OG tvrd orah, NaVi nepobediv, Niko ne može sam

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.04.20. | 12:05

Tri zanimljiva duela u Counter strike ESL Pro ligi

Virus korona pomerio je ili otkazao sva važna sportska nadmetanja širom planete. Situacija je u mnogim zemljama veoma alarmantna, pa u obzir dolaze samo kućne varijante igara. Ima i onih koji okreću glavu, poput Belorusije, ali za eSports prepreka nema.

Danas su na programu tri duela u ovkiru Counter Strike ESL Pro lige. Prvi će na "teren" OG i Fnatic (13.25). Iako su pretrpeli teške gubitke protiv NaVi-ja i Mousesports-a, OG je i dalje sila sa kojom se treba suočiti. Sve dok Mantuu i Valde nastave da igraju dobro, OG će uvek imati pristojne šanse. Isto važi i za današnji meč protiv Fnatic-a. Da, Fnatic je trenutno u seriji od tri pobede, ali OG će biti tvrd orah.

Izabrane vesti

Ako OG želi da se podigne na noge protiv moćnih Šveđana, trebaće im Aleksib i NBK, koji su već neko vreme odsutni i očigledno nedostaju. Ukoliko danas OG izgubi od Fnatic-a, za njih je to kraj puta. S druge strane, Fnatic bi sa još jednom pobedom bio na korak do plej-ofa.

Od 17.00 na programu je dvoboj Mousesportsa i Natus Vincere-a, iliti skraćeno NaVi-ja. Posmatrajući trenutni poredak, ova dva tima, uz Fnatic, trebalo bi da budu glavni kandidati za mesto keoje vodi pravo u finale. Najviše šanse daju se NaVi-ju, koji se konsolidovao posle dva početna poraza i sada izgleda nepobedivo.

Poslednji snage odmeravaju FaZe i Astralis (21.00). Astralis je neslavno startovao u drugoj fazi takmičenja. Danski tim je izgubio oba dosadašnja meča, protiv NaVi-ja i Fnatic-a. Oba duela su završena trilerima na odlučujućoj mapi, što znači da ne može da se kaže da Astralis nije u formi, već samo da mu je nedostajala snaga u odsudnim momentima.

FaZe, s druge strane, ima nulu od dva, pošto nije uspeo da bude bolji od svojih vekovnih rivala, Mousesports-a i Fnatic-a. NiKo je u oba meča odigrao dobro, ali jasno da ne može sam. Ako ne bude imao pomoć, igra za FaZe je gotova.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara