Kiril Tjurdenjev i Ostoja Mijailović (MN press)
Kiril Tjurdenjev i Ostoja Mijailović (MN press)

Partizan i dalje na pogon NIS-a

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.11.21. | 14:17

Crno-beli i naftni gigant potpisali ugovor o nastavku saradnje

Kompanija NIS i Partizan, nastavljaju višegodišnju saradnju. U domu crno-belih ugovor o sponzorstvu potpisali su Kiril Tjurdenjev, generalni direktor naftnog giganta i Ostoja Mijailović, predsednik kluba iz Humske.

Partnerstvo sklopljeno pre više od decenije, 2013. godine preraslo u generalno sponzorstvo kompanije, čime je NIS, kako crno-beli naglašavaju dao "vetar u leđa najuspešnijem srpskom košarkaškom klubu za pobede u domaćim i evropskim takmičenjima..."

Izabrane vesti

"U sportu kao u životu, pobede su veoma važne. Jedna od najvažnijih je i mogućnost da sačuvamo naše prijateljstva uprkos svim izazovima. Naše partnerstvo sa Partizanom pažljivo čuvamo i unapređujemo iz godine u godinu. Zajedno smo prošli i lepe i teške trenutke, srećni smo što ove sezone ponovo možemo da se radujemo uspesima i sportskim pobedama. Gospodine Mijailoviću, želimo vam da ovu sezonu završite onako kako ste je i započeli - šampionski. A u nama ćete i dalje imati pouzdanog partnera i vernog navijača", istakao je Tjurdenjev.

Predsednik crno-belih, Ostoja Mijailović istakao je da je ovo veoma važan dan za Partizan.

"Obnova ugovora o generalnom sponzorstvu je nešto što daje garanciju Partizanu da će u budućnosti praviti rezultate koje javnost očekuje od nas. Ciljeve imamo, a kristal ispred nas pokazuje koliko godina traje naša saradnja - 14 godina. Napominjem da veliki deo ovog sponzorstva ide za razvoj naših mlađih kategorija. Kompanija NIS je sa svojim brendom Jazak podržala i rad letnjeg kampa naših mlađih kategorija, što je jako važan segment kluba po čemu je on i poznat. Naši ciljevi za ovu sezonu su potpuno poznati i mislim da bi ih teško ostvarili i teško bi bili u našim planovima bez vaše podrške koju imamo godinama unazad. NIS treba da bude primer našim kompanijama koje posluju u Srbiji, zato što je to društveno odgovorna kompanija koja ulažući u sport, ulaže u ambasadore naše zemlje u celoj Evropi. Ambasadori jesu naši klubovi i igrači koje školujemo i koji postaju veliki i važni ljudi. Oni promovišu našu zemlju a samim tim i naše kompanije", poručio je Mijailović.


tagovi

KK PartizanOstoja Mijailović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara