biti fatalan, čak i za Fener i Monako koji za sada slove za sigurne učesnike doigravanja.
G

Gogo45

pre oko 1 godinu

Tatapetru
A

Alkos

pre oko 1 godinu

Sama kao Papapetru!!!!!!!!!!!!! 🇷🇸🇷🇸🇬🇷🇬🇷🇷🇸🇬🇷🇷🇸🇬🇷
D

DDF

pre oko 1 godinu

Papapetru je dosao posle EP povredjen i fizicki nespreman,vreme adaptacije na tim i saigrace je trajalo duze nego ocekivano,sve polako dolazi na svoje mesto
@

@DDF

pre oko 1 godinu

Skockali ste lep i skup roster, vama dok papapetru diže formu igra naneli i obenuto, dve top 5 trojkeu evropi. Nama se povredi Vildoza menja ga Marković, povredi se Nedović menja ga Hočand, povredi se Hasan, menja ga Kuzmić. Mada definitivno je i do nas, i očajne selekcije u startu(doduše sa tada duplo manjim budžetom, što su i kvote na kladionicama pokazale)
J

Ja sam jaaa

pre oko 1 godinu

Kao sto puta do sad, da nije bilo nesrecnih poraza protiv baskonije, zvezde, valensije, olimpije, medju prvih 5 bi bili
S

Smesne price

pre oko 1 godinu

Najzad da igrac koji finansira pio fond I svi gradjani Srbije da nešto pogodi posto se raspadao sve vreme...za tih 3 miliona bas je los
V

Vala bas

pre oko 1 godinu

On makar igra i doprinosi, ima kod nekih sto dodju igraci i daju im se otkazi posle 2 meseca od 800 000,a ima i od 6,9 miliona sto tapse ispod koša.
S

Saša_PFC

pre oko 1 godinu

Nema kalkulacija....samo pobeda obezbedjuje bolje mesto na tabeli...dakle nije bitno protiv koga jer se samo pobede racunaju.Jasno je da se ekipa poslozila i da kao komplentna moze da napravi dobar rezultat.Stucao je Partizan ali sa mnogo povredjenih igraca i sada kada cak i na treningu žoc ima celu ekipu jasno je da su rezultati neizbezni.Verujem u ovaj Partizan iako znam da tek sledeca sezona treba da nam da ozbiljan rezultat...tako da i ovu sezonu nemoramo da brinemo bas preterano vec samo da se botimo da ne izborimo rezultate kao C.Zvezda kada je na kraju sezone zauzimala jedna od 3.poslednja mesta na tabeli.
h

heroes...

pre oko 1 godinu

Uporedi zvezdine timove i uporedi vase, i zasto je zavrsavala zvezda gde je zavrsavala i ako je izborila jednom top 8...zvezda nije dovodila igrace sa f4...najskuplje igrace evrolige..
@

@heroes

pre oko 1 godinu

Ma da Perperoglu igrao za KK Vrsac
D

Dzoe

pre oko 1 godinu

Koje povrede prijatelju? Avramovic koji igra epizodnu ulogu, Smajli isto? Imate 6 kvalitetnih stranaca koji guraju ovu ekipu i koji su svi zdravi od pocetka sezone. Zategli ste ekipu, nema sta, ocekuje se top 8 od vas, al budi realan, nisu vas povrede osakatile kao nas.
G

Gost1717

pre oko 1 godinu

Zvezda nikada nije imala tolike milione i takve igrace godinama unazad...imate 6-7 milionera u timu..sve vedete Evrolige(Panter, Ledej, Exum, Naneli, Papapetru, Lesor), iz nase repke Avrama, Andju i Smaila(dosao iz Amerike)..iz repke Izraeala Madara..pa to je sastavljen za nase uslove mnogo skup i jak tim..em pola ih je druga sezona zajedno(em ste kupili Vajld kard, ili vam je Bodi zavrsio na ljubav). Zvezda je mnogo manji budzet imala na pocetku sezone, minimum duplo..pa jedino skuplji Neda..ostali epizodisti El roviti Martin i Bentil..ili iz Burse evrokup igrac Holand..plus nasi igraci na zalasku karijere..ili limitirani igracki(Ivanovic, Mitar..Dobra..Laza 1 i 2). Tek na 1:6 u El..nakon dva tri meseca dovode samo Vildozu..onda decembar Kampazo..ali El tada nastavlja igru i zabrana do marta..pa nas namerno time ukanalili..plus nas sudije od tada sakate namerno kad god mogu, sto je ocigledno! A sto pominjes povrede, to veze nema..samo vam Avram i Smail povredjeni..ali oni su 7-8 igrac..prve zvezde..stranci su svi zdravi i igraju dobro, hvala Bogu..dok nas povrede u decembru ubiše bas kad smo bili zaredjali sa pobedama..bas Vildoza nije igrao 20 dana minimum..pa se i Martin povredio, Ivanovic(koji je nesto bas krenu da igra). Tako da koliko ste ulozili..rezultat je primeren..imate i jaku logistiku, ne saplicu vas..pa srecno dalje..ali budi realan..
V

Velika zupa

pre oko 1 godinu

covek je prelomio utakmicu.Iz utakmice u utakmicu sve više mi se sviđa a mislio sam da je promašaj.svaka čast majstore
D

DelijaNS

pre oko 1 godinu

Mislio si da je višegodišnji kapiten, najbolji i najskuplji igrač PAO-a promašaj??? Vidi se da košarku pratišod 2018te
k

kk frankeštajn

pre oko 1 godinu

DelijaNS@ vidi se koliko i ti pratiš i poznaješ košarku. "Najbolji i najskuplji igrač PAO-a", jer to zato što je kapiten??? Jel to znači da he kod vas LeBranko najbolji i najskuplji igrač?? Za tvoju informaciju prošle godine u PAO je vaš Neda imao duplo veću platu!!!
D

DelijaNS

pre oko 1 godinu

Izvini frankeštajnu, očigledno je ne pratiš ni toliko čim si upravo uporedio rukometaša Lazića i genijalca Papapetrua! Pretpostavljam da po nalogu stranke ideš zadnje dve godine na tekme, ali ti i dalje nije jasno koja je razlika između 3 sekunde u reketu i 8 sekundi na svojoj polovini, tj.verovatno za reket misliš da je ono što nolo pika loptu sa njim
n

napokon pravi

pre oko 1 godinu

ne sledi pakao nego uzivanje , digli smo formu, neka se drugi cesu a posebno mezimica sa najskupljim igracima , kojoj pio fond godinama finansira 2 tima a ne jedan..Cekamo vas ponovo, sto rece jedan,ceracemo se jos...sretne vam rane junaci ha ha, imate rana zadnjih 10 dana, u zavojima do guse.
r

realan 2

pre oko 1 godinu

Grobar sam ali ti si kompleksas, ovo je vest o partizanu i papapetru, kakve veze imaju komsije sa ovom vescu, takvi kao ti su sramota
p

prijatelju oni vode kampanju

pre oko 1 godinu

protiv nas , na i van terena. Umanjuju uspehe a svoje velicaju, proturaju teorije zavere..i ako ne uzmemo aba ligu neces gledati evroligi sl.sezone...realno ne zasluzujemo uvek mi wild card...
a

a bez evrolige

pre oko 1 godinu

ce ti otici i najbolji igraci i onda, Saso Filipovski
r

realan 2

pre oko 1 godinu

ovaj gore sto se potpisao mojim nikom veze nema sa partizanom... on proziva nekog da je kompleksas, uzima tudje ime i ostavlja komentare...
s

sd

pre oko 1 godinu

Bravo za igru,za odbranu,napad,nastavite samo niz pobeda...spremio ih Zeljko lepo nema sta,pun roster,dobar trening...Ima jos dosta da se igra,slegle su emocije od sinoc pa mogu da kazem da ce jako tesko biti da se udje u Top 8,ali imamo legitimno pravo da se nadamo,a pogotovo posle par vezanih pobeda i naravno super igre i forme,U Nemackoj velika podrska,mozemo da ih bijemo💪jer gde god da igra PARTIZAN sve redom kida...
V

VSVSVS

pre oko 1 godinu

Vredelo je cekati Papapetrua i Nanelija. Tacno se vidi taj momenat kad su preuzeli na sebe sav teret u trecoj deonici kad su zeleni dosli na minus 6. To je citanje igre, kad vidis da se najbolji suteri sklanjaju od lopte, kad vidis centra koji hoce neki poen da ugura ali mu ne ide, tad su i Papa i Naneli uzeli loptu i resavali. To radi matori Rudi Fernandez kad vidi da mladima udje voda u usi, odigra 5 min, 2 trojke svitne i resi mec.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Iz utakmice u utakmice ovaj čovek mi je sve draži. Odličan
G

Gost1234

pre oko 1 godinu

a pljuvali ste ga 4 meseca srbija
M

Mop

pre oko 1 godinu

Ja nisam, tako da nemam problem sa ovim što si napisao. Onaj što krade nikove razne budalaštine piše ali na to se ne može uticati. I kad je na 3 poena na utakmici njegov uticaj na ekipu je sjajan. Pravo pojačanje. Sa 206 i bekove čuva bez problema
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Папа је прави глу гај, и једини човек у овој прескупој петорци(ледеј,пантер + папа,егзум,нанели) који има огроман кошаркашки IQ. По мени је најсличнији Калини, једино што је странац па му можда фали та још доза припадности клуба с којом би давао 120% својих могућности. Од старта сезоне сам рекао да бих једино њега волео да видим у Звездином дресу, што због кошаркашких квалитета, шро због интелекта, што због људских квалитета! Желим му да искида сезону и наравно не освоји ниједан тимски трофеј