Željko Obradović (© MN Press)
Željko Obradović (© MN Press)

Partizan Mozzart Bet na tri fronta: Izmirena dugovanja, igraće prvenstvo Srbije

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.07.23. | 14:16

Rešen spor sa KLS-om

Formira Partizan Mozzart Bet tim za narednu sezonu, maltene na dnevnom nivou slaže kockice, kako bi što spremnije dočekao naredni takmičarski ciklus u kome će se boriti na tri fronta. Osim Evrolige i Kupa Radivoja Koraća, u kojima se nadmetao i dosad, otvoriće i treći front, u vidu prvenstva Srbije.

U njemu nije učestvovao u poslednja dva izdanja, usled spora sa Košarkaškom ligom Srbije. Najpre usled sopstvenog opredeljennja, drugi put zbog administrativnog propusta, ali kako javlja Sport klub, u Humskoj su rešili problem sa KLS i to znači da će se narednog leta, kad za to dođe vreme, u njoj pojaviti.

Izabrane vesti

Isti izvor navodi da je Partizan Mozzart Bet podneo žalbu na raniju odluku KLS-a da mu ne izda licencu, jer nije ispunio propisane uslove. Ta žalba je usvojena, uz napomenu Sport kluba da su crno-beli izmirili neophodna dugovanja i tako su nestale otklonjene prepreke za sticanje licence.

Ova odluka je konačna i na nju nema prava žalbe.

Za crno-bele je najvažnije da su jedan problem van terena rešili i biće u prilici da se bore za trofej koji nisu osvojili od 2014.


tagovi

KLSKošarkaška liga SrbijeKošarkaška liga SrbijeKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara