Komentari na vest

Partizan 48 sati deli od Alena Smailagića

C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Ovako je i Nemanja Bjelica dosao u KkIgokeu,evo ga samo sto nije i ceka se prvi avgust da raskine ugovor u NBA,a sto je najgrdje limarski mediji su se setili da prikazu da je vec igrac KkIgokee i da je potpisao na dve godine,isto kao i Pengos navodno dosao u Bgd na pregovore i potpisao na dve godine a gle cuda on u isto vreme se provodio u Diznilendu i to objavljivao na Instagramu znaci tako ce biti i sa ovim Smajlagicem koji je po njima vec igrac KkIgokee a ni igrac ni klub naravno nista ne govore posto ce opet dovesti nekog preskupog stranca ispod radara a dok ce igrac naravno otici u drugom pravcu i nikom nista za izmisljanje limarskih medija i przenje limarskih istomišljenika koji misle da kes stize sa Marsa u raspalu kantu punu zutih dugova,,,,
G

Gjkn

pre gotovo 3 godine

Kakvi bolesnici ovde na portalu, ostrascena deca. Sramotite se, nadjite posao, devojke.
K

Kon

pre gotovo 3 godine

Delije, grobari, klubovi su vam bili puni igrača druge vere, nacionalnosti, i sad odjednom glumite ludilo. Terajte se svi koji tako mislite. Delije nose Tursko ime i to im ne smeta, a smeta im Omić, Kikanović. Vama je mesto u Kovinu.
G

Gost1204

pre gotovo 3 godine

Bicete vi ugaseni vec posle ove sezone kad ne uzmete nista, onda ce te biti kao u vaterpolu prosli par godina
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

Sanjaj ti sanjaj, biće opet FMP-a 3
ć

ću, ćeš, će...

pre gotovo 3 godine

...ćemo, ćete, će.
L

La kukaraca

pre gotovo 3 godine

Zapevali rani petli... Malo treba da bi pioniri bili srećni... Ali uvek ima ono ali od muhameda alija do ali babe.. Prvo skoči pa kaži hop.. Bice suza na kraju sezone i kuknjava.. Klub sa dve fuzije (dinamika i igokea) i što ima zvezdu u grbu a trenera rumenigea sa budžetom kao cska... Da javim da zbog takvog ponašanja a to ste radili zadnjih 30g otimali, ucenjivali itd.. Da je jedan gospodin koji se zove na S a preziva Dj... Sprema nešto lepo u zvezdi
N

Nole7Delija

pre gotovo 3 godine

Oooo Zoc procices ko Smailaga 🤣🤣🤣
F

Franja voli partizana

pre gotovo 3 godine

Smailaga dobrodosao kod Vokrijevaca!Ljubi te Curkovic pocasni, naslednik Bobetka i Glejzera.
G

Gost43

pre gotovo 3 godine

CERGARSKA ZAVIST ,JADNICI
O

O tempora, o mores

pre gotovo 3 godine

Dečko, pogledaj malo ko je sve igrao u Zvezdi pre nego što komentarišeš. Pogledaj koliko igrača koji nisu bili srpske nacionalnosti je igralo u timu iz Barija pa onda nešto napiši. Do tada, tišinčina.
D

Danilo91

pre gotovo 3 godine

Nase snage jacaju svakim novim danom!!!
G

Gospodin Drvo

pre gotovo 3 godine

Želimir u strahu od Dejana samo iz NBA direktno dovodi igrače. I opet će da završi u transilvaniji hahahahaha
B

Boxi

pre gotovo 3 godine

Ono jes Dejo vodio mnoge klubove, kao na primer.. fmp, iii Bajern u evrokupu.
Z

Zole

pre gotovo 3 godine

Jeste, 9x osvajac Evrolige, sampion u svim drzavama u kojima je radio (Jugoslavija, Spanija, Grcka, Turska) se boji Rudonje, trenera bez rominga koji je sa Bajernom bio čak 13. u Evroligi pa se brze bolje vratio u Srbiju. O kako je lepo biti pglu...
č

čakanoglu

pre gotovo 3 godine

Obradoglu Turkoglu nije svestan da je došao u lopovsko-kriminalni klub na čijem je čelu limar-sekač-lakirer zvani Plek iz Prislonice! Najgori period u istoriji Partizana je baš ovaj,gori čak i od onog svinjoševićkog perioda kad se otimalo,gepekovalo,pretilo smrću Brankici Stanković,itd.
D

DraganKojic

pre gotovo 3 godine

Smesan igrac, maskota
T

Tuđmanov i Bobetkov partizaи sad je igokea

pre gotovo 3 godine

Partizan nije osvojio Evroligu nego Fibin KEŠ iliti sadašnju Fiba Ligu šampiona. A o trpanju državnih para svi mogu da pričaju ali vi ne. Kad vas je Dačić sa Karićem trpao milionima državnih para bez rezultata bilo vam lepo. A o protekle 2 godine da ne govorimo, o najskupljem srpskom timu ikada 9.4 miliona dolara. Samo Trinki la familija 500 soma bez bonusa. Pa sam vaš Dulo reče pre mesec dana, ja da sam tolike pare imao uzeo bi Evroligu.
Č

Čerević

pre gotovo 3 godine

Ovo je isto kao kad se čekao Rade NBA Zagorac! 0,71 poena i pola skoka po utakmicu zaista je fascinantno NBA iskustvo! Smailagić u životu nije odigrao ozbiljnu košarkašku utakmicu!!!
G

Gost43

pre gotovo 3 godine

Odigrace protiv FMP 1 ,2 moj CIGO.
Z

Zoki959

pre gotovo 3 godine

Šta kažste malo jači od kisele vode , ali dovoljno jak da oduči Luku Mitrovića i ostale indijance iz ćedge od basketa !!!
9

951357

pre gotovo 3 godine

Samo sipaj ;)
@

@Tvorza

pre gotovo 3 godine

Ono kada jednog od najboljih srpskih trenera u istoriji nazivaš RUMENOGLUOM... Izgleda da ga više poštuju Grci i Turci nego mi...
K

Krcunova Zvezdana sad je Fmp

pre gotovo 3 godine

Vrhunski mladi srpaki talenat dolazi kod najveceg trenera svih vremena u najveci klub ovih prostora i osvajaca Evrolige, kakav ce to da bude spoj. Cela Evropa bruji o Zeljkovom Partizanu.. Videlo se da sipanje nenormalnih drzavnih para u Fmp kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove nema nikakve koristi jer jednostavno nemaju tradiciju.. Zato im je najveci uspeh u evropskim takmicenjima jedno Ucesce u top 8 .. Uzivanje ce biti gledati Partizan ove sezone!
F

Figueroa

pre gotovo 3 godine

Imenom i prezimenom apsolutno odgovara vasem klubu,a pogotovo vasem velikom treneru koji je izgleda proveo previse godina na Bosforu....da i on nije promijenio pasos,ime ,vjeru....imate jednog Mustafu u FK red je brate mili i u KK...svidjelo vam se....
P

Pexh

pre gotovo 3 godine

Au hahahha pa koliko tebi nije lako, bas ne bih voleo da sam ti, samo nemoj toliko da od istorije zivis kad u najblizoj okolini imas 2 tima sa po dve evrolige i jos 2 sa po jednom haha, ima i letonska riga, sipale se pare jesu sigurno a imamo dobrica, lazica, davidovca, uska, simona i kompaniju kao okosnicu tima svake bogovetne godine dok vi rekonstruisete, hvala bogu sad ste sa dna aba lige dobili prava na pickove iz NBA i final4 ali sto bi tebi tu sta smetalo :) nadam se da ces ozdraviti ali tesko ove sezone ako radonja oformi ceo tim Srba da pogaze trucinovu legiju stranaca :D
9

951357

pre gotovo 3 godine

Krece nova mitomanija. Davali nama, a ne ide. A to sto su po ULEB podacima vama i do sada davali vise, to nema veze. Bitno da ste vi ponosni drzavni ljubimci. Sta kaze dobra kuca?
9

951357

pre gotovo 3 godine

Krece nova mitomanija. Davali nama, a ne ide. A jadnom ugnjetrnoj avangardi davali jos vise, pa ni to ne ide. Ali zato sad kad daju avangardi 3-5x vise, sad je sve u redu, red je vracen u kosmos. Bitno da ste vi opet ponosni drzavni ljubimci. Sta kaze dobra kuca?
t

trtmrt

pre gotovo 3 godine

Alo strucnjak, pricas o drzavnim parama. Pa sta mislis genije odakle sada ovoliko para Partizanu. Iz supljeg u praznoni taki u krug. Kupivina javnog mnjenja… ovako se i glasovi kupuju samo dzakovima brasna i krompira po selima. Mi smo bre piuni u ovoj zemlji i stalno nas huškaju jedne na druge umesto da se dignemo na noge i zaustavimonovaj haos koji se pravi decenijama od Srbije!
2

2233

pre gotovo 3 godine

Budzet Fenerbahce=partizan. Najveci klub sa ovih prostora su Split i Cibona.Nije tu ni blizu partizan.Sledi gasenje cim Zeljko ode.
S

Sale Kg

pre gotovo 3 godine

@Krcunova Zvezdana s... Kad je taj klub bez tradicije igrao za 3 godine 3 evropska finala, od ta 3 jedno osvojio, tvoj partizan je tumarao po Drugoj jugoslovenskoj ligi bez ijednog trofeja u vitrinama.
a

arhitekt

pre gotovo 3 godine

Ja razumem oduševljenje koje je kod tebe izazvao dolazak najboljeg trenera Evrope u Partizan ali to se kod tebe kao i kod većine lopatara pretvorilo u euforiju bez pokrića barem za sada. Smajlagić nije najveći talenat Evrope i sveta kakvim ga ti doživljavaš jer da je tako on bi ostao u nba ligi sa velikim ugovorom kao Dončić recimo a ne bi dobio otkaz. Ja sam siguran da preko 95% ljudi (uglavnom mlađih od 15,16 godina) koji ovde ostavljaju "stručne" komentare nije pogledalo ni jednu jedinu utakmicu u kojoj je Smajlagić igrao iz prostog razloga jer nije ni imao velike mogućnosti gde bi tog momka video na delu a nešto se nije ni naigrao u poslednjih godinu dana.Dakle on tek treba da se pokaže i dokaže ovde a siguran sam da će kod Željka Obradović imati svoju šansu za napredak i razvoj a šta će i kako će ispasti to niko nema pojma. Ja sam poprilično skeptičan jer ponavljam da je toliko dobar ameri ga nikada nebi pustili "niz vodu". Grobari, vidim da i na Petruševa sigurno računate ali tu situacija nije tako jednostavna kao kod Smajlagića jer i sami znate ko mu je menadžer i kakvi su njegovi odnosi sa Partizanom a i Baskonija se dosta pita. Radi se o talentovanom igraču koji za početak mora mnogo da fizički napreduje i da prvo nauči a zatim i počne da igra odbranu. Svi smo videli pre samo mesec dana kako su ga "bušili" centri Italije i pored njega radili šta su hteli u napadu a italijanski centri su daleko od vrhunskih. Takođe je apsolutno netačno da "cela Evropa" priča i navodno strahuje od Partizana i Željka Obradovića jer se i drugi timovi mnogo igrački pojačavaju. Željka svi poštuju sa razlogom ali sada u Evropi postoji 15-20 timova koji su mnogo jači a svi ti timovi igraju Evro ligu. Priča o nekakvoj instituciji je aktuelna samo u glavama navijača Partizana i ne vredi je ni komentarisati baš kao ni navodni strah i histeriju koju su zavladali širom planete spoznajom da se Željko vratio u Partizan. Pa sam Željko je rekao da košarku ne igraju treneri već igrači.
P

Pirlo

pre gotovo 3 godine

Ma kakav Smailagic, bolji je Petrusev.
1

123456h

pre gotovo 3 godine

Stize i on
G

Gostfgr

pre gotovo 3 godine

Doci ce i on.
e

esex

pre gotovo 3 godine

kako poredis 3,4 i peticu
G

Gost677

pre gotovo 3 godine

Najsmesniji su cigani što pričaju da svaki igrač što dodje u partizan ima nekoliko miliona platu
O

Ognjen Drinski

pre gotovo 3 godine

Ma lažu. Ima maksimum jedan milion.
g

glok

pre gotovo 3 godine

Ma jok bre dosao direktno iz Nba za kokice i caj u hkk partizan.Najmsesniji su navijaci jsd-ovaca sto misle da se svuda igra za velike pare samo kod njih za bus plus i hranu.
H

Heheheh

pre gotovo 3 godine

Odlican igrac ali nije bas Dzordan da ga ovoliko cekamo
G

Gost 14

pre gotovo 3 godine

a gde si ti imao priliku da gledaš Smajlagića pa si toliko siguran da je odličan igrač ? Da je dobar GS bi reagovao mnogo pre pošumljenog limara iz okoline Čačka.
G

GostVidecemo

pre gotovo 3 godine

Decko zalutao u kosarku, malo jaci igrac od kisele vode...
L

Lutanje

pre gotovo 3 godine

Zalutao do Nba.. Hahaha najjaci si strucnjak
L

Luja

pre gotovo 3 godine

Ovo je nešto kao Janković Stefan. Srećom, doći će u Partizan jer niko u NBA nije toliko lud da otkupi njegov ugovor.
j

jutka dileao

pre gotovo 3 godine

Zato vam otkazali Jović i Marković. :)))
Z

Zlatko Psihopata

pre gotovo 3 godine

On i Pokusevski nisu igrali kvalifikacije za OI zbog čega je reprezentacija doživjela debakl. Umesto toga su se slikali sa starletama po BG i jurili ih. Takvom čovjeku i jeste mjesto u današnjem KK Partizan. Klub koji je zalutao i uplovio u blud i nemoral. Nema veze sa nekadašnjim klubom iz devedesetih i osamdesetih. Smajlagic ispunjava taj kriterijum kao loš čovjek da igra za KK Partizan.
F

Fmp 1389

pre gotovo 3 godine

Srecom pa ljudski maximusi poput Kalinoglua koji za nase Kosovo kaze da je srce Albanije dolaze u klub "Fmp kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove" po recima vlasnika istog Cokija koji je pokrao novac sa Kosova i tako finansira najvecu bruku srpske kosarke.. Jeste da niste vise Zvezda ali bez obzira na to Krcun bi se ponosio na vas!
W

Womax

pre gotovo 3 godine

Jesi li dobro?
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

@FMP 1389 Hahaha kraljuuuu, ugasi ih, istina najvise boli
P

Pexh

pre gotovo 3 godine

@fmp i @ Ddddd ckode smiri dozivljaj covek ima pravo na svoje misljenje po deklaraciji o ljudskim pravima koja je na snazi vec 200 godina ali ne za one koji su degradirali poput tebe, nece on ni doneti ni oduzeti kosovo ali ce vas turcin polagance razoriti srpsku kosarku, nije ni pola prelaznog roka a fenjeras od prosle sezone vec kupio sve inostrano od letonaca preko amera do juznih nam komsija milih sa kojima se tuce za kosovo, nema sta em partizan ima izgleda kvalitetnu skolu еm je obradoglou najbolji trener (ako mu se da budzet bez ikakvih limita).
J

Jodas

pre gotovo 3 godine

Ako caca igrice hoce i uklapa se u kalup tog igraca sto mu treba... I klupa je svetinja. Momce
J

Jodas

pre gotovo 3 godine

Izvini gdje ti decko radis? Real? Barsa?
Z

Zlatko Psihopata

pre gotovo 3 godine

@fmp1389 Ja sam Partizanovac. Ko si ti da meni tako odgovaraš i uvlčiš me šta je odgovorio Kalinić, to sada nije tema?! Ja sam Partizanovac i stidim se Smailagića.
s

sns nordeus

pre gotovo 3 godine

DRZAVNI BANKOMAT RADI PUNOM PAROM,AJMO I ZA OVOG 3.MIL KO ZA PUNTERA!
G

Gost555

pre gotovo 3 godine

Nisi dobro obavesten 30 miliona za godinu
G

Gost23

pre gotovo 3 godine

Ovo bi bilo sjajno pojačanje. Bekap 4ka, mlad i još naš igrač. Mislim da pod Željkom može da iskaže pun potencijal
a

abc

pre gotovo 3 godine

Trener partizana nije nikakv željko nego želimir.
G

G4

pre gotovo 3 godine

On je više petica.
e

esex

pre gotovo 3 godine

covke reaguj,ovaj je odlican..ako zavrsi u partizanu bice ozbiljan egal sa njima.
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

decko je doziveo povredu ukrstenih, nije igrso dugo...
7

777

pre gotovo 3 godine

Zvezda zbog stava Delija ne dovodi igrace koji su Bosanksi muslimani. Stav Delija je da moze misliman iz tipa Afrike, Azije ali ne iz Bosne, Albanije i td... Nemoj minuse da mi lupate nije ovo moj stav ja samo kazem sta je stav Delija. Zbog Alena Omica je bio bojkot, zbog Elmedina Kikanovica isto...
R

Rassss

pre gotovo 3 godine

@777 drcko je rodjen i odrastao u bgu. Otac mu je iz iz tutina
@

@777

pre gotovo 3 godine

Kako lupaš gluposti, čovek iz BG-a...
H

Hitler

pre gotovo 3 godine

Nije bitno đe je odrasto,bitno je ko je!Turci nam ne trebaju u Partizanu!!
e

esex

pre gotovo 3 godine

ja sam delija i zabole me koje je veroispovesti.
L

Luka muka

pre gotovo 3 godine

Novi Kuzmić