Najnovije vesti

Partizan dogovorio Redinga, samo još lekarski pre potpisa

Vreme čitanja: 1 minuta

Redži Reding

Crno-beli se nadaju da su konačno dobili beka

Džejms Bel je i zvanično predstavljen samo da bi lekarskim pregledima bilo utvrđeno da on ipak nije spreman za najveće izazove, Šon Kilpatrik je otišao u Budućnost, razmišljalo se i o Ivanu Pauniću, ali je na kraju izbor pao na – Redžija Redinga! Prema informacijama MOZZART Sporta Partizan je dogovorio sve oko dolaska 31-godišnjeg američkog košarkaša s tim da dve strane od potpisa dele još ti lekarski pregledi.

A posle situacije sa Belom u crno-belom klubu ne žele da se zaleću, pa će vest biti ozvaničena tek ako Reding večeras i sutra sve prođe kako treba. Uostalom, imali su poslednjih sezona crno-beli i drugih loših iskustava sa rovitim igračima, setimo se samo Džamonta Gordona iliSamarda Samjuelsa da ne nabrajamo dalje.

PARTIZAN OSVAJA EVROKUP - 9,00!

Međutim, ako na pregledima stigne zeleno svetlo Reding će sigurno postati novi član ekipe Andree Trinkijerija i popuniti mesto beka šutera, mada on može da odigra i na “trojci”. On je sa beogradskim klubom pregovarao još tokom inicijalne selekcije uoči početka sezone, ali tada nije bilo dogovora.

Reding je inače student čuvenog univerziteta Viljanova, a u profesionalnoj karijeri je, između ostalih,  igrao za Albu, Darušafaku, Bajern Minhen i Turk Telekom.


(FOTO: Star Sport)

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva