Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet blizu potpisa plejmejkera!

R

Reč je reč

pre 5 meseci

Oprosti nam Miško našu ružnu prošlost.🤣🤣🤣
b

bebs

pre 5 meseci

treca doselekcija za milionere do sad
I

Ima se...

pre 5 meseci

moze se, za razliku od vas koji nikada niste imali, a uvek ste mogli vise od bilo kog drugog.
M

Mek

pre 5 meseci

Partizan trenutno ima sedam stranaca, ukoliko Smit potpise bice osmi. Sa druge strane, veliki Srbi trenutno imaju takodje 7. Uz to najavljuju bar jos jedno pojačanje, stranac naravno. Nejpira necu ni da racunam.
K

Kon

pre 5 meseci

Partizan ima 6 stranaca Panter nije stranac, Zvezda mu je dala pasoš.
0

07777

pre 5 meseci

POTPISAO ZA MAKABI
0

09999

pre 5 meseci

Ide u MAKABI. BOLDVIN SE POVREDIO. SAD OBJAVLJENO U IZRAELU
L

Logitech

pre 5 meseci

A ti inace razumes hebrejski jezik?
r

rea

pre 5 meseci

Makabi nema para da plaća ovo što ima je trenutno u klubu i skida im ugovore za 20%, sigurno potpisuju novog igrača. Elem, oni će bez Boldvina biti mesec, dva najviše, a pored njega i Lorenca, u ekipi od bekova imaju Dibartolomeua, Blata, Klivlenda, te mladog Maera, zašto bi ikoga više dovodili i time narušavali hemiju unutar ekipe jer skidaju plate tekućem kadru, a dovode nove igrače!?
a

arroyo

pre 5 meseci

kažu hoće domaće igrače pa ih onda zakucaju na klupu, kažu atmosfera na utakmici je gospodska pa se prave gluvi kad krene psovanje, kažu da se stvara priča kako imaju para, pa se pokaže da su puni ko brod. Na kraju, kažu da nemaju luksuz doselekcije, pa samo otimaju iz drugih klubova. Naravno crnobeli halucinogeni rade posao pa ćemo odma da vidimo da to nije tako kako vidimo nego kako oni tripuju da jeste
s

sirotinjo

pre 5 meseci

i Bogu si teska. Tuzna prica od prosle godine,koja se nastavlja i ove. Placu dr eksel i fanovi,suza suzu stize,ne da im drzava skoro ni prebijenu paru.Ove godine budzet svega 4 miliona,pa 6 pa 8, pa...dokle se stiglo ? Najveca plata je 400.000 jer je politika kluba,da igraju samo stuBovi srBstva,nesto kao u Bilbau,Nejpir,Bolomboj,Tobi,Yago,Hanga,Gidraitis,Gilespi,za Nejpira je posle utvrdjeno da nije navijac od malih nogu,pa mu je urucen otkaz. Odakle je bese dosao Gilespi ? Je li bio slobodan ili igrac Bayerna ? Ne bih te vise zadrzavao.
c

c c c

pre 5 meseci

partizan u akciji kupujmo domace...
N

Naravno

pre 5 meseci

Isto kao i fmp
O

Ogi Srbija

pre 5 meseci

Nisam jos upoznao navijaca fmp-a koji ima mozak!!!
N

Niti ces...

pre 5 meseci

upoznati, posto nema takvog.
G

Gost555

pre 5 meseci

Neces ni upoznati.
d

dfgh

pre 5 meseci

Ni kerovi nisu toliko debilni da se upoznaju sa tobom,a kamoli ljudi.
L

Lakson

pre 5 meseci

Sva sreća vama kipi pamet
A

Aleksejko

pre 5 meseci

Od jutros vam zapalo jel? 😂😂😂Čim ste poludeli subotom prepodne ahahahahahahahaahahaha ajmo delije možete vi bolje da mrzite🤣🤣🤣
M

Ma da bre to

pre 5 meseci

Cemu se ti smejes jado? 10 godina-jedna titula. Hvala vam sto ste pomogli da ode Bahar, sad ce Vladan opet po dobro oprobanom sistemu da vas ostavi jedno 20 bodova. A nece vam ni forma u kk trajati cele sezone. Nemoj da bude opet plakanje i vucic dao
O

Okei

pre 5 meseci

Klub nesvrstanih..

Искрено речено

pre 5 meseci

кад се понове избори у Србији ови ов цени одлазе..Нема пара
T

Toto-ko-tunjo

pre 5 meseci

I kamen bi zaplakao...
K

Kiki Golub

pre 5 meseci

A ti garantuješ da će se ponoviti ?
S

Sve sami srbi

pre 5 meseci

Nejpir se jos nije ni spakovao a zvezda ga vec zamenila Gilespijem, cistokrvnim srbinom, kazu mars na drinu mora da proradi, u planu je sigurno dovodjenje jos jednog ili 2 srbina, samo kvalitetno samo domace, pripreme za kls u punom jeku. Bitno je da se baljezgaju gluposti po portalima.
A

Asfa

pre 5 meseci

Drzava im daje pare da zavrse u Zagrebu. Cestitam
Z

Zavrsice fmp

pre 5 meseci

u tirani i blize se ti dani.
s

strasno...

pre 5 meseci

Sigurno je jefttin , za igokea2 nema granice
I

Igor 96

pre 5 meseci

Ne razumem ove price, vec ste zamenili trenera, Nejpir je dosao potpisao ugovor i ubrzo otisao, zatim je doveden ovaj centar iz Bajerna, kao da samo Partizan dovodi igrace a Zvezda iz sezone u sezonu menja igracki kadar neretko promene i trenera u sred sezone, onda mozemo postaviti kontra pitanje, odakle toliko para za bacanje za igrace koji dolaze pa odlaze.
P

PFC

pre 5 meseci

Al' lupaju ovi Čovićevi renta navijači, ne prestaju. Čuda čine višedecenijski kompleksi koji su već dobrano prerasli u patološku mržnju. Evo šta proizvodi spoznaja da ne navijaš za svoj već drugi, tuđi klub, jer sa "đavolom tikve sadiš" samo jer mrziš Partizan. Koliko spinovanja sa nekim odnosom domaćih i stranih igrača a tamo, kod Čovića, milioneri kao što su Teodosić, Nedović, Davidovac, inače vrhunski igrači, da smo jasni. A stranci samo dokazani igrači, iz jakih klubova...Olimpijakos, Real, Barselona. Nema tu anonimusa od kojih bi se napravio igrač, samo dokazano. I tako već 10+ godina, otkad već sve ovo traje, sa spucanim milionima i milionima, a rezultat O bodova. Naravno, ovome treba dodati i Čovićev drugi tim istog kluba na koji se računa u smislu prešaltavanja igrača tamo-amo što je bila česta pojava. Dakle, jedno 50-ak igrača na platnom spisku, prava sitnica. A o FK, kod Terzića, bolje da ne pričamo. Partizan dovodi evo ovog igrača koji je otpadak iz Virtusa, jedva da je neko i čuo za njega, i pljuvačina kreće. Mržnja se samo rasplamsava. Znaju Čovićevci da, koga god je Željko nanišanio, da će od njega nešto napraviti, da ima tu materijala bez obzira što nije iz kategorije milionera kao ovi što njihov gazda dovodi. Kaboklo je baš poslednji u nizu takvih - niko čuo za njega, a sad...Šta tek reći za npr. trojac koji je Željko načinio izuzetnim pa su ostvarili vrhunske ugovore po odlasku ( klinac Madar, Egzum kome je spasio karijeru, Lesor koji je od divljeg i nedovršenog izrastao u jednog od najdominantnijih evro centara). Posebna priča su mladi, domaći igrači koji su budućnost reprezentacije. Vukčević, Balša, Trifunović, Smailagić, sad i mali Drezgić. Njihova minutaža raste, dozirano, naravno. Velika stvar je to što su u rosteru. Naravno, time trpi ekipa, velika su naprezanja ostatka i pravi je podvig sve ovo što Željko postiže. Da nije bilo slučaja brutalne zabrane dovođenja Mirotića, čime je čitav planirani koncept za ovu sezonu pao u vodu, Partizan bi otišao korak dalje ovaj put, ne treba sumnjati u to. Ali, desilo se ovo što planetarna sportska praksa ne pamti. Neka, nema veze, time su u potpunosti pale sve maske, iako je i ranije to bilo vidljivo..."čast i bruka žive dovijeka".
g

gostgost

pre 5 meseci

koliko lazi u jednom komentaru?! Davidovac i 37-godusnji Teodosic Milioner? pa oni zajedno nemaju platu kao Lidej.Mladi igraci vam dobijaju minutazu a imate sad vec i 8 preskupog stranca.U cemu je napredovao trifunovic?u bezobrazluku,zbog kojeg je cak morao i ponizno da se izvinjava Radonjicu u zvezdinoj svlacionici.Stranci vas,i vaseg zajapurenog trenera trpe,zbog para koje nigde ne bi dobili Svojih domacih i nemate,sve su to zvezdasi(savic avramoviv,smajilagic,trifunovic...) kad nestane para,nestace i njihova "ljubav" i za kraj,odgovoricu ti Njegosem "poturica gori od turcina"
B

Bas ste smesni i jadni...

pre 5 meseci

Uvek se nasmejem kada grobar prica o mrznji, totalno nesvesno okoline oko sebe , laz i spinovanje je vase srednje ime
B

Bakicar

pre 5 meseci

Šta piše? Ovo ko lektira.
@

@gostgost

pre 5 meseci

Imas li ti gram mozga? Pitam na osnovu ovoga sto si napisao. Ajde, molim te, uradi magnetnu rezonansu glave, proveri pa odgovori.
g

gost444

pre 5 meseci

Ma jok,Teo igra za kikiriki,i iz ljubavi,eto dosadno mu. Tri puta je on razmislio pre nego sto je dosao,prvi uslov je bio konkurentan tim za LE,po imenima jeste,zasto ste zakucani za dno to je vec drugo pitanje,drugi naravno odgovarajuca plata,koja je daleko veca od Nedovicevih 1,2miliona.
S

Stvarno želim

pre 5 meseci

da Partizan osvoji EL,ali kako odmiče vreme mnogo višem cenim zadnje mesto Dula Vujoševića od buduće nadam se titule Partizana.Zar je moguća ovolika propast domaće košarke da nema nikoga od naših klinaca da bude nosilac ekipe??? Pa dajte pustite nekog pa i neka izgubimo utakmicu zbog njega nema veze...
n

nema

pre 5 meseci

nasa mladji narastaji ne igraju kosarku nego instaliraju aplikacije, prodji malo vidi koliko sportskih terena zvrji prazno ili igraju matorci od 40+ godina, ako se neko mladje dete i bavi sportom a roditelj mu nema novca ne moze da uspe i kraj vise prici o mladim igracima imas ih u KKP vise nego dovoljno Balsa, Smajli,Trifa 2000 godisite, Vukvecic 2002 Drezgic 2005 ajde pogledaj ko ima mlad u Zvezdi a toliko lapraaju o domacim igracima...plus u Partizanu imas Avrama i Djusu i jaramaza ni jedan nije stariji od 30 godina....
V

Vladika

pre 5 meseci

Pa pustite ih kao stub srpstva neka igraju kod vas kad ste toliko zabrinuti za našu košarku
m

mixge

pre 5 meseci

Na wikipediji pise da igra u Partizanu. hahaha Mi smo lud narod :D
0

0888

pre 5 meseci

NIJE PRESAO KOD ACE RASKOVICA. KOD ZALIZANOG JE I DALJE. U PREVODU STATIVA
s

sasa70

pre 5 meseci

vidi vidi, misevi iz zeleznika se probudili. bice JOS poplava od gorkih suza.
E

Erik

pre 5 meseci

E sada ste skrozzzz crni 😄 Legija crnaca.
R

Rebel

pre 5 meseci

Ujedinjene nacije iz Stjepana Supanca, 11250 Zeleznik
P

Postim ne mogu da strajkujem

pre 5 meseci

Evo jednog Hrvata kome pradeda nije bio Srbin...
u

uzicanin

pre 5 meseci

Sve mozete da pise te,ali vas prati Alen Omic i izjava o njegovom ocu "da je gledao Srpske vojnike preko snajpera".Tako da odje... teod Partizana "veliki Srbi"
m

miou

pre 5 meseci

domaci igrac
J

Jaaaaa

pre 5 meseci

Čistokrvni, rođen u okolini Kumrovca, a kada je partizan u pitanju to je kao da se rodio u Zemunu 🙂
M

Miloschichichi

pre 5 meseci

Mi smo identitet izgubili posto se u sport ne ulaze tj u mladje kategorije ae ne ulaze vec sve decenije i ovo sto dajemo reprezentaciji je cudo jedno. Ne bih se slozio sa idejom u kojoj partizan ima vise novca od zvezde i sa tom idejom da zvezda nesto srpsko cuva. Nedovic teodosic dobric davidovac mitrovic i ta ekip ljudi koji su kao srbi tu, oni kostaju vise nego partizana oni stranci. Zato partizan ima kvalitetne strance i domace igrace koji su trifunovic, koprivica drezgic i vukcevic pored andjuse i avramovica koji je postao reprezentativac u partizanu. Reprezentacija srbije je na jako dobrom glasu i na jako dobroj ceni stoga su stpski igraci jako jako skupi pogotovo ovi koji su godinama na toj kosarkaskoj mapi i ko god misli da igraju za male novce grdno se vara
D

DakaCZ

pre 5 meseci

Koliko gluposti ovde moze da se procita da se covek zapita da li je ovo odeljenje Laze Lazarevica.Cuj ti njega,Kuzmic rekonvalescent Teo 37 skoro Davidovac skroman Ilic i ne igra Lazarevic skroman jedino Nedovic kosta milion a kazes da vasi crnci kosta manje,jel se zezas ili provociras?Imate bre u top 5-6 budzeta Evrope dosao kaboklo sad ovaj a ko je Zvezdi dosao?A otisao igrac kalibra Nejpir i Kuzmic.Hit si keve ti.
@

@ssss

pre 5 meseci

DakaCZ Ko je Zvezdi došao?Da li si realan kada si to napisao?Pa uz Panatu ste doveli najviše igrača u Evropi.E sad što ne znate da vodite transfer politiku pa dovodite Davidovce,Jage,Tobije,Nejpire to je već vaš problem.Ali napisati ko je došao Zvezdi je krajnje bezobrazno jer ste u Evroligi pored Panate doveli najviše igrača.
,

,@Daka cz

pre 5 meseci

Po tvom komentari ...pa realno mogao bi biti nacelnik te klinike.
r

realnost

pre 5 meseci

@Daka Zvezda domaci igraci sem Ilica svi preko 30+ Partizan domaci igraci Smajli, Trifa, Koprivica 2000 godiste Tristan 2002 Drezgic 2005 Djusa, Jare i Avram ispod 30 godina ajde Zvezdasi zapitaj te se ko spinuje o domacim igracima...
A

Aleksejko

pre 5 meseci

Jel ti veruješ stvarno u to da Partizan ima veći budžet od Zvezde? Jedini cilj vašeg vodje je bio da uništi Partizan, sa fudbalom je to uspeo, a i takvi raspadnuti smo bolji. Dok ste košarku uništavali punih 10 godina smenjivanja, ucenjivanja, isterivanja Duleta, ma svašta ste radili a za to vreme ulagali u Zvezdu i nista niste osvojili osim dve tri ABA titule, ostale su pokradene, a EL veciti prosek 14 mesta posle 10 godina ulaganja po 10-tine miliona uloganja samo u igrače, izbacili ste Partizan iz pionira prefarbali ga u crveno i opet možete samo da crknete od muke. PARTIZAN Se VRATIO bolji nego ikad
@

@milos

pre 5 meseci

...od tih igraca, objektivno dobric ima najvecu cenu, jer je u najboljim godinama, imao najvecu ulogu u zvezdi i reprezentaciji na posledjnem prvenstvu - on je otisao u virtus za 750k po sezoni. pa pogadjaj koliko je imao u zvezdi ili koliko imaju davidovac, mitrovic, lazic, lazarevic i ostali kje ste bukvalno ismevali da igraju u zvezdi jer ih niko drugi nece a sada su odjednom milioneri. za teodosica i nedovica smo takodje cesto citali da su gerijatrija koju niko nece. i onda su svi oni skuplji od jednog kaminskog koji ima preko 500 nba utakmica sa 10 poena po mecu ili kabolka koji je u veneciji imao milion, o ostalima je suvisno i pricati.
s

samo sipaj

pre 5 meseci

nije da ima precih stvari u drzavi poput bolnica cisto npr...sipaj ne pitaj da se jedan mali broj ljudi veseli
I

Ima,ali

pre 5 meseci

Bolnica kao LL posto ste vecinski navijaci...treba obezbediti smestaj...bice iznajmljenima potreban kad uzmemo EL pobedom u finalu nad Realom.
D

Dre

pre 5 meseci

Zvezda trenutno ima 13 igraca partizan 15 i ovaj plej 16 msm ono neka ima al nemojte spinovati price, imate komplet kvalitetniji skuplji i bolji tim, kod nas su izrajbani matorciponekad bljesnu i tjt jedini krsten igrac zvezde je Mitrovic i u zadnje vreme Bolomboj, Dok partizan ima pantera dozijera nanelija kobokla avramovica kad je bez povrede ledeja.. bukvalno ceka petorka masine
P

PFC

pre 5 meseci

Jago - Teodosić - Nedović - Hanga - Lazić - Giedraitis - Lazarević - Davidovac - Bolomboj - Tobi - Simonović - Mitrović - Ilić - Kuzmić - Gilespi - Bjelica. Tačno 13
p

podesen

pre 5 meseci

Pa brate 3 igrace ste otpustili i trenera,to ne racunas a da to je zarada po ekselu.
a

ajde...

pre 5 meseci

zasto Zvezda dovodi i otpusta bez ikakvog plana, imas navodono 4 miliona manji budzet pa nemas 5 puta manji nego 20%...a to sto ste ne sposobni pa procenite igraca nije vam kriv ni Ostoja, Savic ili Zoc...i ne brabonjajte vise....
i

if y

pre 5 meseci

Sta raspravljati sa covekom koji cetiri miliona u kosarci tretira kao statisticku gresku.Mnogo je i u fudbalu,a kamoli u kosarci
B

Banence

pre 5 meseci

REAL I KAMPACO NAS VRATILI NA FABRICKA!
b

bio i osto....

pre 5 meseci

rezimski jsd klub 100%
i

ispolivo...

pre 5 meseci

...se delija kampaco po igokeiku
F

Fontana9

pre 5 meseci

,,ispolivo,,auuuu rodjace pa ti ni osnovnu nisi zavrsio.
N

Naprednizan

pre 5 meseci

Jedini klub u celoj Evropi sa bukvalno neogranicenim budzetom.
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

kad dovedes kampaca u kosarci to je kao da si doveo mesija, Nejmara ..zato Nejprdi mnogo. Kad izjavis da je igrac platio sam obestecenje da bi presao iz Partizana u FMP onda dalje nema ....kako vas bre nije sramota Beron, Loyd, Brown,Dzenkins,Panter,Lesor, Kampaco, Vildoza...kako vas bre nije sramota ?? pa u sezoni 19-20 ste imali Gist, Brown, Panter, baron ,Dzenkins !!! daj Zeljku tu petorku sedi i uzivaj i svi oni su dosli za dzabe ,zbog fmp-ove istorije i uspeha jel da ?
Q

Question

pre 5 meseci

Jedno pitanje za sve dusebriznike sa druge strane, za cije babe zdravlje Covic pumpa strance u vasem drugom timu - radnicki basket? Barem tu bez presije mogu da se razvijaju domaci igraci
O

Odakle pare?

pre 5 meseci

Niko nema veci budzet u celoj Evropi i Evroligi nego klub iz laktasa,sad je to jasno ko dan!
G

Griška

pre 5 meseci

Sad ćete i vi imati lovu.... Srušio Ćoki fabriku, gradi stanove... Biće ulaganja u FMP 1 i 2 do mile volje...
D

Dragan Arsenovic

pre 5 meseci

Bravo.Moramo da se ppjačamo,ako hoćemo da igramo završni turnir Evrolige.TAKO TO RADE EVROPSKI PRVACI I VELIKI KLUBOVI... IMAMO PARA BRAVO...
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

ma tovari ne pitaj, kad su mogli 10 godina da se razbacuju i bez uspeha pa sto nebi i mi sad a bar imamo neki uspeh u evropi
g

gostbre

pre 5 meseci

dok jare ne udje u formu i ovaj je dobar
I

Ivancuga

pre 5 meseci

Presao kod Ace Raskovica, to ti je sutra zavrsenoo..
C

Crespo1

pre 5 meseci

Po meni solidan igrac mislim da ce nam dobro doneti,a to da li ima mnogo vise strana nego nasih igraca i da li su crni ili ne ,ako cemo da napravimo rezultata moze ceo tim da bude sacinjen od amerikanaca bas me briga,meni je bitno da moj partizan napravi rezultata,jer mi srbija i srpski igrac nisu bitni u poredjenju sa partizanom,tako da gani slobodno se bavite statistikama oko domacih igarca i ostalo,a mi cemo da uzimamo trofeje...

Искрено речено

pre 5 meseci

најгоре је лагати сам себе😂😂
A

Adrian Mutu

pre 5 meseci

Ne ne zvezda ima milijarde a ovi kaboklo dozer i ostali igraju jer im je san da rade sa željkom
d

dva fmp-a

pre 5 meseci

nijedna pobeda u top 8 u istoriji...preko 12 godina.. pare bacene u bunar...
a

aaff

pre 5 meseci

момчићу мали кабокло кошта као и јаго ако не и мање, симоновић вам је 14ти играч у тиму са платом од 800 хиљада па ти види што је то тако
@

@

pre 5 meseci

Zar Dozer nije bio boranija, koja baca cigle, ne moze okean da pogodi, nesto slicno kao Saldanja. Kad ono jedan vam uvalio a uskoro ce i drugi
4

40+

pre 5 meseci

pa da imamo pare kupili bi Sabaz Neipira ne bi uzimali nesto sto je Virtus izbacio iz kluba. koliko si ti glup strasno.
c

cinjenice

pre 5 meseci

Zvezda skuplja to svi znaju
6

6mil panter

pre 5 meseci

@cinjenice a to rece navijac kluba koji samo jednog igraca pantera placa 3.mil po jednoj sezoni,cisto da podsetim!
G

Gost9

pre 5 meseci

Jel moguce da si ovo napisao?
D

DS89

pre 5 meseci

To im je domaći igrac, može igrati njihovo prvenstvo.
I

Ivan Ivanovićc

pre 5 meseci

Tipičan skečer sa severa
D

Dečki Prosinečki

pre 5 meseci

Iskuliraj. Možda mu je keva iz Čačka...
B

Bog dečki

pre 5 meseci

voli vas vaš Prosinečki.
M

Maxx..

pre 5 meseci

Lazu, Pravi se prica da partizan ima pare ,da se prekrstim levom i desnom
A

AVAXED

pre 5 meseci

Da, javnih 20 milki i ko zna koliko "nije lova". Partizan nema love 🤡
T

Televizor

pre 5 meseci

Partizan i Zvezda zajedno preko 40 miliona budzet i sve to u zemlji gde mladi odlaze, oko 35 000 godisnje, gde je standard jedan od najgorih u Evropi... Nista od ovoga ne bih pisao da su klubovi privatni.
B

Beks - NUFC

pre 5 meseci

Koji to mladi odlaze? Gde odlaze, zašto odlaze?! Ne poznajem pismenog čoveka koji želi da ode iz svoje matice! To su neki bezveznjaci, neobrazovani ljudi. Neće ovde da rade za "sitnu lovu", pa odlaze na bauštelu po Študgartu. Poznajem jednog koji je u Švajcarskoj polivao cveće u vrtu! Bože me sačuvaj...
m

moneyfast88

pre 5 meseci

mora država da ulaže. kako drugačije da skreće pažnju sa drugih stvari.. i znaju da je ovo dobra zabava za sirotinju
G

Gooxy

pre 5 meseci

Kakva je to praksa dovodjenje pleja koji ima 1.5 asistenciju po mecu.pa Boze sacuvaj.da dovedes bilo koga sa ulice udjelit ce vise asistencija.nadam se da ovo nije istina
M

Ma

pre 5 meseci

Ne sekraj se, mi se košarkom bavimo a vi je igrate…
@

@ssss

pre 5 meseci

Željko je hteo da ga dovede još 2021.godine,odmah po dolasku u Partizan.Tada je Smit bio MVP nemačke lige.Imao je 15poena,5 asistencija i skoro 2 ukradene lopte po utakmici.Tako da se radi o dobrom igraču kojeg će Željko uklopiti u mašinu.Željko ne greši sa pojačanjima ili jako retko greši.Ovaj će biti top pojačanje.
Г

Гост1111

pre 5 meseci

По мени лош избор, али хајде баш да видимо...
6

61616

pre 5 meseci

Ne osvojite li EL sa ovim timom ugasite se. Najjacu tim u istoriji EL. Jaci i od Reala def
a

ako su ruze, procvetace...

pre 5 meseci

ne bulazni
b

bgcz

pre 5 meseci

ako ništa, bar je domaći.
T

Televizor

pre 5 meseci

Ko Prosinecki.
M

Ma jok

pre 5 meseci

Prosinečki je domaći, a ovo je čistokrvni Hrvat.
j

jsd purgo

pre 5 meseci

@Televizor pozdravile te najvece legende kluba,vokri,prekazi,valok,bobek..itd mogu da nabrajam do jutra!
Z

Zeleznik

pre 5 meseci

Bzvz. igrač realno.... Evans 10 puta bolji. Plus jebovom zalizani agent.
9

9977

pre 5 meseci

Ti ne pratis kosarku Evans igrac pod ugovorom glavni igrac Zalgirisa a Smit raskida ugovor
R

Rlndl

pre 5 meseci

Odakle pare za Evansa. Ovom ce plata bit koliki bi bio samo buy-out za Evansa
K

Koliko dobar

pre 5 meseci

Igrac. Strasno potcenjen. Pokazace se kao kradja sezone maltene, nesto poput Kabokla. Pogotovo u KKP.
8

8888ST

pre 5 meseci

STIZE KO MIROTIC STO VAM STIGAO
Љ

Љубиша

pre 5 meseci

А КАД ЋЕ ЛОЈД И КАЛИНА?
C

Czz

pre 5 meseci

Poslovanje po principu poraz-potpis
B

Barkley

pre 5 meseci

bolje nego poraz otkaz. Sreca pa ima neko mozga u klubu...
c

cILE PFK3

pre 5 meseci

prva petorka,ovaj novi, punter naneli(douzier) ledej kabolko,i meni to nije problem da patrizan bude skup 15 amerikanaca pod palicom zeljka.ne treba mi ni jedan srbin,kakve to veze ima,.meni prija amerikanizacija nba priča,,,,ima jos dosta nas pavih grobara koji smo u skladu sa evropskim vrednostima otvorenog uma za amere kod nas radi rezultata,te price srbin hrvat koga briga,,,
d

djole89

pre 5 meseci

evropa i amerika nisu isto
1

156

pre 5 meseci

Tako je🖤🤍💪💪
Ш

Шумадија

pre 5 meseci

Једно питање за навијаче Партизана. Не навијам ни за Цзв. Јел вама не би сметало да којим случајем сутра свих 12 играча буду амерички играчи односно црнци? Без нашег домаћег играча? Питање може комотно и за другу страну брда, али искрено зар идентитет клуба није више битан? Или је можда играње гомиле црнаца из Гета или Африканаца ако причамо о фудбалу нови идентитет наших клубова? Јел ви заиста можете да се вежете за тако нешто? Нек сам и сто пута расиста, фашиста, ставите коју год етикету хоћете, али није ли ово изгубило сваки смисао? Има ли нека граница или линија када то више није то и не желите да учествујете и пружате подршку томе? Или је ипак само резултат битан и наравно, оно наше, да комшији цркне крава?
x

x234

pre 5 meseci

Idi gazi kupus sine,u kom vremenu ti zivis?
I

Igor5678

pre 5 meseci

Zašto bi nekome smetalo?Partizan je profesionalan klub i to treba da bude normalno.
s

samo

pre 5 meseci

Najjaca postava Partizana:Douzer,Panter,Naneli ,Ledej,Kaboklo. Zvezde:Teodosic,Lazic,Nedovic,Mitrovic,Bolomboj. Nemam nikakav problem sa igracima iz inostranstva i to su klubovi,ne reprezentacija,ali nemojte da uvek stavljate i drugi klub u vase komentare,kako bi se "uvukli " necijim navijacima.Realno Zvezda ne moze u ovaj tvoj komentar u istu ravan.
1

1100

pre 5 meseci

A koji to domaci igraci mogu da igraju za vecite? Ovi veterani..polupovredjeni..stakleni...koje to Srbija ima igrace da moze da popuni dva rostera za EL? Litvanci se tu jos malo otimaju ali niko vise...mi nemamo vise te kapacitete..a ni kvalitete...po meni je glavni problem Misko i njegovo menadzerisanje....i manipulisanje igracima...mali Topic odlican ali tanak za EL...to vazi i za Vukcevica..Koprivicu...u njihovim godinama npr.Danilovic je jeo parket...nema vise takvih. Ja licno nemam problem da gledam 12 Amera...sport je postao globalna stvar..svi igraju svuda...a uz to mnogo se vise novca vrti i sve je ovo normalno..
T

The Black Crowe

pre 5 meseci

Ne vidim problem! Treba da se razvijaju srpski igrači?? Srbija kao država ne postoji, to je samo jedna interesna grupa ljudi. Tako da.. zašto da ne 12 Amerikanaca!
M

Miloschichichi

pre 5 meseci

A ko igra u tvom klubu? Partizan ima manje novca na raspolaganju i zato su tu klinci poput koprivice i vukcevica, trifunovica. Avramovic postao reprezentativac kod nas, andjusic ajde dobar nije u formi ili sta vec. A kod vas? Sve reprezentativci srbije koji su naogromnoj ceni
d

dezurn1kr1vac

pre 5 meseci

Sta imas od toga sto ti je Teo samo na papiru Srbin , Mitrovic isto , Lazic , Nedovic kad oni vise ne mogu da doprinesu reprezentaciji ?! Lazarevic isto 🤦Nedovic koji je napustio repku 😐 .. U Partizanu imas Smajlagica , Aleksu , Trifu , Balsu , Jaramaza , Andjusica , Vukcevica .. Sve nasi igraci , mladi , i buduci standardni reprezentativci 🤷 .. Imas i Pantera koji se vodi kao Srbin , koji je to pravo stekao u Zvezdi a ne u Partizanu ! Tako da ..
R

Rebel

pre 5 meseci

Prva postava zvezde (projektovana) je Nejpir, Nedovic, Gedraitis, Bolomboj, Tobi. Sad sto ste vi po obicaju promasili 75% igraca je druga stvar. Ova postava je na papiru najjaca i najskuplja
s

sumadijo jel bi

pre 5 meseci

vama smetalo da radite za amerikanca i platu od 2000 $, ili ste patriota,za srbina i platu 300 eura! odgovorite mi..
z

za dezurnog

pre 5 meseci

Ako nam to sto si nabrojao budu reprezentativci,bicemo gori nego u fudbalu.Taj Trifunovic da igra u bilo kom drugom klubu ne bi imao dva poena po mecu,Jaramaza i Andjusica je glupo i komentarisati,Smajli obicna sirovina i sta ostaje,mozda ovaj decko sto ga Real pronasao.
i

identitet kluba

pre 5 meseci

se postize rezultatima druze..ne mozete vi to shvatiti
Ш

Шумадија

pre 5 meseci

Ви више нисте у стању ни да за тренутак користите мозак. Све је црно или бело. Увек крајност. Од сјаја до очаја. Нема средине или нечега потпуно ван "спектра". Чим нисам за Партизан, онда мора да сам са друге стране брда или обратно ако је Звезда у питању. Ова нација је ментално оболела и то се види сваки дан у сваком сегменту. Што се тиче кошарке има милион аргумената зашто је ово потпуно бесмислено радити у држави која има стандард какав има, у спорту који је потпуно непрофитабилан у Европи, са талентом који постоји, итд..Знате ко сте и шта сте ви? Сад ћу да вам кажем. Ви сте само навијачи резултата, навијачи успеха и оболели људи који лече фрустрације навијајући за један од два вечито режимска клуба који једино смеју и могу да буду шампиони. Ви појма немате шта је спорт, шта значи бити навијач клуба. Шта је верност према клубу, осећај припадности, традиције. То јасно показују и празни стадиони и хале када се не игра "дерби" или Европа. Највећи апсурд је кад почнете међусобно да се прозивате ко је "државни клуб" а ко је "авангарда"!? Нема потребе даље шта рећи.
3

3737 tu te gledam

pre 5 meseci

Burazerče mi po tebi bi trebalo da prvo dovedemo bogdanovića, prosto malo je naših igrača za kvalitet evrolige pričam i za czv i partizan jer rezultat je bitan, što ode bahar pa zbog rezultata. Ne može i jare i pare a naši kvalitetni igrači idu preko što misliš sad svaki navijač zvezde ne bi vratio dobrića aha nego ne bi ga virtus ni pustio ne pitamo se mi tu ništa nego nebitno crn, beo, žut ako donosi rezultat slobodno nek dođe.
M

Maxx..

pre 5 meseci

Lazu, Pravi se prica da partizan ima pare ,da se prekrstim levom i desnom
A

Ako hoces

pre 5 meseci

Gluposti da citas uhvati se komentara od iznajmljenih.
d

dezurn1kr1vac

pre 5 meseci

I krece prica sad oko toga koliko stranaca , doklee vise i gde su domaci igraci .. 😁 I to naravno iz komsiluka , onog komsiluka koji je zbog broja stranaca nekada naturalizovao crnce i delio pasose 😁🤣 .. Pa stvarno ima li smisla ulaziti u bilo kakvu raspravu sa navijacima ciji je mozak manji od zrna pirinča a neki ( velika vecina ) ni to zrno nemaju 😁 .. P.S mislim da od ovoga nema nista !

Bibras Natcho

pre 5 meseci

Najgore od svega, ni nema nekih dobrih igrača iz Srbije koji mogu igrati evroligu..tako da ono...
d

dezurn1kr1vac

pre 5 meseci

Oni u timu imaju penzionere koji su zavrsili sa representacijom ( Teodosic , Kuzmic , Lazic ) Imaju Lazarevica , Mitrovica koji nikad nisu bili u reprezentaciji i imaju Nedovica koji je izasao iz reprezentacije 🤷 . Ostaju samo sa Davidovcem kao reprezentativcem 😐 . A da ne pricam o tome kako su igracima zabranjivali da igraju za reprezentaciju ! Ali nbtn.. Dakle 1 reprezentativac 🤦 Partizan ima Smajlagica , Aleksu , Tristana , Jaramaza , Balsu , Andjusica , Trifu ( Svi osima Andjusica ispod 30 god. ) ...🤷 Dakle 7 reprezentativca ! I ko to radi u interesu Srpske kosarke a ko je godinama unakažava !? 🤷 Kad su pogubili konce i kad se gubi i to mesto medju 10 u EL e onda ajde pisite kako srpski igraci u zvezdi imaju vise poena nego srpski u Partizanu 🤦
D

Dachaa

pre 5 meseci

Nema smisla ako se uzme u obzir da mu je Misko agent..
a

aman ljudi

pre 5 meseci

Promenio agenciju,juče
a

ako su ruze, procvetace...

pre 5 meseci

promenio menadzera nedavno
v

vecina delija

pre 5 meseci

ovde bi pre radila za srbina i 300 e nego u stranoj firmi za 1000 e, nije patriotski... srecom nisu svi takvi pa je trziste odavno za pametne otvoreno...pa tako i kod nas i vani igraju stranci a najvise nasih igraca je vani... sretno svima....
C

Capo di tuti capi

pre 5 meseci

Ako je miskov igrac, onda pljuju sami na sebe ako ga dovedu, a sto se samog igraca tice, mozemo ga gledati kao pojacanje, jer Jaramaza stvarno postaje mucno gledati, covek je poceo sudijama da dodaje loptu misleci da su saigraci, kad je on na terenu kao da igramo sa cetvoricom.
r

rea

pre 5 meseci

Za se ciganske dušebrižnike - Adams je promenio agenciju.
O

Oto

pre 5 meseci

Nije los igrac, kakve je samo partije pruzao u Albi.U Virtusu se nije snasao, mala prednost za Evansa iz Zalgirisa jer je u formi.E sad videcemo, plej je potreban
T

To se trazi

pre 5 meseci

Domaci igrac stize.
s

srxx

pre 5 meseci

Za navijace fmpa koji uporno pricaju o strancima. Vise stranaca imate od Partizana...
k

kopriva

pre 5 meseci

stiže ko i ovi do sad što su stizali...
p

prosli izbori

pre 5 meseci

Sipaj jos vucko. Malo je obradovicu tim od 30 miliona... :D
2

24.232

pre 5 meseci

Trenutno 16 igraca. A Zvezda sad pala na 13. Dakle KLS se preskace i ove godine. Dva igraca da dobiju 5 licnih, nema uslova za dalju igru, prekida se utakmica...
i

igor978

pre 5 meseci

Računaš Drezgića u tih 16 i Avramovića sa polomnejjom nogom koji se do kraja sezone neće vrstiti u ritam? Bolesni mozgovi
d

dule v.

pre 5 meseci

doveli ste 10 igrača ove sezone, znači samo 3 vam ostala od prošle uspešne sezone. zanimljivo kako vas ne zanima vaše dvorište.

Ts

pre 5 meseci

Mislim da se on kao i Panter naturalizovani igrac sa ovih prostora ne racuna kao stranac mozda su zato bas njega cekali.
s

sta reci

pre 5 meseci

ovaj aperthejd nema smisla...
Ј

Јасно

pre 5 meseci

Домаћи играч :)
I

IVAN 82

pre 5 meseci

Nadam se posto je Miskov igrac,da nece doci. Jer kosta sigurno ne mnogo manje od jednog Evansa iz Zalgirisa,koji je za njega Stiv Ker. Plej nam je potreban,nadam se da nece biti ovaj.
r

rea

pre 5 meseci

Džejlen Smit i Kinan Evans su ista klasa igrača - dominiraju kada su u slabijim sredinama, na velikoj sceni dobri za rolašku ulogu, uz pitanje može li ego to da im podnese. Smit je u Albi imao brojke jače od Kinana Evansa u Žalgirisu.
S

Show

pre 5 meseci

Ako dođe znači da ga je izabrao Žoc. I ko si onda ti da se nadaš ili ne, znaš bolje???
Š

Šaban Pirnej

pre 5 meseci

Nije više Miškov, danas promenio agenciju
D

DS1989

pre 5 meseci

Poredis Evansa i Smita i kazes slicno kostaju? Idi na bocanje deugar nije ti ovo playstaiton pa da lagano kupujes igrace.
E

Evans kosta sada

pre 5 meseci

Preko milion ,a ovaj ne kosta preko 400 hiljada i pritom ga potpisujes na pola godine ,znaci pola ugovora! Nama ne trena prvi plej nego neko ko moze da zameni nosioce .. i ovo ce biti pun pogodak..

Искрено речено

pre 5 meseci

за кеш брините..има њива на.продају
v

vroom

pre 5 meseci

Jedino belo na terenu bice momci koji ciste parket
h

hahahahaah

pre 5 meseci

Jedan od najboljih komentara koje sam pročitao ovde definitivno
Z

Zeleznik

pre 5 meseci

"Rasisti sever"? Prvo reci jednog dobrog "belog" plejmejkera da je slobodan, pa onda baljezgaj po internetu.
t

tačno, ali

pre 5 meseci

i TROFEJ EVROLIGE!
C

Crespo1

pre 5 meseci

Obrisi suzem mala moja...
h

her flick

pre 5 meseci

Malo smo rasisti?
L

Lično ja

pre 5 meseci

Bolje tamnoputi igrači nego crveni beli kranovi.
0

0444M

pre 5 meseci

NISTA O TA POSLA.. MISKOV IGRAC
N

Neko treci

pre 5 meseci

Promenio menadzera nije vise igrac od zalizanog
E

Ejjj

pre 5 meseci

koji je ovo stranac po redu?
B

Brat moi

pre 5 meseci

Nama 7 ili 8 a vama?
s

srxx

pre 5 meseci

Bice sedmi, vi imate devet...
Z

Zaza Paculia

pre 5 meseci

Decko je igrac agencije Beobasket. Koliko ja znam.
G

Grebus

pre 5 meseci

Kakve to ima veze sa bilo cim?
g

gargamel89

pre 5 meseci

Svaki dobar igrac je dobrodosao,ne moze da naskodi . Vise bih voleo Pangosa (zdravog) ili Evansa iz Zalgirisa ,ali ako Žoc dovede u red Smita ,mogao bi biti super pojacanje.
N

Notingemski šerif

pre 5 meseci

Ako je tačna informacija sa interneta da mu je Miško Ražnatović agent, ništa od posla.
1

156

pre 5 meseci

Nije promenio je menadžera
d

dve

pre 5 meseci

Petorke crnaca. Q Q le le
S

Sta petorka

pre 5 meseci

8 komada.
B

Brat moi

pre 5 meseci

Mi 8 a zvezda? Sve Srbi iz crne gore izgleda 😳
R

Rebel

pre 5 meseci

Ujedinjene nacije sa malog Kalisa. 8 stranaca plus trener. I jos 7 u fmp1
r

rasisti

pre 5 meseci

Vama ni trener nije nas. koliko se secam ni prosli nije bio nas.
У

Ултра....

pre 5 meseci

Ако овога доводе не цвета цвеће баш у предузеће.. овај је кршина класична ..бољи је Јаро од њега.. није могао у Виртусу да игра минута... крш играч
p

podesen

pre 5 meseci

Pojma ti nemas,Skariolo ga doveo pa dobio otkaz.Luka ga nece,igracina videcete.
2

223

pre 5 meseci

Miskov igrac tesko
P

Pg

pre 5 meseci

Kako kad je Miskov igrac!?
+

++

pre 5 meseci

Nije.
p

pkomi

pre 5 meseci

Nije više
K

Kraljević Marko

pre 5 meseci

I tako, napokon, ostade Smajlović jedini Srbin u partizanima.
J

Jovke028

pre 5 meseci

idi prati svoj tim i uzivaj
1

1100

pre 5 meseci

Tu ste vi da srbujete...i afirmisete veterane...uzdamo se u vas...samo tako nastavite...mi to ne znamo.
a

alt ctrl del

pre 5 meseci

Ali zato je Gilespović novo lice stuba srbstva.. Aj oladite više sa tim prikrivenim rasizmom, dosadili ste svakom iole normalnom čoveku. Zato ljudi i beže od vas.
O

Oumuamua

pre 5 meseci

Nije ni on, iz Pazara je...

Rmpa

pre 5 meseci

Pitanje je samo hoce li pustiti suzu pri potpisivanju ili ne, jer finansije ocito nisu problem za ekonomskog tigra partizana koji ocito ima neogranicen budzet i pored visemilionskog duga 🥲
K

Kdkd

pre 5 meseci

Isto kao i Zvezda u fudbalu.
d

druze

pre 5 meseci

mi smo institucija...postojimo duze od 2011
S

Sky888

pre 5 meseci

Zvezda u fudbalu druze zaradila 20+ miliona samo od ucesca u LS! Pokrij se usima neznalice!
P

Pa ono

pre 5 meseci

Nije u pravu čovek, isto kao u košarci, samo što sportski dir Čović ne ume ni da izabere.
@

@Sky8888

pre 5 meseci

Pa ako zaradila, sto se duguje Baharu skoro 3 plate?
@

@alt ctrl del

pre 5 meseci

Prijatelju, jedini koga evropske institucije kažnjavaju zbog rasizma i nacizma su vaši navijači. Ove godine ste kažnjeni zbog rasizma na utakmici sa onim Dancima(ne znam kako se zovu), pre par godina zbog "keltskog" krsta na tribinama...itd,itd.

Info

pre 5 meseci

Kad smo kod tih kazni kakva je uvreda reci navijacima ,bivsim igracima Zvezde da su cigani kad oni sami sebe tako zovu izvuceno je to iz konteksta i zloupotrebljeno da se kazni Partizan od strane UEFE i Ceferina
h

hesa

pre 5 meseci

15i igrač u rosteru
r

rea

pre 5 meseci

Napisa navijač kluba koji od juna do januara dovede 13 igrača.
@

@rea

pre 5 meseci

Ali smo mi makar doveli nekog Srbina
I

Ima se...

pre 5 meseci

moze se, dovescemo jos dva igraca pored Smita. Cisto u inat vama.
r

rea

pre 5 meseci

Kog srbina? Mlađanog Teodosića? Pa doveo je i Partizan Jaramaza letos, zar ne? Pre 2 leta dovedeni Balša, Smailagić, Avramović, Vukčević.... šta su oni? Da nije možda Simonović srbin? Bolomboj? Dobro, on je rus, pa se to računa kao srbin.
6

6

pre 5 meseci

Srbi će ulaziti da zabave publiku
0

09888

pre 5 meseci

UGNJETAVANI OKLEN LOVA OPET?
I

INSTITUCIJA KOŠARKE

pre 5 meseci

Bilo bi lepo da na leto potpiše Vanja i da se proba dovesti i Pokuševski. Nadam se da će Smailagić i Trifunović pre toga produžiti ugovore, a i da će klub uskoro dobiti A licencu i pre početka naredne sezone odigrati neke mečeve s NBA ekipama.
G

Gost777

pre 5 meseci

Sta bi hteo kao muzicku zelju?
i

idj_888888

pre 5 meseci

promijenite pozadinu, font sve ... ne moze da se procita nista, cita či neko od vas pa da vidi kako djeluje na oci
G

Grajkula

pre 5 meseci

Evropska kosarka je sve bliza NBA. Nema ni peti deo tih para, ali cirkusijada sa igracima, brojem igraca, transferima u sred sezone,zagarantovana.
d

dobro

pre 5 meseci

i sta sad..