Šćepanović drži tajm-aut (©Starsport)
Šćepanović drži tajm-aut (©Starsport)

Partizan krenuo za Istanbul – Šćepanović: Nemamo pravo na grešku

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.10.20. | 12:51

Crno-beli imaju 1-2 u Evrokupu

Može li Partizan da prvi put u novoj sezoni spoji dve pobede? Crno-beli su minulog vikenda savladali FMP u Železniku u okviru ABA lige (103:90), a već danas su krenuli put Istanbula, gde ih u utorak (18.00) čeka okršaj sa Bahčeširom u 4. kolu Evrokupa.

Tim Vlada Šćepanovića ima skor 1-2 na tabeli međunarodnog takmičenja, s tim što je oba poraza pretrpeo u gostima. I sada ga čeka još jedno gostovanje, kod ekipe koja nije dobila nijednu utakmicu u Evrokupu.

Izabrane vesti

U ovom teškom periodu, napornom zbog putovanja, gustog rasporeda i teških utakmica, moramo da pokažemo karakter, koji je preduslov za dobar rezultat. U ovom sistemu takmičenja gde nemate prava na grešku, gde pre svega nemate vremena za trening i pripremu utakmice, veoma je bitno biti fokusiran, sačuvati koliko-toliko pozitivne energije da se u utakmicama oslonite na principe koji su već postavljeni“, rekao je Šćepanović za klupski sajt.

Ne krije trener Partizana da se pribojava toga što turski tim ima 0-3 u Evrokupu.

Očekujem težak duel, Bahčešir je ekipa koja igra promenljivo, nije do sada zabeležio pobedu, ali je namučio Uniks u Kazanju, gde je izgubio u poslednjoj sekundi. Ekipa ima kvalitet i svakako treba očekivati njihovu reakciju nakon poraza i u turskom prvenstvu i u Evrokupu“, podvukao je Šćepanović.

Partizan je put Turske krenuo značajno oslabljen i takav će biti u naredne dve nedelje, jer su povređeni Vil Mozli i Ognjen Jaramaz, koje čeka duža pauza.


tagovi

EvrokupFK PartizanVlado Šćepanović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara