Komentari na vest

Partizan - „La casa de papel“: Profesor Obradović organizovao pljačku usred Madrida

F

Fanki123

pre oko 1 godinu

Cestitke grobari iskrene od mene Cigana Delije. Sa Zexom možete i da osvojite. Real ste već prošli, polufinale je ključ. Tu ako uspete Barsu ili Makabi da izbacite osvajate EL. Meni i dalje barsa favoeit za osvajanje likovi ubacuju frižidere, šporete i zamrzivače.. Sve živo im ulazi tj polazi od ruke
Y

Yui

pre oko 1 godinu

Daleko od toga da sy prošli Real .. Ugaziće ih Real sada
V

Varela

pre oko 1 godinu

Zamolio bih redakciju Mocart sporta da sredi ovo pumpanje minusa i pluseva jer imamo situaciju da jedan iskompleksirani lik posle ponoći na svaki komentar podrške Partizanu udari preko 100 minusa za par sekundi.
S

Suma

pre oko 1 godinu

CJeli svijet je gledao, i sad svi znaju i znali su uvijek ko je ŽELJKO. Ovo je fenomenalno vraćamo se na mapu veličanstven. Institucija uv jek institucija. Za pamćenje utakmica početak sredina i kraj. Kevin ov pogodak je trenutno najgledaniji video u svijetu. To je veličina ove ekipe. Srce borba, hrabrost i naravno znanje. Samo bez opustanje, moramo jako i oprezno do kraja.
L

La casa

pre oko 1 godinu

El matador de los pensioneros Serbios
G

Gost 1999

pre oko 1 godinu

Profesor sa NULOM !
P

Peki30

pre oko 1 godinu

Il professore... stvarno je profesor!
N

No.1

pre oko 1 godinu

Ima i peckanja i stvarne mržnje i gluposti i svega medju nama ali definitivno nismo svesni ko je i šta je Želimir!! Ne postoji u istoriji kolektivnog sporta sličan primer, ni blizu. Ajd kao igrač na stranu mada i tu je osvojio mnogo toga, ali da menja klubove i države (kulture i religije, zapad-istok) i da svuda osvaja najveće trofeje i stvara igrače, atmosferu pobedničkih ekipa, euforiju navijača... Fil Džekson i MJ u jednom pa minus 15% da napravimo balans, e to je ŽOC!
m

miki21

pre oko 1 godinu

Mislite na onaj nepostojeci faul muse u napadu kada se odlucivala utakmica. Grobari svaka vam cast, od kad je bodiroga dosao na celo el imate nevidjeno sudjenje, opet 27 slobodnih bacanja. Ali nije mi zao reala uopste, lizali su se sa vama zbog kampazza i namestilo nam suspenziju sad neka uzivaju . Barsa i Makabinsu trenutno najjaci real i bez tavaresa ne bi bez sudija mogli da dobijete. Imace mogli bi da prenesete sta pisu spanci o ovoj kradji...
C

Cer

pre oko 1 godinu

plaky
H

Host

pre oko 1 godinu

suze krijem same teku
s

sssss

pre oko 1 godinu

au brat moj, ne znam jel vi stvarno sami to isprojektujete u glavi, ili ste se uhvatili za jedan isti sablon pa samo ubacujete i izbacujete detalje, bas me zanima?
s

sasa75

pre oko 1 godinu

Hajahahahaah
M

Mr.

pre oko 1 godinu

Zasto imam osecaj da iza svih ovih copy - paste komentara stoji jedan te isti lik... Debeo, sa 50 krofni pored racunara, naocarima (mozda onim za varenje, jer apsolutno ne vidi nista) musav, i nezadovoljan svojim zivotom...?
a

ahahahahha

pre oko 1 godinu

Aj sto je stvarno sutnio Pantera, pa je faul u napadu, nego je to jos trebala da bude tehnicka jer se to tretira kao foliranje! Malo pre toga, dobio na pravdi Boga 3 bacanja od ledeja, koji je sa podognutom rukom stajao u mestu, ovaj se ocesao o njega! Razumem da vam je tesko i da placete, ali dajte makar malo realnosti!
G

Gost1717

pre oko 1 godinu

Panter se pri vecini šuteva za 3 tako ponasa..ne secam se faula da mu je sviran. Realno komsije igraju dobru kosarku, imaju dobre procente i 5-6 klasnih evroligaskih igraca(a i skupih, do pre dve godine takvi samo gostovali u Bg), pa je to i dalo rezultat. Sudjenje jeste sumnjivo..nikad osteceni nisu, u ukupnom zbiru mislim..vec naprotiv, mahom odluke idu u njihovu korist, ali drago mi je za juce isto jer sam pogodio 2 i kvotu 3.5, a i zbog navlacenja kazne Zvezdi..cestitam komsijama plasman i dobru igru, jer sam siguran da idu dalje, obzirom da pored sto ok igraju, cele sezone su i miljenici srece, pa se povredi stub igre Reala Tavares..a u Partizanu celu sezonu zdravi kljucni igraci, njih 6-7..hvala Bogu, ne volim povrede, ali je komsijama povreda Tavaresa resila tekmu, ne samo trojka Pantera, jer sa njim u igri ne znam kako bi bilo i da li bi doslo do te trojke. Srecno dalje, cekamo vas tako jake u finalu Abe..
m

miki21

pre oko 1 godinu

Odgovor za sve grobare: pogledajte sta panter radi i kako se bacaka nogama unapred skoro svaki sut pa nikome nije palo na pamet da mu svira faul u napadu. Imate posle Monaka najvise slobodnjaka u el u regularnom delu takmicenja, od zvezde skoro 200 bacanja vise, nesumnjivo je da imate sudjenje iz snova zahvaljujuci zeksu i bodirogi, jice se covek pola sata raspravlja sa sudijama i nikome nista, ali da ponovim, reala mi uopste nije zao jer su smradovi, cak mi je i drago sto ce ispasti, ali to bi bilo to jer je barsa svetlosna godina i u odnosu na real i vas... p.s nadam se da cete uskoro platiti porez.
m

missisipi

pre oko 1 godinu

Sto pre shvatis da smo institucija lakse ce ti biti.