(© MN Press)
(© MN Press)

Partizan ispratio 2021: Prošli smo teška vremena, biće i lepih

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.12.21. | 19:01

Mnogobrojni asovi na promociji kalendara za narednu godinu

Grobari će 2021. pamtiti po povratku Željka Obradovića, a dve velike želje su da april 2022. dočekaju kao prvaci ABA lige, a jun kao šampioni države. Da bi se lakše orijentisali mogao bi da im pomogne kalendar KK Partizan, promovisan ove srede u jednom beogradskom lokalu.

Uz prisustvo mnogobrojih zvanica iz sportskog i javnog života, crno-beli su stavili tačku na ovu, zagledani u narednu godinu, za koju se nadaju da će biti berićetna.

Izabrane vesti

„Prvo da napomenem da prošle godine nismo obeležili kalendar zbog korone. Zato želimo da se setimo naših prijatelja koji su nas u međuvremenu napustili, poput Dušana Ivkovića, Milenka Savovića, Miše Tumbasa. Da im odamo počast minutom ćutanja“, rekao je na početku predsednik Parnog valjka Ostoja Mijailović.

Među gostima na tradicionalnom prazničnom druženju bili su bivši asovi kluba iz Humske, poput Vlada Divca, Žarka Paspalja, Predraga Danilovića, Vladimira Dragutinovića, Slaviše Koprivice, Zorana Stevanovića, Dejana Tomaševića, Novice Veličkovića, Saše Pavlovića, uz ljude iz umetničkog života, kao što je, primera radi, Milutin Mima Karadžić.

Nisam spremao govor, razmišljao sam kako je nemati tremu pored legendi kakve su Divac, Danilović, Željko Obradović, Koprivica... Svi oni su dokaz da je Partizan velika familija. Nas ističe što na većini utakmica na strani uživamo veću podršku od domaćina. Hvala svima koji rade u Partizanu, članovima uprave, Skupštine, zaposlenima po 40 godina. Te ljude moramo da čuvamo“.

Na kraju pozdravnog govora, prvi čovek crno-belih je zahvalio svima koji su u teškim trenucima bili uz klub.

Prošli smo teška vremena. Biće i lepih. Da svi ostanemo zajedno. Hvala svima koji su pomogli Partizan“. dodao je Ostoja Mijailović.

PROMOVISANA I PARTIZANOVA RAKIJA

(© Star sport)(© Star sport)
(© Star sport)(© Star sport)
(© Star sport)(© Star sport)
(© Star sport)(© Star sport)

Osim kalendara, ispraćaj 2021. u Partizanu su iskoristili da promovišu i brendiranu rakiju.

U prodaji će se naći ograničena serija, od svega 1.000 boca po ukusu, a u opticaju su šljiva, kajsija i dunja.



tagovi

KK PartizanFK PartizanOstoja Mijailović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara