Partizan bez Novice protiv Limoža; Crno-beli kažnjeni s 4.500 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.10.19. | 19:49

Kazna je stigla zbog ubacivanja novčića i tvrdih predmeta na teren protiv Lokomotive

Partizan se danas u toku dana uputio ka Francuskoj gde će u sredu od 19 časova i 15 minuta igrati protiv Limoža u okviru Evrokupa. Sa ekipom nije otišao kapiten Novica Veličković, ističe se na zvaničnom Jutjub kanalu crno-belih, ali se ne ističe razlog odsustva Veličkovića na ovoj utakmici.

To znači da će teret meča na poziciji četiri morati da podnesu Rašon Tomas i Stefan Birčević

Izabrane vesti

A moraće da povuče i Rade Zagorac koji se pokazao dobrim igrama u dosadašnjem delu sezone. Ističe da crno-beli imaju težak raspored, mnogo gostovanja, a da se ovim gostovanje Limožu završava jedan ciklus.
"Vrlo zahtevan period, pre svega fizički, ali i psihički, se bliži kraju, ovim putovanjem u Francusku. Koje opet zbog konekcija neće biti nimalo lako. Pokušaćemo da to završimo trijumfom, kako dolikuje, i zaokružimo nezahvalan i težak niz utakmica pobedom. I da podvučemo crtu posle oktobra i da budemo zadovoljni", rekao je Zagorac.

Na zvaničnom Jutjub kanalu crno-belih se ističe i da je Partizan kažnjen sa 4.500 evra zbog ubacivanja novčića i tvrdih predmeta na utakmici protiv Lokomotive u Evrokupu. Kako se ističe, ovo je poslednja opomena.

Partizan do sada ima skor 4-0 u Evrokupu, a meč u Limožu igra se u sredu od 19 časova i 15 minuta.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara