(MN Press)
(MN Press)

Partizan i Mega igraju majstoricu u Pioniru

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.05.24. | 11:53

Razlog je MMA događaj

Razočaravajuća sezona se bliži kraju. Možda se okonča već u četvrtak, ako Partizan Mozzart Bet nastavi da prikazuje partije nalik onima u poslednje vreme. Deluje da je i igračima i navijačima svega preko glave, iako je u igri još jedan trofej.

Doduše, onaj najmanje vredan, pehar Košarkaške lige Srbije. Da bi uopšte došli u poziciju da se za njega bore crno-beli moraju u majstorici polufinala plej-ofa da savladaju Megu. I to u ambijentu na koji nisu baš navikli ove sezone.

Izabrane vesti

Parni valjak će ugostiiti ekipu Marka Baraća u dvorani „Aleksandar Nikolić“. Meč će biti na programu u popularnom Pioniru zato što je Beogradska arena, inače dom sastava Željka Obradovića, zauzeta tokom četvrtka i petka. U subotu se u Areni održava MMA meč, a postavljanje ringa i prateće opreme planirano je za četvrtak, što je dovelo do selidbe Partizana na drugi kraj grada.

Podsetimo, prvi meč polufinalne serije dobio je Obradovićev tim (82:72), Mega je uzvratila u revanšu (92:88), dok je majstorica na programu u četvrtak od 18 časova. Pobednik serije će u finalu na megdan Crvenoj zvezdi koja je dobila FMP (2:0).


tagovi

KLSMozzart KLS ligaKK PartizanKK Mega

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara