Crno-beli bez bitnijih izostanaka (©Starsport)
Crno-beli bez bitnijih izostanaka (©Starsport)

Partizan kompletan za pehar kupa, tu su i Petrović i Dronjak

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.02.21. | 14:40

Nema Đorđija Jovanovića, Alekseja Nikolića i Luke Tarlaća

Crvena zvezda hendikepirena odsustvom brojnih igrača, Partizan uzdrman lošim rezultatima, ali bar kompletan u pohodu na trofeja Kupa Radivoja Koraća. Mada s obzirom na probleme večitih, ovog puta iz jednačine ne bi trebalo izbaciti ni ostale učesnike, posebno ne Megu.

Kako bilo, Partizan na završni turnir u Novom Sadu putuje bez Đorđija Jovanovića i Alekseja Nikolića, koji su očekivano “žrtvovani” zbog pravila o broju stranaca u ekipi, te povređenog Luke Tarlaća. Jasno je ipak da se to neće odraziti na igru tima, jer pomenuta trojica nisu ni imali bitnije uloge ove sezone.

Izabrane vesti

Tako će u Novi Sad putovati istih onih 12 koji su odigrali i poslednji meč u Jadranskoj ligi uz dodatak dvojice mladih igrača: Mihaila Petrovića (2003. godište, 186 centimetara, bek) i Vidana Dronjka (2003. godište, 198 centimetara, krilo).

Kompletan spisak crno-belih zato će izgledati ovako: Erik Mika, Vidan Dronjak, Rade Zagorac, Markus Pejdž, Nemanja Dangubić, Ognjen Jaramaz, Novica Veličković, Džoš Perkins, Nikola Jaković, Nikola Radovanović, Rašon Tomas, Uroš Trifunović, Vilijam Mozli.

Podsetimo, Partizan u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća igra sa Borcem (četvrtak, 19.00), a već u polufinalu bi, ako ne bude iznenađenja, mogao i na Crvenu zvezdu.


Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara