Komentari na vest

Partizan bolji za tri pobede nego prošle sezone u ovo vreme, Zvezda u ozbiljnom problemu; ko s kim do kraja godine...

Z

Zvezda 91

pre 5 meseci

Zvezdi sledi borba za 15.mesto, ako to moze da se nazove bitna borba 😀
b

banence

pre 5 meseci

ONI SU OD OSNIVANJA U PROBLEMU..NISTA NOVO
M

Mr. Vujošević

pre 5 meseci

Kad nas je veliki vođa zakopao, satro sve što ima veze sa KK Partizan, Duleta uništio....počela ekspanzija KK FMP koja je odlučila kako će se zvati u budućnosti.....dragi moji, vi ste počeli da navijate za drugi klub, klub koji nije vaš, koji je samo uzeo ima kluba koji je ugašen....e sad, dolazi gospodin limar (auto), slične profesije kao ovaj vaš samo što je vaš radio buriće.....rešava sve, ubacuje lovu (državnu i sponzora) i kreće haos....ovaj Vaš limar hoće da zuda zgrade, ruši halu, gostuje u jutarnjem svaki dan.....jel vam malo to deluje bolesno? A da, jesmo kamerunci, jesmo šiptari....ma sve smo....samo gazi....i velika je razlika kada ti na tribini sedi Dragan Kojić Keba i recimo Bogdan Diklić...tu je razlika sportski pozdrav
I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

Ali ovi sto prizivaju poraz zvezde kao siguran..., kvakvi jadnici, navodno navijaju za zvezdu. Utakmica od Valensije izgubljena na jednu loptu. Ako zvezda dobije, isti ti ce se vratiti ovde i pisati euforicne komentare.
d

dezurn1kr1vac

pre 5 meseci

Ista ti je to brate prica i sa "navijacima" Partizana . Na -15 pljuju po svima , citas komentare i ne verujes , a onda ti isti samo promene nick i dizu sve u nebesa .. Protiv Baskonije tesko do pobede , jer igraju dobru kosarku i jaku odbranu i imaju 2 igraca koja Zvezda ne moze da zaustavi ( Kotsar , Howard ) .. Moneke je u blagom padu ali moze da poludi , Zvezda nema osim Nedovica ni jednog drugog igraca koji bi mogao da se nadmece sa Howardom 🤷 .. Teo da odigra u dva dana dve utakmice i pruzi dobru partiju ne moze jer nema snage za tako nesto .. Centri su vam losi , a sut za 3 ocajan .. tako da 🤷..Tesko do pobede ali ne i nemoguce 😎
g

gost 24

pre 5 meseci

Posle utakmice sa Baskonijom se selimo u Pionir. Istorijska sezona sa najvise poraza u najavi.
d

dezurn1kr1vac

pre 5 meseci

Partizan bolji za Zeljka i Zorana ! Oni vode glavnu rec u klubu , i niko osim njih ne donosi odluku oko igraca kojeg zele ili vide da bi dodatno poboljsao igru Partizana ! Sa druge strane imate Covica , koji svaku odluku i svako pojacanje dovodi samo jer on tako misli i zeli . Bez pitanja i konsultacije sa trenerom ! Dve godine se juri Nejpir , 4 godine se ceka Teodosic 🤷 . Da li su to zelje trenera .. NISU. ! Koliko je trenera promenila CZ za ove 3 sezone ?? 🤷🤔 Doveli ste mnogo igraca .. Oterali trenera koji je odradio pripreme sa istim igracima ( a pola tih igraca nije zeleo ) .. Sta je sa Bjelicom ?! Da ste potpisali Topica i dali mu sansu , decko bi kroz ABA ligu sigurno igrao sada i EL ali tu je vec Misko u pitanju i njegove kombinacije sa Covicem 🤷 .. Jos jedan plus za Partizan je i to sto je Misku pokazao da se moze i bez njega ! Dok jedan gostuje iz dana u dan po jutarnjim emisijama i prodaje maglu kako eto i CSKA jedva osvojio i da navijaci ne ocekuju previse i bla bla bla .. drugi rade i dovode pojacanja koja su izuzetna i za menje para !

Kalčopolista®

pre 5 meseci

U kom bre problemu zvezda? Ne pale se na top 8 tako da nikakav problem ja tu ne vidim! Samo nastavite tako!
7

777

pre 5 meseci

Sine prosla ti je pauza sad na paletar i odvajaj robu..
Z

Za 777

pre 5 meseci

Nema na Sar-planini paletar,tamo jos magarac nosi teret.
S

Sezone ove

pre 5 meseci

Zvezda će igrati protiv Partizana u plej ofu Evrolige ove sezone i izbaciće crno bele iz plej ofa
P

Pedjahn

pre 5 meseci

Morate pre toga da vlasnik kluba odluči da se opet lozite na top 8.Ja znam da ta odluka kod vlasnika varira nekoliko puta u sezoni ali procedura je takva.
c

codmobile

pre 5 meseci

@Pedjahn vase ucesce u evro takmicenjima u buducnosti iskljucivo zavisi od SNS-a, tako da veliki vodja mora da se odluci da li se pali na Partizan ili ne. A pali se, zato sto mu je bitno da ostane na vlasti. Kakvi su sendvici bili sinoc u areni?
Г

Групнивсcodmobile

pre 5 meseci

па ти си Ћиро д Имобиле зрео да скандираш против тог Донатора, а видим да си упућен, де ми богати кажи нешто за донације Стубићима, крајпуташима ... знам да се Донатор не ложи на њих, није доводио краљеве, принчеве и председнике, није поклањао њихове дресове, он помоћу њих није дошао на власт, сли незнам одакле њима лова ...
Z

Zvezda 91

pre 5 meseci

Mozda u šah.
m

matoriekspert

pre 5 meseci

Jedva čekam da uđe Dubai pa da nema više ovih glupih poređenja u svakom tekstu. Partizan treba da se poredi sa naboljima, Realom, Barsom,Oly, PAO, Efes a ne sa boranijom kojoj nikada nije ni bilo mesto u Evroligi
r

reci nam

pre 5 meseci

pa sto ne oavojiste evrokup kada ste tako veliki?
t

to sigurno

pre 5 meseci

Naravno mozete da poredite budzete vase ipak imate budzete slicne kao najbogatiji

darkobabic930@gmail.com

pre 5 meseci

Dečko,a što ti misliš da je vaše mesto u Evroligi,kako ste ušli u Evroligu prošle sezone,koliko godina niste bili prvaci Aba lige i naše lige,prošle godine ste osvojili samo glupim porazima zvezde u Aba ligi,da je Zvezda bila domaćin me biste ni prošle sezone osvojili nista,tako da nemoj puno da se pališ,i da uđete u Play Off ,a ne osvojite Aba ligu,kako misliš da će da igrate onda sledeće godine Evroligu,tako da je Aba liga mnogo bitnija nego da usmere u Play Off i ispadnete
Г

Групни

pre 5 meseci

против Панате пустио кум, против Монака помогле судије, против Арманија вређали Мироту, у свакој победи непоштени Партизан ! само звезда поштено губи ! зато ће Репоња да им покаже где Зек пије воду, куда канализационе воде оду, где предграђе завршава и зашто је Партизан Институција права !
c

codmobile

pre 5 meseci

Mirota je za sve vas grobarske miseve ljudina. On se toliko uzdigao iznad svih vas svojim delima da mu niste ni do noznih noktiju. Sinoc je grobarijada zapecacena sa svojom ljudskoscu. Ostali su samo Turcin, Kamerunci, Limar i pare od Vucka.
C

Cikic

pre 5 meseci

Žalosno je što se konstantno uporedjuju klubovi i što se konstantno prepucavaju navijači vječitih. Ni jedan od Vas nije realan i ni jedan od Vas ne želi da gleda svoje dvorište. Ja sam Grobar, i gledam samo naše greške, naše nedostatke, gdje se trebamo popraviti, gdje je bio problem, kako da budemo bolji, a opšte me ne zanima CZ. Oni imaju svoje probleme, svoje brige, na nama je da budemo što bolji i što kvalitetniji, a ne da brinemo i pričamo koliko CZ ima pobjeda kući koliko na strani, kako igraju.. Tako isto i navijači CZ, kako ste pobjedili, koliko ste dobili, uložili, gdje ste izgubili.. aman ljudi, svoje voli tudje poštuj!!
A

Aleksanderrr

pre 5 meseci

Svaka cast na komentaru gledam moju Zvezdu vama svaka cast na pobedama al i novinari sami podizu tenzije i svadju medju navijacima.Sezona je duga polako i korak po korak mojoj Zvezdi zelim sto bolju igru i pobede.A novinari malo manje zavadjajte navijace oce da izginu izmedju sebe a komentari na nivou deteta od 10 god.Svako dobro svima.
A

Ambrozini

pre 5 meseci

Osnovna razlika je sto oni imaju Pantera a Zvezda Teodosica. To bi bilo ok da je Teodosic 10 godina ,mladji ovako bice poslednje mesto na kraju ligaskog dela. E kako to partizan odjednom ima para za Pantera i uzima ga ispred svih drigih klubova a Zvezda posle decenije uspeha nema novca , to je pitanje zna se za koga.
n

ne ide

pre 5 meseci

Pa poredjenje ne stoji. Ako ces da poredis, poredi Pantera sa Nejpirom, a Tea sa Aleksom. E sad to sto Nejpir ne moze da se sastavi to je druga stvar. Teo sasvim korektno igra. Ne znam sta ljudi hoce od njega. To sto je situacija dovela do toga da igra preko 20 minuta u proseku u EL + jos 17-18 minuta u ABA ligi to je druga stvar. Sigurno to nije bilo planirano za njega. Protiv Valensije, kad god je Teodosic izvadjen napolje nama je napad stao. Jedina stvar iritantna kod njega je ispucevanje trojki, ali to i Nedovic radi. Kod Teodosica mislim da to radi zbog umora, on ovakav tempo da izdrzi ne moze. I ako mu se ne smanji minutaza do kraja sezone ce pakao da bude.
e

e

pre 5 meseci

Slazem se sa tobom i seticu se tebe kad Zvezda bude osvojila Aba i Kls,samo da te podsetim ko je Teodosic,a ko Panter.Pozdrav.
д

д.г.

pre 5 meseci

Волео би да ми објасне гробари по чему је то њихов клуб европски великан. Шта још то имају освојено сем европске титуле од пре 30 година. Цибона и Сплит су онда гиганти, а и Босна је освојила.
V

Veselin Petrovic

pre 5 meseci

Odlicno pitanje! Molim te postavi ga sebi ali u domenu fudbala i u vezi crvene zvezde. Hvala.
K

Kiki Golub

pre 5 meseci

Pa vidi sine, za vas smo evropski gigant,niko ne pominje Bosnu,Jugoplastiku,itd. Nadam se da ti je sada jasnije,ako nije potraži pomoć u nekoj zdravstvenoj ustanovi.
m

mhm

pre 5 meseci

Veseline Zvezda ima pobede nad Liverpulom i Realom i Milanom Roma i svim evropskim gigantima, ima četvrtfinala koliko partizan proleća u Evropi, a sad mi reci ijednog velikana u fudbalu kojeg ste pobedili za celu svoju bednu istoriju?
N

Neko da zna

pre 5 meseci

Ako se dobro secam kad je Partizan igrao sa Realom statistika je bila sledeca: U Madridu 1:0 pobeda Reala, korneri 6:7, udarci na gol 8:2, izvan gola 12:4, itd Za Realna toj utakmici igrali neki anonimusi poput: Bekama, Raula, Kasiljasa, Roberto Karlosa, Figa, Zidana, Ronalda, itd. Za Partizan od stranaca neki poljak 30+ godina neki Rzasa, na golu klinac Pantic devetnaestogodisnjak. U Beogradu 0:0, udarci na gol 6:6, isti sastavi a za Partizan pored poljaka igrao jos jedan stranac Taribo Vest sa 35+ godina, na golu klinac Pantic. A vadjenja na budzete, cene igraca i sl groteskno. Pored osvajanja evrolige pri čemu je samo 1 Utakmica odigrana u Bg, Partizan je još osvojio i 3 Kupa Koraća koji je pandan danasnjem Evrokupu dok taj Zvezdin osvojeni Kup kupova ne postoji ni u kosarci a ni u fudbalu i to već odavno. Pored toga 4 F4, desetak F8, bezbroj uspešnih prolazaka prve faze a za svi to vreme CZ samo jednom prošla prvi krug tj ušla u sadašnji Top 8 i glatko pociscena sa 0:3. I da, još onaj jedan čuveni Top 9.
d

d.g.

pre 5 meseci

Od ovih pet moja Zvezda će dobiti jednu i završiti priču.
0

0777

pre 5 meseci

ZA TRI KOLA IDU NA 7-9.POLAKO.CEMU EUFORIJA
n

nemanja02888

pre 5 meseci

Gde li će tvoj tim biti za 3 kola zapitaj se bolje?
Z

Zivkovic

pre 5 meseci

Veceras oko 22h idemo na 4-9,junacki i hrabro! Pozdrav za Covica i ostale "eksperte" iz nama voljenog klubba a Vama svima lijep i ugodan vikend!
k

katkad

pre 5 meseci

Gostovanje Makabiju u Pioniru tesko da se moze zvati gostovanjem
O

Odlazi Covicu

pre 5 meseci

Ne znam zasto se vise pominje Zvezda u bilo kom kontekstu u EL.... Vecerasnjim porazom od Baskonije koja ce ih zakucati za dno tabele, valjda ce prestati kalkulacije vezane za Zvezdu a Covic polako neka trazi nove igrace za sledecu godinu vec sad i sve tako u krug...
k

ko o cemu

pre 5 meseci

Navijači jsdIgokea2 ze ponasaju kao da pobedjuju sa skromnim timom, da do pre par godina nisu zavrsili 7 na tabeli aba lige, sad se mnogo prave vazni
P

PAOKara

pre 5 meseci

Od kada vi toliko volite ABA ligu pa po njoj merite uspeh hahaha
A

ABCD

pre 5 meseci

Zvezda je zavrsila sa ambicijama u EL a da ista maltene nije ni krenula. Za ovakve katastrofalno lose rezultate mora neko da snosi odgovornost. Imspekcija da udje i u FK i u KK da procesljaju papire. Ako postoje dokazi za izvlacenje para iz kluba,preko ugovora igraca,krivci u zatvor. Nemoguce da neko dovede panjeve tipa Simonovic,Kuzmic,Tobi,Ilic,Lazarevic,Jogo sa svojih 175cm...da neko igra EL ko realno ni EK ne moze. Pa bajo moj za to mora neko da odgovara.
V

Veselin Petrovic

pre 5 meseci

Dokazi postoje, ali problem nastaje kada jer im sudili oni koji koji su ih i doveli tamo da peru pare.
2

22

pre 5 meseci

Ja ne znam koji je tvoj a i svih drugih problem da širite mržnju prema Iliću. Verujem da nemate svoje živote pa dođete da širite mržnju i niste još shvatili da možda on čita komentare i da ga to boli. Daliborovo vreme tek dolazi i treba sada verovati u njega, pružiti mu podršku to što igra "na kašikicu" to nije razlog da ga nazivaš "panjem" umesto toga pruži mu podršku svakog trenutka kad dobije vreme u terenu. Biće on velika košarkaška zvezda a svi vi koji ste ga pljuvali biće vas sramota jednog dana jer ste obični tastatura-fotelja komentatori bez života. ŽIVI BILI PA VIDELI!!!
n

nikolas32

pre 5 meseci

Partizan dobija 3 od 4,Zvezda gubi 4 od 5.
h

hulio

pre 5 meseci

Mnogo ste poleteli igokejci ..sacuvali ste tim,doli ogromne plate ..doveli nba igrace..hocete jos pleja ..10 kamerunaca ...imate 7-6..zvezda vrv veceras na 4-9..i opet nije strasno ako promeni malo roster ..to se menja iz par utamica plus derbi kod nas gde cemo vas odrati
K

Kemp

pre 5 meseci

PArtizan je bolja ekipa od Zvezde, kada je komplentan. Žao mi je Alekse, brz oporavak majstore. Kao Zvezdaš koji voli svoj klub, moram da kažem, da nama nije kriv Partizan ili Žoc, nama je krivac Čović. Partizan je više stvari uradio za 2 sezone u EL , nego Zvezda za poslednjih 10. Objektivno, mi nemamo sportski sektor, jer da imamo Kabokal bi bio kod nas, ali naš sportski sektor je procjenio da on nije igrač za nas, a za mene lično dječko je bolji igrač od Lesora, a uzmite u obzir da je tu mjesec dana. Tako da Cigani moji, mi trebamo da mjenjamo neke stvari kod sebe, da bi nam bilo bolje. Sportski pozdrav za sve objektivne navijače.
A

Auuuuu

pre 5 meseci

Koliko sam puta orocitao Zvezda ovo Zvezda ono,ok Partizan je bolji trenutno,bogatiji,lespi,vise obojen u crno sa preskupo placenim strancima a ja opet moram da ustajem za posao,da jedem,da pijem vodu i ostalo..Zivot ide dalje mi smo patili jedno vreme 12 g bez titule,Evrolige,pa oni deset sad je opet njihov trenutak,tako je bilo i u fudbalu kod toleta,bili su 6 puta uzastopno prvaci,igraki Ligu Sampiona,sad smo mi sesta godina prvaci i sve obrnuto,a gde su oni?Pa tamo gde ce biti i u kosarci kad sve ovo prodje
N

Nordsjeland x6

pre 5 meseci

Samo se vi sto navijate za privatni klub dodika busajte u grudi,ovo vam je zadnja Evroliga za narednih 15 godina jer gubite ABA titulu ove sezine 1000% i vracate se opet u kup ere ojdanica koji ste igrali zadnjih 12-13 godina za redom koliko titule i EL videli niste u poslednjoj deceniji!
c

cule87

pre 5 meseci

Dečak, ti verovatno samo poslednju deceniju i pamtiš... Ali lepo je znati da pratiš Partizan i čitaš tekstove o istom, to bi moglo da se svrsta u neku formu psihopatologije sa elementima sado-mazohizma...
m

makiš ada

pre 5 meseci

Baš nas briga za Aba ligu,mi ove godine dobijamo A licencu a vi možete onda da igrate samo kup železnika sa FMP1
i

igokeasi...

pre 5 meseci

...a cemu se nadate kad te vec sad titulu u aba IZGUBILI jer pucate u finalu zbog gubitka domaceg terena,ostalo vam da se izbusate u grudi ovo jos malo u EL do kraja sezone i onda sl.godine opet povratak u cipiripi kup gde vam je i mesto i jos jedna cela DECENIJA bez titule i odigrane EL isto ko i prosla,to vam sleduje uskoro...
P

Pedjahn

pre 5 meseci

Znam da sve ovo mnogo boli,i momci iz Berna su bili nemilosrdni,ali ima jedna novost.Tek će da boli!!!
B

Blazic Jaka.

pre 5 meseci

Pa ovako da krenemo redom od samog pocetka sezone da nabrajamo: prvo Studentski centar filijala buducnosti i bruka poraz u aba kupu lagano od dece Studenata i gubitak trofeja,pa zatim Makabi 30+ poraz,pa zatim Barsa opet lagan poraz i to na domacem terenu,pa zatim bruka protiv Mege i Topica i zestok poraz,pa zatim Olimpijakos opet poraz,pa zatim ona sramota poraz protiv filijale Igokeje 2 opet na domacem terenu i poraz,pa zatim Bajern poraz,pa zatim Jaka Delija i Olimpija lagan poraz sa pola gasa,pa sad Efes...ko je sledeci da delja nek stane u red i bez guranja molim,svi ce te doci na red!
D

Da podsetim...

pre 5 meseci

A KOGA JE TO IGOKEA POBEDILA U GOSTIMA OD POCETKA EL...NIKOG,IMAJU SVE PORAZE!
r

rea

pre 5 meseci

Asvel 30 razlike.
Ž

Živela Srbija

pre 5 meseci

Kao što naš narod kaže... "koliko para, toliko i muzike", rezultati su skladni uloženim sredstvima. A drugo je pitanje zbog čega je negde više a negde manje, s'obzirom da se igra isti stepen takmičenja.
m

merllin_pfc

pre 5 meseci

Ovdije se postavlja pitanje ko je vise igrao kod kuce. Nema blage veze sa zivotom. Zvezda nema igru. Sve se svodi na ispucavanje. Preuzimanja nista pick and rol nista. Samopuzdanje igraca nista.. Cudan kriterujum trenera. Nedovic najrazigran8ji i sjrdi po 15 minuta
m

mikac678

pre 5 meseci

Nedović da ne sedi na klupi raspao bi se i verovatno povredio, niko njega ne drži na klupi zato što ga je zaboravio ili mu ne da dâ igra.
i

iron

pre 5 meseci

Zvezdin tim je skup gubitnika...i posle novog poraza od Baskonje mogu se polako rasformirati...kud koji mili moji...
p

podrskazakomsinicu

pre 5 meseci

Zvezda je u problemu samo zato sto pokusava da se meri sa Partizanom. Dno tabele nije problem, to je realnost, normala. Treba da se porede sa albom i super sve. Drze se dobro imaju dve pobede vise i ako pobede u derbiju začelja, lako mogu da sacuvaju to šesnaesto mesto.
o

onako pitam

pre 5 meseci

sa kime ste se merili dugo godina u evrokupu?
o

onako pitam

pre 5 meseci

sa kime ste se merili dugo godina u evrokupu?
k

kolodin

pre 5 meseci

Partizan ima lakšu grupu u Evroligi
Z

Znači

pre 5 meseci

Imaš najjači komentar. Ti si pobednik apsolutni. Živ bio i zdrav
m

milaneze

pre 5 meseci

⚫️⚪️ ✈️ ZALGIRIS ✅ ✈️VALENCIA ✅ ✈️REAL ❌ 🏠VIRTUS ✅
I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

Partizan od ovih utakmica samo kuci Virtus moze da pobedi, jer su seljacka domacinska ekipa.
I

Ibarbo

pre 5 meseci

Da nije mnogo prijatelju od te 4 ja bi bio prezadovoljan i sa 2 pobede. Sa 1 bi bilo isto super.

Luka CFC

pre 5 meseci

A koga zvezda moze? Samo u aba ligi znaju za pobede, dok im je u evroligi pobeda misaona imenica....
m

milaneze

pre 5 meseci

@Ivan FCRS Cuj ovog carnex-a, znaci vise nije sudjenje, plate igraca, poseta u areni, budzeti klubova, strani igraci, poeni domacih igraca....?? Znaci sad je najnoviji hit "pobeda u gostima", hahhahahh pa sta li cete sledece izmisliti??

PFK NIŠ

pre 5 meseci

Ja samo znam da ce posle svake Partizanove utakmice legenda da radi brifing sudjenja, do kasno u noc, sa igracima i trenerom. I ovi, naravno, neispavani ne mogu ni Crnokosu da pobede...
P

Pedja108

pre 5 meseci

Zvezdu ce strahovito da kosta ova zabluda od Nejpira. Nije nizasta, niti da razigrava igrace niti da pogadja. Ne ume ni da vodi loptu i dodaje, jer je cesto gubi. Ali, uporno se insistira na njemu, a vise od trecine evrolige odigrano. Ima taman da se razigra za KLS ligu, bice veoma znacajan. Sa njim i sa onim Gedraitisom, koji takodje veze nema, Zvezda tesko da ce skupiti 10 pobeda. Doveli Nejpira kao vodju ekipe, kosgetera, a on ne izlazi iz misje rupe. Gedraitis kao trojke pogadja odakle hoces, on bazen ne moze da pogodi.
m

mordd

pre 5 meseci

Pa sta sada da rade kada je on projektovan da bude zvezdin majk dzejms - ili ce da proradi i zvezda ce nesto igrati il su u kanalu svakako...
s

samo kažem.

pre 5 meseci

Mislim da bi Nejpir tako legao Partizanu
P

Posao za

pre 5 meseci

Zbog čega mešate i merite ove ekipe? One nemogu u isti koš. Ova bolje plasirana je milja a ispred, ali u svakom smislu.
I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

Ta sila je iza zvezde u ABA ligi, sa dva poraza vise. Polako, ceracemo se. Imamo prednost domaceg terena, gotovo sigurnu za kraj. To se vidi po partizanovim utakmicama da je od kljucnog znacaja.
S

Sale Kg

pre 5 meseci

Tako je, jedini klub na svetu koji je dok se vršio aparthejd nad njim, bez promene vlasti, odjednom naprasno našao novac i stukao milione u tim... A i dalje su ostali “večita opozicija i avangarda”. Valjda će neki stručnjak nekada objasniti kako je to moguće.
P

Prdjahn

pre 5 meseci

IVANFCRS znaci vec se opet ne ložite na evroligu.Pa vi ste pravi prekodač klub.Čas ste upaljeni pa ugašeni.To vazi i za evroligu.Prvo se lozite,pa onda ne pa se ponovo lozite..jednom recju smejurija od kluba
@

@Ivan FCRS

pre 5 meseci

Zato ste vi dva puta dobili po ušima od sile, a i vaš stariji brat FMP. Tako da sad imamo 3:0 sa FMP-ovima. A tek smo počeli :) Mi ćemo plej-of ABA lige da dohvatimo, vi onaj u EL nećete, a posle drž’te gaće. :)
N

Najsuvlja činjenica

pre 5 meseci

Neukusno je uopšte porediti i stavljati u istu rečenicu ova dva rivala, Partizan je u ovom trenutku svemirski brod za Czv, toliko.
g

giop

pre 5 meseci

Polako nemoj da brzate!
e

ejj

pre 5 meseci

kakav brod ste bili u evrokupu?
e

ejj

pre 5 meseci

kakav brod ste bili u evrokupu?
@

@najsuvlja cinjenica

pre 5 meseci

je da vi ne znate sta pisete, imate 2 pobede manje u aba a u el ste dobili na gostovanju samo asvel muceni, sve ostalo kuci, jednu izgubili, a zvezda 2, cinjenica je da stw i to sto ste dobili dobijali samo na ludacki sut i navijanje, vi plej in ako ubodete budite srecni a odprilike opet bez ijednog trofeja cete proci
r

rea

pre 5 meseci

@@najsuvlja cinjenic, Partizan na ludački šut pobeđivao? Partizana trojka apsolutno ne sluša ove sezone, negde na oko 32% je, što je pad od 7-8% u odnosu na poršlu sezonu i u odnosu na ono što je realno kada je KKP u pitanju. Očekujem do kraja sezone da se šut podigne na 38-40%, a kada se to bude desilo Partizan će biti vrlo neugodan protivnik.
y

yo.dorro

pre 5 meseci

Ali kakva nepravda da jedini klub koji je gostovao Makabiju (u grotlu njihove arene, gde retko gube) bude Partizan. u praznom pioniru su samo prosecan protivnik za bilo koju ozbiljnu ekipu.
V

V-89

pre 5 meseci

Kao sto sam napisao pre ovog duplog kola, da dobijamo obe, a da Czv gubi obe. Kao sto sam rekao da cemo dobiti i Pao kuci, da od 4-6 idemo na 7-6. Czv sutra gubi, ali uz malu razliku. Do kraja sezone od nas ocekujem oko 19,20 pobeda.. mozda i 18-16 skor, videcemo. Od Czv ocekujem maksimalno 15 pobeda, ali i to ce biti tesko za ostvariti, imaju mnogo losiji tim nego prosle sezone, sto se videlo do sada. Oni ce jos menjati, i igrace i trenere ali se nista bitno nece promeniti tu. Sada verujem da od naredne 3 u gostima dobijamo bar jednu, eventualno dve (pre cemo Valensiju nego Zalgiris) jer sa Realom tesko je izbeci poraz. Ali nema veze,vraticemo im u plejofu, i za ovu i za proslu sezonu! Slava Bogu!
v

v-89

pre 5 meseci

nostrdamus sa ali ekspresa, nego jesi predvideo studente, igokeu, megu i cedevitu, sve supersile, ili onu oruzanu pljacku monaka
R

Realizam

pre 5 meseci

Isplači se, biće ti lakše. Volim Partizan.
n

nikolas32

pre 5 meseci

Zvezda ako ubode 10 pobeda to je uspeh,kakvih 15.
K

Ko sam ja

pre 5 meseci

Partizan jedino omasio sa Ponitkom, mada ko zna, mozda i pokaze nesto pa bude kao Papapetru igrac trenutka. Sve ostalo je super, jos da Tristan konstantno dobija minute i da ucvrsti odbranu i imamo sve pokriveno. Velika steta za Aleksu, bas mi je zao momka, i prosle i pretprosle sezone povrede evo sada i ove, sli vraca se jos jaci brat. Zvezda umesto da napravi odskocnu dasku, pad i to veliki. Secam se na pocetku sezone je pricano kako je napravila najbolji prelazni rok u EL posle PaO-a. Svi znamo probleme, samo ja ne vidim izlaz iz ove situacije osim menjanja pola tima. Predikcije Partizan na kraju 4. Ili 5., mozda i F4, Zvezda 11./12.
m

mordd

pre 5 meseci

Papapetru je bio dobar prosle sezone, nije u napadunogo davao, do pred kraj, ali je na tawrenu radio bitne stvari. Ponitka za sada mrka kapa, ne avidja mi se ni energija kojom zrači, ali to cesto vara. U svakom slucaju, tu je, nas je igrac i podrska.
P

Pa kako brate

pre 5 meseci

Kako da napravis odskocnu dasku kad svake sezone sklapas ceo novi tim. Bez kontinuiteta se ne moze praviti rezultat.
g

gost_iskreno

pre 5 meseci

Vidite ovako, Misko je namazan. Pazite, kada je Dule igrao Evroligu u zlatno vreme Partizana, Misko je imao od 10 od 12 svojih igraca. A kada je Zvezda krenula da igra Evroligu on je uradio sve to isto. Zna da se dogovori sa upravama ovde i Srbiji, tj. da se odrade off shore kombinacije za kintu, pri tom mu je Partizan i Zvezda fenomenalan izlog, dakle ima u Evroligi jedan izlog, a u ABA drugi sa klincima. Uspon Partizana u velikoj meri se moze pripisati tome sto su otkacili Miska jos pre 3 sezone, jer ne moze on Zocu i Savicu da uvali igrace koje hoce, dok Covicu i dalje moze. Prema tome, u akciji i reakciji ovo je Zvezdin epilog. Uskoro ce Grk da leti, dolazi Radonja, pa ide hrkljus. Odbrambeno njegovi timovi su tvrdi, ali napadacki su losi, on je bio jako dobar pik en rol igrac pogotovo u Lovcenu kod trenera Kascelana, mozda i pionir pik en rol igre kod nas, kasnije je i Muta igrao sa njim to u Buducnosti. Tako da mu timovi igraju jako dobar pik en rol, ali nije na nivou Obradovica, Luke Bianchia, Cus Matea, Pabla Lasa, Duska Ivanovica. Ah da, velika greska otkaz Dusku, kao i dovodjenje Teodosica. Treba staviti Rakocevica za sefa tima, i skauta i sportskog direktora, zna kosarku u mali prst. Ali ako je Covic najurio Saleta Obradovica....
p

padinjak101

pre 5 meseci

Brate, ja kao Grobar ti skidam kapu za ovaj komentar, pogotovo za Miska. Svaka cast !
в

всс

pre 5 meseci

Аууу шта ти све наприча. Набаца гомилу информација, не могу да се сетим пра све треба да ти одговорим. Прво, требало би да знаш да Мишко И ДАЉЕ има пар играча у Партизану. Нећу ти рећи који су - иди на сајт Беобаскета па погледај сам! Дакле, нису прекинули сарадњу пре 3 сезоне, већ ове након зафрканције око Мадара. Друго, не може Звезда да игра добар пик енд рол кад нема центре за то! Не постоји бољи пик енд рол плеј од Теа, али нема одговарајуће саиграче па измишља асистенције. Наброја пар тренера који као играју бољи пик енд рол, запамтих Ћус Матеа - па лако му да игра са Кампацом и Таваресом. Они сами знају како да га играју, не треба им тренер. И ово за Радоњу си одвалио - неће Звезда плаћати 3 тренера, па нисмо ми ви који су у једном тренутку плаћали 6 (изјава Остоје кад је дошао, ШЕСТ ТРЕНЕРА)! Ако Звезда изгуби сутра, сезона у ЕЛ је свакако горово завршена, па је бесмислено улагати даље
g

glibulja

pre 5 meseci

Netačno za broj Miškovih igrače kod Duleta, netačno da je Radonja bio dobar pikenrol igrač, ostalo OK. Rip Goran Poli Bojanić.
r

rea

pre 5 meseci

Radonjić pionir pik en rola na prostoru Jugoslavije? Au, šta se ovde sve može pročitati.
4

48328w9w9

pre 5 meseci

Mora da je do sudija...
I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

Kao nije? Pobedite nekoga u gostima.
S

Shojne

pre 5 meseci

@Ivan FCRS - Mi već dobili jednu, a vi?
p

pa eto

pre 5 meseci

zvezda ce ove godine igrati majstoricu sa realom
L

Lom

pre 5 meseci

Komentarisacu samo Partizan, mislim da možemo samo da još više napredujemo na tabeli slede, zalgiris, valensija, real u gostima očekujem 2 pobede, onda kući virtus i asvel pobede se ne dovode u pitanje, biće to odličan skor na polusezoni.
G

Guh

pre 5 meseci

Sve je kako i treba da bude.
m

matoriekspert

pre 5 meseci

Ništa ja tu ne bih dir'o! Sve dolazi na svoje mesto
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

a realno trebali smo Bajern da dobijemo ako ne i Baskoniju . Obe smo zabrljali sami
g

gostbre

pre 5 meseci

i olimpijakos
G

Gledalac

pre 5 meseci

Zvezda je prosula jos jednu sezonu i za to neko treba da odgovara kada bi navijaci smeli da kazu neku rec 'onom' i da iz revolta ne dolaze na utakmice jer ovo je vise katastrofa sta radi od kluba
P

Plastir

pre 5 meseci

Sta god rekli navijaci Zvezde, ali KK CZV je privatni klub Nebojse Covica, u svakom smislu. Biti iskren, on ga je podigao. Usao u klub koji je bio pred gasenjem, doveo ga na nivou redovnog ucesnika EL i dominantnog sampiona regionalnog takmicenja. Naravno da Covic kroz klub izvlaci pare, ali je gurnuo i on veliku lovu u pocetku i dobar deo zivota, zdravlja izgubio vodeci klub. On da ode, moze samo uz dobru isplatu, kao da prodaje klub, sve ostalo je besmisleno i nerealno ocekivati.
G

Gostic de Cic

pre 5 meseci

A to mislis na ove "iskrene, verne i nepotkupljive delije" koje vole klub vise od nas simaptizera Zvezde, a pa oni nece nista da kazu jer su nista drugo do podguzne muve i u fubalu i u kosarci, a ocekujem i u bocanju da budu samo da ima klub. Isto to mislim i za grobare sto podrzavaju ovu garnituru u fubdalu, sramota od ljudi i navijaca, do duse oni su svi obojeni plavo belim stranackim bojama :)
@

@Gostic de Cic

pre 5 meseci

Ne postoji navijač Partizana koji podržava fudbalsku upravo. Čak ni kop ne dolazi na utakmice cele sezone zbog uprave, ko dođe na istok i zapad proziva ih.